Jump to content
Battlefield.no

Hawkhill

Supermedlem
 • Content Count

  1,119
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  26

Hawkhill last won the day on October 13 2015

Hawkhill had the most liked content!

Community Reputation

295 Excellent

About Hawkhill

 • Rank
  Løytnant
 • Birthday 04/13/1981

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg har ingenting i mot mørke, men det blir litt slitsomt med så lenge mørke. Men jeg burde kansje vurdere å sove litt om nettene
 2. I går var klokka snart 13:00 og det var fortsatt mørkt..... så det er faktisk mer enn 12timer med mørke.... Men som sagt så er standardinnstillingene for tid veldig vanskelig å få satt opp skikkelig og realistisk etter det jeg har forstått. Du må inn med custom kode.
 3. - Du blir fortsatt litt for ofte syk av selfbloodbag - Du får ikke pakka sykkel så du får toolboxen din tilbake hvis sykkelen er mer enn 10% skadet..... Du får heller ikke reparert den siden du mister toolboxen når du mekker sykkel. Forslag: Legg inn så vi kan pakke sykkel selv om den er skadet. - Dag / Natt syklusen bør justeres. Det er alt for lenge med over 12 timer med natt. Etter litt googling så leste jeg om ulike løsninger på dette. Etter det jeg leste så var standardinnstillingene tilnermet håpløse å sette opp skikkelig. Du må til med custom kode..... 1: Legge inn script for å speede opp ingame tiden. f.eks 2x speed på tiden så vi kjører 6timers sykluser på dag / natt..... Så ett eller annet innpå Armaholic..... Men er usikker hvordan dette eventuellt vil virke sammen med 3timers restart syklus... 2: Legge inn kode som lastes inn for hver restart som justerer servertiden. Da blir det litt mer realistisk i forhold til når sola går opp og ned. Dette må selvfølgelig prøves og feiles litt med og justeres litt etter hvert. Jeg mener det bør begynne å bli mørkere og mørkere i 23tia, helt mørkt fra midnatt, fullmåne kl 03:00 og begynner å bli lyst fra 06:00.
 4. Helt enig med deg Senator, men det eneste jeg burde ha endret på i min første post i denne diskusjonen er siste linje. Jeg var litt småhissig og amper når jeg skreiv det. Så det beklager jeg. Jeg vet godt hvordan ting fungerer og at dere tar det opp og diskuterer det internt. Jeg som spiller skal ikke begynne å diktere hvordan ting skal være. Men jeg var såppass forbanna når jeg begynnte å poste, fordi jeg mener endringen som har blitt gjort har ødelagt min spillglede totalt, så formulerte jeg meg ikke riktig. Men måten Kakkis svarte meg videre på ble jeg bare mer og mer provosert og valgte å begynne å bli sarkastisk og deretter uhøfflig etter hvert som diskusjonen ble dratt videre. Kakkis hivde bensin på bålet så det holdt, så jeg ble mer og mer forbanna..... Det er ikke å legge skjul på at jeg og Kakkis har aldri gått godt sammen. Har bestandig vært gnissninger, selv når vi begge var admins. Hadde Kakkis heller tatt min første post på en god måte og takket for tilbakemeldingen og at det ville bli tatt opp i admingruppa så hadde det ikke blitt denne barnslige diskusjonen heller. Så her bør vi begge ta vår del av skylden. Jeg legger meg uansett langflat og beklager. Jeg burde gått ut å lufta meg og tatt en kaffe og en røyk og roa meg litt ned før jeg begynnte å poste. Dere har gjort en kjempejobb med serveren hittil. Men den cold weather greia ødelegger min spillopplevelse til di grader. Som jeg sa... hadde det kun vært sånn at det gikk litt raskere at temperaturen gikk fra rød til blå, og enda raskere oppe i fjellene så hadde det vært helt fint. Men når du begynner å riste når du spawner inn og da er temperaturen bare på lyserød..... da kjenner jeg at jeg blir en smule forbanna. Du skal jo ikke begynne å riste før temperaturen er blitt blå.....
 5. Vell... Jeg forsøkte i starten å være saklig, men når du begynner å hakke på meg og kommer med usannheter.... Skal jeg bare sitte her å nikke og smile og synes det er greit? Hadde du svart meg på en skikkelig måte, så hadde også jeg svart deg tilbake skikkelig. Du ber nå om det. Edit: Har hvertfall fått formidla at Cold Weather "not working as intended"..... over og ut
