Jump to content
Battlefield.no

a-Z-z

Battlefield.no Veteran
 • Content Count

  8,195
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by a-Z-z

 1. med forebehold om å høres ego sentrisk ut: Spiller jeg? Isåfall, kordan kan jeg få sett den? har ikke sett en BF/DC film på årevis. Juggodawg har masse DC filmer ligger, mye med bla. annet deg talgis btw; får ikke noen av filmene AZO har til å gunke ( Siden er nede)
 2. Var med i redaksjonen, Kunne vært morsomt å se om kvaliteten er bedre i det hemmelige forumet.
 3. "Sport (et engelsk begrep hentet fra gammelfransk desport i betydningen adspredelse eller moro) viser til lek og fysisk aktivitet. På norsk brukes begrepet sport nær synonymt med idrett. Begge ordene omhandler fysisk utøvelse, ofte i form av konkurranser under fastsatte regler." Wikipedia.no Isolert sett er E-Sport en sport. Men om den vanlige mann i gaten vil kalle det en sport er heller tvilsomt. Dette kan man krangle på i evigheter, fasiten ligger i hvor tolkningen av hvor stor fysisk anstrengelse det må til før det kan kalles sport bør ligge. Eg liker å si at flertallet alltid har rett, og jeg tror den vanlige mann i gaten ville ledd litt av denne diskusjonen __ Det jeg tror kommer til å skje er at om 100 år så finnes ikke ordet "sport" og det vil finnes en klarskildring imellom idrett og konkurranser (eller et annet ord som beskriver sport uten stor fysisk anstrengelse). Sport = Gammelt og utdatert ord.
 4. Alle som har hatt spotify en stund på gratisverjson merker at det blir mer og mer reklame. Jeg er avhengig av Spotify! em morsom ting jeg merker: Min lillebror på 14 år er veldig oppdatert på musikkfronten men han vet stort sett ingenting om Metallica. Det forteller meg at Spotify er framtiden med mindre vi får inn en enda mer genial løsning (Mtp forbrukeren) Mine kapitalistiske aner forteller meg at gratisversjonen er det som skal gjøre deg avhengig av tjenesten og etterhvert blir det vannet ut med reklame og forbrukeren velger å betale. Som meg Dette er en overgangsfase for en bransje som har eksistert veldig veldig lenge, men som tilpasser seg nye tider. Artistene får betalt etterhvert, det er jeg sikker på.. Go Spotify!
 5. Stilig å se at dere holder koken. - aZtral (back in the days)
 6. a-Z-z

  DOS Spill!

  Min erfaring er at spillet loadet utrolig seint i dosbox, er det blitt bedre de siste par årene?
 7. a-Z-z

  DOS Spill!

  Tenkte å spille litt Championship Manager 98 igjen men det er et såkalt "Dos Spill" er det noen som vet om noen programmer som gjør at jeg kan gjøre spille DOS spill i Windows 7? Eller er det noen som har noen erfaringer med DOS Spill i Windows 7?
 8. Pent anmeldelse Straywalker!! Kordan tror du dette vil fenge på PC? Kommer du til å spille det på PC eller PS?
 9. Det prøvde jeg og men det funket ikke! Last ned Windows 7 så funker det!
 10. a-Z-z

  Glad tråden!

  Rocksource er opp over 100% siste måneden (Ticker: rgt)
 11. Eg ser poenget, men for å si det sånn da, En ny patch til BF2/42/nam/DC/FH1 hadde hatt flere replys! Fragge Bergensere? Skal ikke meg og deg være på samme lag da ? ((
 12. virker som forventningene til spillet er så godt som ikke eksisterende når det er 54 poster her! Tilsvarende post før BF2 kom hadde vel 6-7 ganger så mange svar =\
 13. Hva er omsetningen da? Staten innførte ekstra avgift på sukkerholdige leskedrikker elns! Ikke innflasjon som Knut Hamsun snakker om
 14. Gå vekk fra Local Servern da hahah Men uanZ, kjipt at det er 3 person.. Utenom det så syntes jeg at Beta er veldig bra!
 15. Battlefield Heroes™ is a free cartoon-style shooter for the PC Combining classic gameplay with brand new innovations, it’s a totally new experience Cartoon-style graphics bring the fun back to shooters Third person camera so your Hero is centre-stage! Create your own unique war Hero with extensive character customisation system MMO-like special abilities add strategic depth to combat
 16. Spillet har jo potensiale, helt til man finner ut at det er 3.person skytespill haha
 17. 62 Druid, spiller et par ganger i uken. WOW har forandet seg mye, Sykt å møte folk som er født i 1994 etc :S De var liksom 10 år når WOW kom ut! Har fått plass i et nice guild som raider 5 ganger (!) i uken, Men jeg får raide de som de har på farm. Passer meg midt i blinken.
 18. For ikke å si hvilke signaler vi sender til andre Nato land?? Det er kanskje den største utenriks-politiske bekymringen vi oppegående Nordmenn som ikke er sosialister har! Lurer på hvor mye hjelp vi får av for eks. USA den dagen Russland angriper oss Jens Stoltenberg og de venninene han sitter i regjering med vegrer seg jo til og med for å sende ned en pilot eller to til krigsherjede områder.
 19. Syntes det er synd at Blitz ikveld ikke opprettholdt sin ideologi om at første steg på å stoppe Israel sin krigføring starter med å knuse vindu på MC'n i Oslo MATYRITYM? Hvorfor tok dere ikke innersvingen på kapitalismen og knuste noen vinduer på MC'n og sendte kastet stjerneskud på politiet?
 20. Det er for anti-sosial-demokratisk for den regjeringen vi har nå. Jeg ville brukt svalbard som et spawn point for utlendinger der de kan grinde isbjørner osv i 5 år og så komme på fastlandet! Velferdsystemet på svalbard er jo ganske vanskelig å utnytte eller (Ikke eksisterende)? Han er vel en av de jævel blitzerne som var med å lage faenskap?
 21. Ingen tvil, dette er ikke fok fra vesten, Vi sluttet å hive stein på hverandre på 1500 tallet.
 22. "Alle de 10.000 som har vært med Hotell Cæsar er idioter, Ingen har talent" Sløkket utalelse, Husker for mange år siden da så jeg Hotell Cæsar, og en karakter som het "Juni" var en familiemor og alkoholiker. Hun som spillte den rollen spillte den sinnsykt godt, mener å huske hun ble bra priset for den og! Max Manus Filmen var kjempe god, men jeg pleier som oftest å like Norske filmer.
 23. Ja, Selvfølgelig Sherlock, Tror du det var Elevrådsrepresentanten som skulle teste deg?
 24. Nei, han har klart det kunst-stykket å gå et helt år uten å vinne en fotball kamp med Norge! men men, bla opp i boken og få en av Europas store! Se på Sør-Korea. Tok medalje i Fotball VM når de gjorde det! Kuk Advokat er en som har gjort og kan klare det igjen, uansett lag.
×
×
 • Create New...