Jump to content
Battlefield.no

Skogens Mann

Supermedlem
 • Content Count

  201
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Skogens Mann last won the day on June 21 2015

Skogens Mann had the most liked content!

Community Reputation

91 Excellent

About Skogens Mann

 • Rank
  Profesjonell looter.

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  I lufta. Og skogen.
 • Interests
  Campe, innimellom jakte og loote.

Recent Profile Visitors

733 profile views
 1. 46 fps? Ugh. Edit: Det så unektelig bra ut da, håper bare det flyter litt bedre enn det
 2. OH MAGAWD1!!1 God Jul Battlefield.no
 3. Jeg likte betaen, hadde mange timer med moro der. Begynte smått å gå lei bare de tre kartene, men nå er det vel 10 eller 11. Og flere moduser. Endte opp med å kjøpe det nå hos cdkeys.com, om man velger valuta i euro så kommer det på kun 277 kr inkl paypal-avgifter. Lett verdt det, imo.
 4. Ja, jeg er litt sensitiv til "game sickness", dessverre. Ble det samme av Bioshock Infinite, men BF4 går fint av en eller annen grunn. Cri: Har ikke testet å endre på oppløsning, kjører 1920x1200 native. Tenker jeg eksperimenterer litt mer med FOVen og ser om det blir bedre. Håper det lar seg ordne.
 5. http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=551069501&tscn=1447077828 Prøvde å endre FOV til 90, men blir fremdeles bare kvalm av å spille Virker som et artig spill, dog.
 6. Walker Assault ble litt moro etterhvert som man ble bedre og forsto mer, synes jeg. Kan få til litt av hvert med jetpacken i kombo med diverse som sniping mid-air, kaste nade, på med skjoldet og melee-angripe folk idét man lander osv Mye action hele tiden. Men til tross for det, så ser jeg for meg at jeg vil gå lei relativt fort og er derfor skeptisk til kjøp med mindre dem har andre moduser på lager som gir mer underholdning og ikke er så ensformig. Edit: Betaen kjører forøvrig smooth på ulta med 290-kortet mitt. Har cappet på 60 fps grunnet skjermen jeg bruker. Av en eller annen grunn fryser spillet i noen sekunder i oppstarten samt helt på slutten når scoren blir telt opp. Utenom det er det helt smooth.
 7. Hvem bruker ISPen sin DNS? Selv bruker jeg Swiss Privacy Foundation sin http://www.privacyfo...ice/server.html
 8. Skogens Mann

  Narcos

  Anbefaler også å se filmene til regissøren bak Narcos, José Padilha http://www.imdb.com/name/nm0655683/
 9. Bra nok, er jo interessant å se hvordan det hele starter og kaoset som følger. Kommer til å fortsette å på det selv iallefall
 10. Rart dem ikke prioriterte Siege of Shanghai som første offisielle map om natta. Spilte det litt på CTE og det var veldig kult på nattestid. Zavod derimot blir litt i det mørkeste laget til tider, spesielt innendørs. Golmud kan vel også spilles om natta på CTE, men ikke fått prøvd det enda.
×
×
 • Create New...