Jump to content
Battlefield.no

HMKongen

Supermedlem
 • Content Count

  33
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

HMKongen last won the day on March 14 2014

HMKongen had the most liked content!

Community Reputation

31 Excellent

About HMKongen

 • Rank
  Menig

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Er veldig i mot å spre brakkene utover kartet. Disse burde brukes til å skape hotspots som tiltrekker seg spillere. En plass man forventer og kanskje oppsøker for å treffe på folk. 1-2 barracks er alene ikke nokk til å skape dette. Bare tenk på hvor dødt det har vært rundt NE etter at mission kom. Synes serveren har manglet naturlige midtpunkt etter det. Har alt for ofte endt opp med å kjøre fra by til by, fra nord til sør på desperat jakt etter folk. Kan godt hende 6 barrack er litt for mye. Kanskje kan 1-2 flyttes til Zelena (eller NW/Vybor). Men bare ikke spre dem noe mer utover en det.
 2. Veldig godt forslag å kunne crafte sykkel! Håper virkelig dette blir lagt til(crafting fra toolbox er også nok, får tross alt byttet til seg en sykkel fra en redbulll). All den hjernedøde gåingen er det jeg er mest lei av med Epoch. Etter at man har spawnet er det 5000m/15min med jogging til Stary der man får verktøy, greit våpen og en ok bil/atv praktisk talt gratis. Hadde vært utrulig fint å få en ok måte å forflytte seg på uten å måtte kaste bort så mye tid først. Fjern gjerne syklene etter RS også, ingen tar vare på dem uansett. Et par andre forslag: Få minigun ammo vekk fra trade eller i verste fall skru opp prisen noe voldsomt. Allerede 1 uke etter whipe driver folk å tulleskyter med minigunene, det blir for dumt. Sett ned prisen på littlebird. Elskbart heli men er objektivt sett kanskje det dårligste. Koster ¼ av en blackhawk, men har elendig fart og ingen våpen. Galskap å fly rundt i dette med tanke på alle blackhawksen som allerede flyr rundt. Møter man på en av dem blir man lekt med. Elendig pris i forhold til nytte. Er det mulig å deaktivere oppdrag om natten? Dette hadde fikset en del av pengeproblemet på serveren. Nå kan man bare spille noen timer om natten så er ikke lengre penger noe problem. I dag er det ingenting som tyder på at det var whipe for en uke siden.
 3. Fjern alt! Er så utrulig mye stygge ting som er reist på sentrale plasser at det bare blir helt latterlig. Svevende slott over Elektro osv… helt håpløst. Men økonomien på serveren vil aldri bli noe bedre så lenge dere nekter å gjøre noe med prisene hos traders. Inntil da vil fortsatt rundt 80% av spillerne på killboard være drept av 50.cal eller drm.
 4. HMKongen

  Crash

  Greit at dere kan ha planer om å innføre whitelist etter hvert på norway 02. Men lå nå serveren få etablert seg godt før dere går videre med dette. Ha også en lang periode der dere informerer og oppfordrer ingame til å whiteliste seg (i grunn lignende som dere hadde med 01). Er ingen hast med å få innført whitelist.
 5. Har også veldig god tillit til admins. Rett og slett blant de beste og mest seriøse jeg har vært borti. Ser ikke behovet for å prøve å fikse et sånt skript. Spesielt ikke siden spillerbasen på denne serveren er såpass fast. Men forslaget er i utgangspunktet ikke en dårlig ide. Om så bare for å opptre mer ryddig. Er helt naturlig at det av og til oppstår situasjoner der det er lov å være litt skeptisk selv mot admins. Har f.eks selv opplevd relativt nylig å bli så latterlig forfulgt på en tom server av Hawkhill og Mr. Scrooge at det var null tvil om at en av dem cheatet. Hadde det ikke vært for at jeg visste bedre hadde det vært lett å anklage Hawkhill for misbruk. Et annet eksempel er når en noen av admins sitter og følger med på posisjonen til spillere mens de er i et slag mot resten av gjengen på mumble. Har som sakt null tru på at dere utveksler informasjon. Men det kan fort framstå som tvilsomt, spesielt for folk med mindre fartstid.
 6. Er helt sikkert kabinett vifter, og/eller dårlig vifteprofil som er skyld i bråket. Skal være mulig å få en nesten lydløs maskin under idle av de delene der. Prosessoren har en tdp på beskjedne 84, så skal ikke mye til for å få denne stille. Prøv å koble ut kabinettviftene, og eventuelt lag en ny vifteprofil til prosessorkjøleren. Har flere ganger opplevd enn ellers stille maskin bråke kun på grunn av noen hissige små og dårlige kabinettvifter som uansett ikke flytter mye luft. Er også flere produsenter har lagt litt for lite penger i vifteprofilene. Egen vifteprofil på mitt gigabyte «windforce» 7970 var forskjellen på en irriterende bråkete maskin, og tilnærmet uhørbar. Temperaturene ligger også konstant under 35°C under lett bruk. Så her er det bare elendig arbeid av gigabyte. (Angående prosessorkjøler er dette bortkastet penger så lenge det ikke er viktig for deg å presse de siste 1-200 mHZ ut av overklokkingen. Disse kjølerne hadde en funksjon i «gamle dager» da prosessorene med litt overklokk kunne ha en tdp på opp mot 200.)
 7. Har dere virkelig behov for disse monsterkjølerne til nesten 1000 kr? Veldig mye av poenget med store kjølere ble borte etter ivy bridge. Den største flaskehalsen ligger tross alt i å få overført varmen til varmesprederen, ikke fra varmesprederen. Har selv en i5 3570k (overklokket til 4.5) med en Noctua NH-U14S kjøler. Hadde først 2 14cm vifter festet på, men endte fort opp med å fjerne den ene siden støyen økte merkbart, og temperaturen holdt seg relativt stabilt. Var snakk om et par grader. De siste MHz man klarer å presse ut med monsterkjølerne blir fryktelig dyr, i alle fall etter min smak. Både økonomisk og støymessig. Angående kabinett har jeg selv et Corsair 650D. Fint og funksjonelt kabinett. Eneste som trekker ned er medfølgende vifter som burde kastes rett i søpla, og «vinduet» blir litt for ungdommelig for meg. Regner med at du er klar over at strømforsyningen er «overkill», men skader tross alt ikke med kraft til overs.
 8. Synes også det er et godt forslag. Ser ikke poenget med å legge noen til som venn i dag, når den bare rekker 20m eller noe. Burde i alle fall klare å kjenne igjen en venn på 2-300m.
 9. HMKongen

