Jump to content
Battlefield.no

BulletMagnet1337

Supermedlem
 • Content Count

  37
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

BulletMagnet1337 last won the day on May 3 2013

BulletMagnet1337 had the most liked content!

Community Reputation

11 Good

About BulletMagnet1337

 • Rank
  Menig

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. 12. Du klager på at du ikke får "Cook meat" option ved stekeovnen.
 2. Jeg har opplevd ved to seperate tilfeller at ting jeg har plukket opp mange minutter (30-40min) tidligere har blitt borte, men posisjonen min stemmer med hvor jeg logget ut før restart, veldig frustrerende. Men ikke opplevd dette i det siste, så det var vel bare en fluke.
 3. Hmmm, la meg se, har både Altibox og god maskin selv, og er enig med OP at det er noe galt med Norway 01 serverene for tiden. Sammenligner da med andre utenlanske servere. Mener du kanskje at det er MITT hardware som er feil og? Og ikke noe som har blitt fucka på serverene den siste tiden?
 4. Oh, happy dayz! Epic battle to come!
 5. Admin skal kunne flytte på deg, ihvertfall de som er litt høyere i systemet. Hint: worldspace.
 6. Hørtes ikke ut som en artig gjeng og spella med :-PAlt for serriøst :-D Hehe, var allerede irritert over en annen som sitter og raper o.l. tidligere, og så er det den mic'en til han nordlendingen som ikke er helt god, er alltid masse plagsom støy derfra - som regel er det mye lulz hos oss.
 7. Norway 01 er nede, så at det hadde vært spawnet inn stuff (AK med GLO feilmeld) tidligere, hele serveren ble nå kicket, og nå er den nede.
 8. Til tross for tabber på vår side, så ble ihvertfall Commodore tatt, og kanskje noen av deres undercovers?
 9. Vi er langt nord på høsten... Nettene er lange da
 10. Er ikke enig, har vært noen fine netter i det aiste med fullmåne og klar himmel. Natt er natt, vær er vær, leave it, deal with it.
 11. Vet ikke om dette kvalifiserer som morsomt, men close call ihvertfall. Her har vi akkurat begynt å spille DayZ, vi er noobs som ikke har peiling på hva vi driver med, prater piss og loker rundt. Min aller første DayZ video (og eneste som jeg har published) Litt lang, men blir litt (selvforskylt) action fra 1/3 inn og utover.
 12. Tror fasedelt Chernarus hadde vært kult, der slutt klimakset blir på Skalisty f.eks. Hvis områdene nord og vest skrenker mer og mer inn helt til de siste må over på øya, så slipper vi folk som camper over store områder. Samme med mikroevents der du kan få en liten edge over motstanderene. Konvoiraid, c130 krasj osv. Begrens vehicle mengden. Ser du på Survival games 2, så syns jeg det var ALTFOR mange vehicles. Tror at dette kan være tingen å ha en gang i mnd, eller kvartalet eller noe, ikke for ofte. Har og tidligere satt sammen en eventplan på noe vi (H8ed) har kallet "Tour de Chernarus" - en triathalon av sorts, med en twist. Events er gøy, bryter med standard rutinene, gir spillet mer levetid.
 13. Er lett med og stiller tid, hw og linje til å være med og arrangere dette. Sitter på 100/100 Lyse/Altibox, samme som serverene vel, samt en beast maskin som kan kjøre smooth streams (når jeg bare konfigurer rett). Gameplay wise så er jeg en awsome pilot, så vi kan ta litt aerial action shots, som alternativ til freecam/spectator. Har vært admin av en Multigamer public server (Norway 13), samt en Bliss/Dayz.st private, så jeg er kjent med noen admin tools, og har en forståelse for databasestrukturen og hvordan det virker. Har sittet de siste to dagene med masse gode ideer til nettopp et slikt event. Ikke bare se "Hunger Games" filmen for inspirasjon folkens, se den orginale "Battle Royale" og "ZombieLand" også! Dette kan bli fett, ser frem til å være med, enten som deltaker eller som crew. Skal vi jobbe med å få til første test nå til helga?
 14. Kunne tenkt meg å bli med å delta, men hvis det trenges folk til å freecam'e, streame og arrangere, så kan jeg stå over denne gangen for å få ting opp og gå, og heller bli med neste gang som deltaker.
×
×
 • Create New...