Jump to content
Battlefield.no

Herbie

Battlefield.no Veteran
 • Content Count

  1,598
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Herbie

 • Rank
  Lokførern
 • Birthday 07/19/1983

Contact Methods

 • Website URL
  http://requiemclan.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oslo
 1. Har du forsøkt å holde inne sprinteknappen mens du har jernkorset oppe? Som SMG og MG får du en ekstra zoom da utenom den du får for å ha oppe kun jernkorset når du sikter. Hjelper betraktelig på å se folk Her så jeg for meg at du hadde funnet en funksjon jeg ikke hadde oppdaget enda, men skjønte du mente siktet *vifter med medaljen sin*
 2. Angle of Impact, fungerer det i RO2? Syns det hadde en meget begrenset effekt, men det er sammenliknet med RO1 da. Der betyr det jo natt og dag.
 3. Aaaaalt for mange spesialvåpen (dvs ikke boltrifle) tilgjengelig imo. Håper de justerer litt før slippdato Blir litt "Day of Defeat"-følelse over det hele, selv om alt annet i spillet er gull.
 4. Jeg bruker lenger tid å sette et plaster på fingeren enn det tar å bandasjere en skuddskade i dette spillet, så den tiden blir sikkert økt Ellers byr dette spillet på noe jeg har savnet i lang tid nå; innlevelse og frustrasjon. Det gir en egen følelse å ligge i dekning bak en vegg med sandsekker og poppe opp og skyte på fi fra 250 meter, samtidig som en tanks prøver å ta deg ut med coaxen sin.
 5. ZvZ uten fungal growth mot mass muta = begge kan kun gå mass muta. Hydras uten hjelp fra infestor går bare ikke. Protoss med billig observer, Terran har scan og raven, og Zerg har overseer og fungal growth. Alt dette kan brukes mot cloaked banshee/ghost (hvis man ser bort i fra statisk forsvar). Å miste fungal growth her ville svidd litt hardt.
 6. Herbie ' /> http://www.multigamer.no/forum_battlefield/public/style_emoticons/default/sad.png red. ooops #522
 7. Journalister, DEKNING!!! (denne fikk jo dobbel mening)
 8. COD: Six-Day War plz! Også kalt "OMG BASERAPE-krigen".
 9. Herbie

  Obama faktisk..

  Syns Jagland fikk godt frem poenget med Fredsprisen, at det aldri ville bli redusert til en kun en "stamp of approval", men også en motivasjon i videre fredsarbeid.
 10. Herbie

  Obama faktisk..

  Hallo, han er en Stoltenberg. De har Solberg-genet i seg.
 11. Er ikke "å" det samme som [alt+0229] i resten av verden også, kanskje? Hilsen kongen av Character Map
 12. Har ikke XBOX live egne dedikerte servere?
×
×
 • Create New...