Jump to content
Battlefield.no

TommyWelle

Supermedlem
 • Content Count

  32
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About TommyWelle

 • Rank
  Menig
 1. Injection Gaming BO2 laget spiller sin første Go4 CoD:BO2 turnering nå kl 15:00! Se livestream her -http://www.twitch.tv/NicolaiJA
 2. For og forklare litt. Vi har mage spilltitler som Battlefield, CS:GO, COD etc. Innenfor hver tittel har vi 1 Clan leder og CO Leder som leder den clanen, de igjen har lag, 1 eller fler, det bestemmer de. Lag A, Lag B feks. Vår casual del krever fortsatt søknad, men det er lettere og komme inn da det ikke er noen krav fra en clan leder. Foreksempel, vi har et Lag A på Batlefield nå, som består av 5 stk, MEN vi har ca 20 medlemmer som spiller casual. Disse casual kan igjen søke til CL for og bli med på laget, blir det stor interesse for BF3 så setter han opp et LAG B. Poenget med dette er å ha et møtested hvor alle kan være med, men for de som ønsker mer seriøs spilling kan bli med i en av -IG- clanene vi støtter. Cri74,, Hos oss skjer det ting hele tiden ^^
 3. Du kan melder deg inn, men du må sende søknad for og få bli med på et lag, eller så kan du bli med i vår casual del som er for alt og alle.
 4. Det lurer jeg også på gitt.. Jeg trodde eksempelvis Injection Gaming var en klan jeg, siden de har delt inn sine medlemmer i lag for hvert enkelt spill og jobber med å melde seg på cup'er osv (kudos for det!). Men de er jo en stor klan da, med 165 medlemmer.Men nå for tiden så brukes community over en lav sko, og jeg tror ikke folk helt er sikker på hva som er hva lenger Heisann, vi går under kategorien Multigaming Klan, da vi har mange seksjoner med spilltitler, og en clan leder for hver seksjon.
 5. Injection Gaming Rettelse: Servere 3 ShootMania Servere, hvor 2 er Elite og 1 Joust. 1 Battlefield 3 server. 4 The War Z servere. 1 Minecraft server (Sponset) 1 Teamspeak server. Events, Innad i clanen, Medlemmer får full tilgang til event. Vi har treninger,turneringer,pvp, etc nesten hver dag.
 6. Injectiongaming.com har tenkt å starte opp en CS:GO clan om dere vil bli med
 7. Trenger fler spillere på COD fronter. Men rekrutterer også til andre spill. www.injectiongaming.com
 8. 13 Medlemmer nå i Battlefield, men trenger fler. Slik at vi har innbyttere osv.
 9. Vi i Injection Gaming har hvertfall veldig lyst å kanskje drifte en turnering.
 10. Nei, men vi ønsker og bygge opp alle spilltitlene vi tilbyr aktiviteter i. Vi er en Multigaming Clan. Selv om vi er 51 medlemmer, så betyr ikke det at Spilltittelen ShootMania Storm har nok medlemmer.
×
×
 • Create New...