Jump to content
Battlefield.no

neeta

Supermedlem
 • Content Count

  2,919
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About neeta

 • Rank
  Blid'Pus
 • Birthday 10/10/1985

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Gjøvik
 • Interests
  Fotografi, film, musikk, festing ++
 1. Ja, det merkes at jeg begynner å dra på åra! Japansk spisshund er en egen rase, men den kan likne flere andre
 2. Ærlig talt: Er dart en sport, er også dataspill sport!
 3. Jeg har skaffet meg en japansk spisshund ved navn TinTin. Han er nå 7 mnd gammel og proppfull av energi
 4. Jeg har gått fra forstanden og meldt meg inn på et treningssenter. Nå har jeg virkelig ikke råd til å la være å trene! Har prøvd å bli seriøs angående trening i 4-5 år nå, men mangler selvdisiplin til de grader. Er den fødte sofagris. Det verste er at det er utrolig gøy å trene, og jeg blir veldig hekta når jeg først kommer igang. Dessverre er det fort gjort og falle av og ned i sofaen igjen :/ Nå har jeg funnet et treningssenter med felles saltimer - har foreløpig vært på corebar, noe som var ganske alright. Skal teste ut aerojump i morgen, hører rykter om at det er festlig
 5. Det er muligheten for at de sprekker jeg også er redd for. Gjelder også oppblåste plastposer og liknende :/ Klarer fint å være i samme rom som en ballong, men blir med ett verre om det er barn som holder dem. De skal klemme så fordømt mye på de!
 6. Uansett hvor sært det kan virke, så er frykt for noe uvanlig allikevel en virkelig frykt.
 7. Ikke mobb de som er redde for ballonger
 8. Innbiller meg jeg ville vært vanvittig pysete i en slik situasjon. Etter all sannsynlighet ville jeg blitt vettskremt og tatt livet av meg selv, i tro om at jeg aldri ville overlevd uansett :S
 9. Nydelig pus, Lygre Liknet veldig på min katt.
 10. Ser det er flere rad64 folk her Sitter i sete 67 rad 64. Rop ut om dere ser meg Venninna mi stikker fra meg på fredag, så da blir jeg ensom Holder det med PTN kortet, eller bør jeg printe ut billetten i tillegg? Er så typisk om jeg skal drite meg ut på et eller annet. EDIT: Jeg føler meg gammel..
 11. Men de haler inn gutter.. Er det jeg mener. Synes ingen - hverken gutter eller jenter skal måtte være i militæret mot sin vilje.
 12. Vant en telefon som hadde blitt brukt av Westlife gjennom Sone2 eller hva det heter, for noen år tilbake (Ja, le så mye dere vil ) Det var en rå mobil på den tiden, så jeg var fornøyd Fikk mange telefoner av desperate fjortiser fra blant annet Singapore, Tyrkia og Australia som trodde jeg var søster av en av disse gutta. Moro var det, men de var dårlige i engelsk
 13. Jeg er helt enig i at jenter skal ha verneplikt når det kommer til likestilling. Men på den annen side synes jeg ikke det skulle være nødvendig at det er obligatorisk for noen - vil da tro det er nok frivillige som verver seg uansett. Hvorfor hale inn de som absolutt ikke vil?
 14. Fant et lite sammendrag av den her: http://www.ildsjelen.no/phpBB2/viewtopic.p...5990a3d0a13650b
 15. Jeg savner en tråd hvor mna kan diskutere paranormale hendelser i en litt mer seriøs tone Jeg synes det er veldig spennende å høreom andres opplevelser, men vil også diskutere fenomener generelt. Noe av grunnen til at jeg starter denne tråden, er noe som skjedde meg igår kveld som jeg synes var smått skummelt. Håper noen har noen seriøse synspunkter på dette. Jeg var ute på et utested med noen venner, og la fra meg jakken der jeg satt slik som man pleier. Det var en veldig rolig kveld, og bortsett fra et par andre som kom og gikk, var vi de eneste på utestedet. Da jeg skulle på toalettet, ble min venninne med. Mens vi står der og snakker, begynner telefonen min å ringe. Vi er de eneste på toalettet og jeg kjenner selvsagt igjen at dette er min ringetone. Venninnen min sier at dette garantert er søstera hennes som vil ha tak i henne, og ringer min telefon. Ringelyden er rimelig høy, og jeg blir stresset: sjekker lommene flere ganger og endevender veska, uten å finne telefonen (mens jeg gjør dette står min venninne i sin egen telefon og snakker med noen andre). Jeg slutter å lete, og går tilbake til plassen min helt ute ved baren. Det er fortsatt ingen andre på toalettet enn oss da jeg forlater det. For sikkerhets skyld sjekker jeg lommene på jakken min som har ligget på plassen min hele kvelden, og finner mobilen min. Den har et ubesvart anrop fra et kjent nummer; min venninnes søster! Dette var mildt sagt litt merkelig, hvordan kan dette ha seg? Det skal kanskje sies at jeg aldri har møtt eller snakket med denne søsteren tidligere.
×
×
 • Create New...