Jump to content
Battlefield.no

Herbie

Battlefield.no Veteran
 • Content Count

  1,598
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Herbie

 1. Har du forsøkt å holde inne sprinteknappen mens du har jernkorset oppe? Som SMG og MG får du en ekstra zoom da utenom den du får for å ha oppe kun jernkorset når du sikter. Hjelper betraktelig på å se folk Her så jeg for meg at du hadde funnet en funksjon jeg ikke hadde oppdaget enda, men skjønte du mente siktet *vifter med medaljen sin*
 2. Angle of Impact, fungerer det i RO2? Syns det hadde en meget begrenset effekt, men det er sammenliknet med RO1 da. Der betyr det jo natt og dag.
 3. Aaaaalt for mange spesialvåpen (dvs ikke boltrifle) tilgjengelig imo. Håper de justerer litt før slippdato Blir litt "Day of Defeat"-følelse over det hele, selv om alt annet i spillet er gull.
 4. Jeg bruker lenger tid å sette et plaster på fingeren enn det tar å bandasjere en skuddskade i dette spillet, så den tiden blir sikkert økt Ellers byr dette spillet på noe jeg har savnet i lang tid nå; innlevelse og frustrasjon. Det gir en egen følelse å ligge i dekning bak en vegg med sandsekker og poppe opp og skyte på fi fra 250 meter, samtidig som en tanks prøver å ta deg ut med coaxen sin.
 5. ZvZ uten fungal growth mot mass muta = begge kan kun gå mass muta. Hydras uten hjelp fra infestor går bare ikke. Protoss med billig observer, Terran har scan og raven, og Zerg har overseer og fungal growth. Alt dette kan brukes mot cloaked banshee/ghost (hvis man ser bort i fra statisk forsvar). Å miste fungal growth her ville svidd litt hardt.
 6. Herbie ' /> http://www.multigamer.no/forum_battlefield/public/style_emoticons/default/sad.png red. ooops #522
 7. Journalister, DEKNING!!! (denne fikk jo dobbel mening)
 8. COD: Six-Day War plz! Også kalt "OMG BASERAPE-krigen".
 9. Herbie

  Obama faktisk..

  Syns Jagland fikk godt frem poenget med Fredsprisen, at det aldri ville bli redusert til en kun en "stamp of approval", men også en motivasjon i videre fredsarbeid.
 10. Herbie

  Obama faktisk..

  Hallo, han er en Stoltenberg. De har Solberg-genet i seg.
 11. Er ikke "å" det samme som [alt+0229] i resten av verden også, kanskje? Hilsen kongen av Character Map
 12. Har ikke XBOX live egne dedikerte servere?
 13. Haha kikkert.. Minner om ventinga før FH2 dette!
 14. Rykter om at dette skal hardkodes inn i neste PR-versjoner
 15. Dør folk når man skyter på de i denne moden?
 16. Skirmish 6vs6 og liknende kart er kanskje litt rart å ha i maplista på en 64p-server?
 17. PR har et sterkt community i ryggen, og vil ikke forsvinne i overskuelig fremtid. På en gjennomsnittelig kveld er det 300-400 spillere på europesiske servere som allerede er populære, så her har battlefield.no definitivt muligheter til å kanskje samle flere nordiske folk på samme server. PS: Hva med å rydde opp litt i filarkivet? http://www.battlefield.no/filer/pafiledb.p...egory&id=36 Ikke at det er særlig vanskelig å få lastet ned PR 0.85 med full hastighet da, men lokal support er alltid hyggelig
 18. Har lenge slitt med "there is a problem with your connection" (for så og bli disconnected fra server) etter kanskje 90 minutters spill, fant endelig en løsning på PR-forumet: Trykk ESC, vent noen sekunder, så gå inn i spillet igjen. Funker hver gang Bugfield 2!
 19. Vet Dog er vista og widescreen allerede i boks, men da med egne virkemidler, så det er kun hitbox som er interessant for min del. Hvordan fungerer egentlig dette i dag? Er det problem med netcode? Må man egentlig kompensere for ping når man skal treffe noen i BF2?
 20. PR .85 ble faktisk den endelige grunnen til å formatere tilbake til XP fra Vista64, spillet skriker jo etter minne.. Har kun 2GB ram, og det merkes.
 21. Har blitt mye PR for meg også i det siste, .85 var jo rett og slett deilig. Herbie.no, spiller på samme servere som de fleste her, moro å se kjente fjes
 22. Err... multiplatform? Jaja, da lønner det seg å ikke ha for høye forventninger..
×
×
 • Create New...