  27-tommer skjerm

  Skulle jeg kjøpt ny skjerm i overskuelig framtid hadde jeg glatt ventet på at 4k skjermene faller i pris. Sitter selv på en dell u2711, og synes ikke oppløsningen på 2560x1440 er noe mer en minimum av hva man burde ha på 27”.
 10. Veldig artig med ”events” som dette! Litt dårlig tidspunkt for våres del, men håper å kunne kaste oss inn i ”end game”.
 11. Siden det er så mye motstand mot dette forslaget er jeg enig i at det ikke er noen vits i å fortsette å prøve å «presse» dette igjennom. Er allerede i minste laget med folk på serveren. Ville vært utrulig dumt om flere falt fra. Men håper på et kompromiss der vi setter opp prisen til minst 6+++ kofferter (dette er ikke mye penger for en klan). Minske tilgangen på ammo, og så få inn 50. cal. Tror dette vil skape en viss balanse mellom de større klanene. Men de som ikke tilfeldigvis har en as50 eller tilsvarende tilgjengelig når blackhawken kommer vil fortsatt være like sjanseløs. Men håper at dere har selvrespekt og skjønn nokk til å ikke massakrere folk som åpenbart ikke kan sloss tilbake. De fleste sluttet jo tross alt med å drepe freshspan etter hvert. Skal love dere at de fleste casual/enslige spillere synes det er MYE mer irriterende å bli drept av heliene en å bli drept fresh på stranden. Det er lite som er så surt som å geare seg opp, fikse bil og endelig sette kursen nordover. Før så å ut av intet bli massakrert av disse heliene. Man har like liten sjanse mot en blackhawk som en fresh span har mot en triggerhappy bandit ved stranden. Synes det er veldig rart dere ser så ned på det ene, men ikke det andre. Dette skjedde med meg selv to ganger i løpe av de to første dagene etter at jeg kom tilbake. Selv jeg som har lang fartstid her synes dette er utrulig demotiverende og unødvendig. Å bli drept på en så urettferdig måte etter å ha brukt godt over 1 time på å skaffe basic utstyr og fikset en bil er mye mer frustrerende en å bli drept ved stranden. Senere denne dagen mister vi en CH47F og en safe til dere i MG. Selv om vi mistet alt vi hadde var dette mindre frustrerende, nettopp siden det skjedde på en fair måte. Vi tapte rett og slett den kampen. Er noe helt annet når man blir drept uten å kunne gjøre motstand og der motstanderen ikke løper noen risiko. Mistet mye av motivasjonen til å starte opp igjen når dere driver på den måten. Virker som dere går i vranglås bare siden det er ESC som kom med dette forslaget. Prøv nå å sett dere inn i situasjonen til mindre aktive spillere som ikke tilhører en stor klan. Greit at dere ønsker å beholde disse supervåpnene men bruk dem da bare mot andre med tilsvarende utstyr. På samme måte som man bare skyter folk som kan skyte tilbake, ikke spillere armert med ei øks, pistol eller shotgun osv. (Om noen måneder er det et ÅR(!) siden THE dreiv på med det lille rollespillet sitt, begynner det ikke å bli på tide å legge denne perioden bakk oss? Er jo nesten like mye snakk om dette i dag som det var for 8-9 måneder siden…)
 12. Det er vel seriøst ingen her som mener at Blackhawk/Venom er balansert? Regner med at alle egentlig er enige om dette. Siden eneste effektive counter våpen mot Blackhawk/Venom er en annen blackhawk/Venom er disse per definisjon ubalansert. Tror dere egentlig bare er uenig i hvordan dere ønsker å rette opp ubalansen. Selv om «vi» mener det er best å fjerne heliene helt, er dette ikke den eneste løsningen. En annen løsning er å legge til noen våpen som er effektiv mot helikoptrene. For eksempel 50. cal og stingers. Altså bare la det gå inflasjon i gode våpen, men i alle fall vedlikeholde en viss balanse. Dette synes jeg selv er en OK løsning. Dette med å sette opp eller ned prisen kan minimere problemet på hver sin måte, men likevel ikke gjøre noe som helst med