Jump to content
Battlefield.no

Kleven

Supermedlem
 • Content Count

  11,078
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Kleven

 • Rank
  Make love, not war.
 • Birthday 08/31/1984

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Buran

Recent Profile Visitors

1,256 profile views
 1. Har spillet via steam. Spiller ikke på laptop nei, men på stasjonær. Har en AMD Athlon 64 3700+ 2,21 ghz cpu. 4 GB ram og Geforce 8800 GTX 768MB. Kjører på windows 7. Prosessoren er kanskje noe svak, men har ikke hatt noe problemer med den før, til å spille for eksempel Boarderlands, Starcraft 2, Fallout, Dragon Age origins... Mass effect 2... Også står det på eska at Civ 5 skal være veldig skalerbart... Da forventer jeg at det spillet også fungerer når de andre nevnte gjorde det? Kan se om det finnes noen updates for skjermkortet, men tviler egentlig. Takker for hjelp og tips dudes
 2. Forbanna drittspill Står på esken at du skal kunne spille det på alt fra high-end pcer til laptops. Men på min stasjonære er det helt uspillbart, når jeg panorerer, dvs ser rundt på kartet så hakker det noe værre, og bruker 5 sekunder på å komme seg igjen når jeg har stabilisert meg på et sted. Også hvis jeg skifter fra strategic view til vanlig så kræsjer spillet til desktop halvparten av gangene. Eneste muligheten min er å spille hele spillet i strategic view. Er det 1337? Også sliter jeg med at jeg vet hvordan jeg får skippa den helvetes introen fort som f. Den hakker også forøvrig. Noe jeg kan gjøre for å bedre på dette? Prøvde å sette ned settings, men hjalp overhodet ikke noe som helst. Kan det hjelpe å frigjøre mer plass på hd og defragmentere?
 3. Spør her siden jeg ikke gidder lage egen topic. Hvordan er wow for tida, bra eller dårlig?
 4. Kleven

  Lisens

  Betalerer skatt og lisens med glede. Mye sunne holdninger i denne tråden ser jeg, det applauderes.
 5. Gjeng med facister her på forumet også ass... Tenker på scavenger, sadolf mfl. Og dette er voksne gutter som burde kunne være forbilder for de yngre her på forumet. Fat chance. De er nok mer opptatt av å tøffe seg for ungdommen.
 6. Er de true believers så er det som oftest like umulig å diskutere med dem som med religiøse. Så lenge den ene krever at påstander underbygges med fakta og den andre mener at fravær av bevis støtter deres synspunkter så finnes det inget grunnlag for diskusjon. Det intelligente svaret er jo å la være å diskutere med slike mennesker. I ekstreme tilfeller kan det være et symptom av schizofreni, men i mange tilfeller vil det bare være en fase ungdommen går igjennom, eller en mote/trend hvor gruppementaliteten og ønsker om å passe inn gjør at den ene prøver å overgå den andre. Forskning viser at grupper er mer sansynlig til å utvikle ekstreme meninger enn individer. Og på feks. ungdomsskolen er gruppementaliteten uhyre sterk. Om vi er fri er jo et legitimt filosofisk spørsmål, uavhengig av konspirasjonsteorier. Man er så fri som man oppfatter seg selv å være, i guess.
 7. Lol, først slår du han lett også whiner du på chatten.
 8. Kanskje vi ikke snakker om samme.
 9. Driver å tester Zerg for tiden. Bare custom game til nå da. Supplyblocker meg selv hele tiden og sliter litt timing pga. forskjellen med larvamanagement. Hvordan makroer dere zerg? (bindings osv). Ja du spilte jo mye bedre enn han. Han burde bygget flere barracks langt tidligere. Da hadde han tatt deg Pluss han microa ikke marauders med concussive shells.
 10. Kleven

  Rosenborg

  Hvordan eksakt fikk rosenborg kampen "tildelt" av dommeren?
 11. Likte den veldig godt, men ikke forvent deg mye monstere og skrekk. Budsjett på 15K dollars.
 12. Haha, det hadde vært fett.
 13. Kleven

  Rosenborg

  Kanskje fordi trøndere har den motsatte innstillingen at vi er hele Norges lag? Alle kan få være trøndere hvis de vil Men så du er Stabækfan altså... Hehe, ja da faller jo puslebitene på plass. Bitter much? Herlig seier i dag!
×
×
 • Create New...