Jump to content
Battlefield.no

Quizter

Supermedlem
 • Content Count

  291
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Quizter last won the day on September 28 2014

Quizter had the most liked content!

Community Reputation

41 Excellent

About Quizter

 • Rank
  Christer

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

2,104 profile views
 1. cunts som øker farten i det de kjører forbi VERDENS STØRSTE FUCKING SØLEPYTT! våt fra topp til tå -_-
 2. Holy crap! Et sånt monster vil eg og ha ^^ Eg har kommet ca. 1/3 på sjablongen no xD
 3. haha! xD helt jævlig å skjære ut >.<
 4. Holder på med en sjablong som eg skal male på siden av pcen
 5. Tenkte det kunne være interessant og ha en tråd kor folk legger ut bilder av ting de har laget, eller rett og slett bare har vært/funnet en kreativ løsning! Så! Har du vært litt kreativ av deg i det siste?
 6. Hva skjer hvis Pinoccio sier at nesen hans skal vokse?

 7. eg kommer med noen bilder her når eg e ferdig med pcen min om ca 1-2 ukers tid ^^
 8. Quizter

  Ingress

  hehe høres bra ut du får joine ingress bergen enlightned på google +, så blir du kjent med flere padder(grønne xD) neste paddetreff e 19 april, då møtes vi et sted i byn og tar oss noe mat før vi går ut og gjør bergen grønn veldig hyggelige og mye forskjellige folk som kommer på sånne treff, og alle e velkommen!
 9. Quizter

  Ingress

  hehe du får gi meg en lyd om du skal være med å gå en tur en dag(håper du ikje e smurf xD) bare sende meg en melding i faction(eg heter nurre der og)
 10. Quizter

  Ingress

  jau, har blitt bitt av basillen eg no så det blir mye ut på tur og litt biltur på meg for tiden ^^
 11. går ut ifra at du sikter til min "iphone e drit" kommentar og dialekt kanskje du blir litt mer fornøyd no? Hvorfor iPhone og generelt Apple er søppel: 1. De har store sikkerhetsproblemer med iOS. 2. Mye penger for lite telefon(hadde iPhone og den måtte lades 2 ganger om dagen, noe som har med at maks temperaturen på iPhone ligger på 35 grader celcius. Kan nesten ikke ha den i lommen uten at den får heteslag..) 3. Man MÅ ha iTunes for å kunne overføre filer, lage "backup" osv. 4. Etter min erfaring så knuser Apple sine produkter litt for lett(mistet iPhonen i bakken mens jeg satt på huk, og knuste skjermen.. Det er etter min mening ganske latterlig!) Kanskje noe som har endret seg siden jeg hadde iPhone, men siste jeg leste var at de ikke hadde fikset disse store sikkerhetshullene i iOS som har vært der siden 2013. Så ville nok ikke logget inn på nettbank eller lignende med et Apple produkt.
 12. Quizter

  Ingress

  haha skjønner ikje så mye eg heller, men virker kult ^^ ser ut som de har tatt konseptet fra watch dog
 13. agreed, iphone e noe drit! kjøpte nettopp s5 og e fornøyd med den ^^
 14. Quizter

  Ingress

  Vet ikje om dette e riktig forum Eg har begynt å spille ingress(har egentlig ikje peiling på ka eg driver med).. Så då tenkte eg at dette kunne være et sted å få noen innspill ^^, (Hvis noen i bergen spiller, så kan dere gi en lyd eg e padde btw) Ellers e det jo greit å kunne få tips/finne noen å spille med, komme seg mer ut av huset, bli kjent med nye folk osv osv.. Dersom du ikje har ingress kan du sjekke det ut HER.
 15. My Steam Profile (from SteamDB) Worth: 1020 kr (309 kr with sales) Games owned: 9 Games not played: 3 (33%) Hours on record: 3,478.6h CSS: 3,453.8h hahha
×
×
 • Create New...