ubalansen. Setter vi ned prisen så alle kan få seg en Blackhawk vil problemet bli mindre. Flere her har jo til og med argumentert med at blackhawk er balansert pga man bare kan skaffe en blackhawk for å «countre» en blackhawk(!). Så da kan alle få. Så får vi bare leke at vi spiller en flysimulator. Eller vi kan sette opp prisen. Dette vil ikke rette opp i noe som helst av ubalansen, men gjøre problemet litt mindre med at det blir færre blackhawks på serveren. Dette vil også skaffe et klasseskille på serveren mellom de store klanene som uansett vil ha råd til blackhawk og de som ikke spiller flere timer hver eneste dag. Hawkhill har f.eks sakt at han har råd til 10 blackhawks, da spillere det liten rolle om en blackhawk koster 4,6 eller 8 kofferter. Vi kan godt sette opp prisen, men det må være sammen med et annet tiltak. Et OP heli blir ikke mindre OP selv om bare kjernespillerne har råd til det. Blir faktisk litt kvalm av tanken på at kjernespillerne på serveren skal fly rundt å drepe «normale» spillere som ikke har en sjans å sloss tilbake. Dette blir det samme som å patruljere kysten å drepe fresh span. Patetisk og jeg fatter ikke at noen faktisk kan ha noe glede ut av det. Men i mangel på ferdigheter tyr enkelte til latterlige handlinger for å få seg noen «kills»…
 13. Hadde satt pris på det selv, har aldri vært glad i Epoch. Men mistenker at det hadde tatt livet av serveren. Populariteten til disse submodsene som legger til mest mulig «kule» og lett tilgjengelige ting er massiv.
 14. Skal ikke være for bastant i denne saken siden jeg ikke har spilt siden tidlig Desember, men heli med minigun(?) høres helt forferdelig ut. Er jo enda verre enn de grusomme hmmwv med 50. cal. Skal man ha sånne våpen med i spillet kan man likså godt gå hele veien å legge til både stridsvogn og kampfly. Hadde sikkert skapt litt balanse i alle fall. Angående problemet med gull i Epoch er dette noe av hovedgrunnen til at vi i Arab ikke er så aktiv lengere. Vi fikk så fort nokk gull og high end våpen til at vi kunne leve på det i måneder. Synes dayz mister mye av gnisten når man ikke lengre bryr seg om man dør med drm og large gunbag. Safen var jo uansett full av nye. Det kjipeste var faktisk å miste map og tools, fordi det måtte finnes på nytt. Føltes etter hvert ut som vi spilte med cheats. Savner virkelig «gode gamle» norway 1 med vanilla dayz og hele tiden fult av spillere. Når ESC var THE og vi hadde erklært Jihad. Den tiden man var fornøyd bare man hadde noen biler gjemt i skogen og et par telt med våpen. Og selvfølgelig den konstante kampen om den ene svarte SUVen. Nå møter man aldri lengre folk på veiene siden alle flyr rundt i hvert sitt heli. Alt annet en drm, pkp eller laupa er regnet som dritt våpen. Synes det er rart hvordan disse submodene legger til så mye nytt utstyr, og likevel ender opp med å være enda mer ensidig. Men det er kanskje ikke så rart når balanse er regnet som en uting. Har også selv reagert på noen useriøse og spydige innlegg fra enkelte admins. Men samtidig er det greit å tenke på at battlefield.no community er såpass lite at det blir vanskelig å forlange utelukkende «helproffe» admins. Har selv bare akseptert at enkelte er admin, men konstant uttaler seg som en (litt barnslig) privatperson.
 15. HMKongen

  Ang. regler(?)

  Patetisk bortforklaring fra deg humaN. Det var nøyaktig 130m unna trade zonen(god mode grensen). Han flyktet heller ikke fra noen og skulle definitivt ikke bruke Stary som en «safe zone». Det var ingenting som tydet på at Miller ble «huntet». Han hadde ikke vært i noen skuddveksling og hadde ikke møtt/sett noen i Novy. Vi/Miller hadde ingen anelse om at noen fulgte etter han. (Jeg og Joquam hadde riktig nokk sett en person i skogen NE for Novy).
×
×
 • Create New...