Jump to content
Battlefield.no

TB-Iceman

Supermedlem
 • Content Count

  853
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  23

TB-Iceman last won the day on February 5 2017

TB-Iceman had the most liked content!

Community Reputation

240 Excellent

About TB-Iceman

 • Rank
  Awesome
 • Birthday 07/18/1997

Contact Methods

 • Origin
  TB-Iceman

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

4,842 profile views
 1. Litt ironisk at vi brukte mange år på å gå over fra utdaterte Mumble til TeamSpeak, og nå bruker vi utdaterte TeamSpeak istedenfor Discord
 2. Hvorfor ikke bare legge forumet død og heller bevare det som et arkiv, hive ut alle "ledergrupper" og "styrer" som ikke har vært aktiv på mange år. Opprette en Battlefield.no / Hellfragger.no Discord, fortsette å bruke Facebook/Steamgrupper osv. men i hovedsak bruke Discord som community-hub. Så kan man heller prøve å satse på nye servere til spill som faktisk er relevante og aktuelle. Vi har en merkevare men forum/Teamspeak og ikke minst BATTLEFIELD er utdatert.
 3. Tja, virker ganske shit nå http://www.kotaku.co.uk/2017/07/11/wtf-is-going-on-with-wild-west-online
 4. For min del kommer jeg til å skippe det helt. Skuffet veldig, mye som faktisk SUGER i spillet (kjøring, AI osv..)
 5. Kan noen sende meg en kode :)? Har lyst til å prøve
 6. TB-Iceman

  Conan Exiles

  Kan vi la den være PvE til folk har lært seg spillet litt? Er jo en del raids og RPG elementer som gjør opp for PvP delen. Spesielt på en server som mest sannsynligvis blir low-pop.
 7. Mistenkelig at du hele tiden ser filmer som akkurat er kommet ut på torrent
 8. TB-Iceman

  Conan Exiles

  Fikk spillet av en amerikaner, ble et par timer men syntes spillet generelt gjør alt dårligere enn alle sine konkurrenter. Kampsystem, talentsystem, bygging alt virker bedre hos spill som Rust, Ark, DayZ osv. men forventet egentlig ikke bedre av en utvikler som Funcom.. Bla bla bla.. spillet er nettopp kommet ut i Early Acces men ærlig talt så er det svært få spill som har blitt veldig mye bedre etterhvert.
 9. TB-Iceman

  Conan Exiles

  http://store.steampowered.com/app/440900/ Ute nå, er det noen som faktisk har testa? Virker som en Rust klone.
 10. Syntes klippa var kule, sangen og "storyen" var kjip. Det er jo en konkurranse, folk må jo tenke at videoen er kul. Gi meg heller litt rock og awesome klipp arma-style. Arma er jo et spill, det er som at jeg skulle ha tatt gameplay fra world of warcraft og og laga en trist video om heroinmisbruk. Fant forøvrig bare NoPryl videoen på konkuransesiden? PS: Hvis du virkelig har lyst til å vinne må du remake en Skam parodi i Arma.
 11. Wow, du har virkelig gått i katakombene for å lete etter døde tråder. 2014->2017
 12. http://www.dagbladet.no/nyheter/kina-truet-usa-med-storstilt-krig-trump-nekter-a-vike/66901353 Litt artig at Battlefield 4 allerede calla det.
×
×
 • Create New...