 6. Kulde er greit det om det virker som det skal..... Men det er tydeligvis utrolig vanskelig å forstå.
 7. Seff... har resurser og våpen nok til å campe tradern ut av helvete..... Men til etterettning så har du ikke noe med å meddele på åpent forum hva jeg har og ikke har..... Men om du enda ikke har fått det inn i den forbanna skallen din enda så camper jeg ikke tradern. De få jeg faktisk har drept i tradern har stort sett holdt på med pvp der og ikke trading..... Har du fått det med deg nå, eller må jeg mate det inn med teskje? Det er og stor forskjell på 500m og 940m. Dem byggde sin base rett uttafor 500m grensa i enden av "stripa" med et eneste formål. Jeg byggde min fordi det er mye aktivitet i området med folk og missions, det er midt på kartet og ikke så langt unna traders. Hadde jeg byggd basen min for å campe tradern så hadde jeg byggd den rett uttafor 500m grensa. Er og veldig ofte ikke sikt fra basen min og til tradern..... Men kan godt starte å campe tradern om det er det du ønsker.....Da øker vi trivselen enda mer. Men er ikke det jeg tok opp til diskusjon.... men det er den forbanna coldweather driten som ikke virker som den skal. Hadde det vært sånn at temperaturen gikk fra rød til blå kjappere så hadde det vært greit. Du skal nå fanken ikke fryse så du rister i lavlandet når du spawner inn og temperaturmåleren er bare lyserød..... Det må nå faen meg du få inn i skallen din.... Skal nå ikke begynne å riste pga kulde før den kommer ned på blå. Og varme klær.... er ikke litt av vitsen at du skal holde deg varm? "I stedet for å komme med forslag"........ Lest forslagsposten? Posta en liste med 15 punkter for litt over en uke siden.
 8. Man kan bruke Vodniken til å cleare missions alt for lett ettersom AIer ikke skyter på den. Det er derfor den ikke er til salgs. Kun de gamle missionene det er mulig på..... De nye missionene er jo M2 på og er minelagt. Enkelte ai's har og rocketlauncher....
 9. Veldig flott at freshspawns må sette ræva på et bål for å treffe det dem sikter på fordi dem fryser ræva av seg og rister ved innspawning.... way to go! I basen har vi firebarrels.... så det hjelper ikke en dritt..... Fjern alt av kuler og krutt og la oss få pil og bue i stedet.... sa blir det bra. Sett opp regelverk så det ikke er tillatt å skyte ut av baser....... Gud forby å skyte dem som sitter i basen sin konstant når dem er online og skyter på alt som rører seg nedpå awol traderen fra 500m.
 10. Cold weather er noe av det mest ubruklige som har blitt lagt til. Du fryser jo og begynner å riste etter 5-10min selv med varme klær på. Da er temperaturmåleren bare lyserød / rosa. Og du fryser jo asap når du spawner inn som freshspawn..... Fjern skiten umiddelbart.
 11. Bedre med pvp på fielden enn i og rundt tradere.
 12. 1. Legge til Safezone i alle trading cities (hovedtraderne... ikke wholesale, bandit / hero etc) 2. Lage til mye mer oversiktlige tradingområder og ordne så du får kjøpe og selge alt på samme sted.... sånn som det var på chernarus servern. Bare slette alle husene og lage til så traderne står samlet. Medic supplies må du til dr zoidberg f.eks.... for å skaffe. 3. Slett vehicle tradern nord for bandit trader og legg til en tradingcity med safezone i stedet. 4. Du blir sulten og tørst litt for ofte syns jeg.... 5. Du blir syk hver gang du gir deg selv blod fra bloodbag. Skjer tilnermet aldri når andre spillere gir deg blod. 6. Legge til bulk kasse med cola og bacon hos wholesale. 7. Flytte mission spawn ved det store castlet med 7 barrackser litt lengre vekk fra castle.... Enkelte missions tar veldig mye plass så dem glitcher inn i muren på castle. Cannibal cave f.eks.... Om mulig sett faste spawnlokasjoner på disse missionene og la bygninger osv som spawnes inn av missions despawne etter f.eks 15min når mission er cleara. 8. Om mulig, Fjern sandhaugene som spawner på gemtower mission. Lootkassen spawner innimellom inni så det ikke er mulig å nå tak i. Står også at du skal klatre opp tårnet for å få tak i looten når missionet spawner.... Kassen står på bakken. 9. Presidentmissionet gir alt for dårlig loot i forhold til vanskelighetsgrad. Sist jeg sjekka så lå det kun 14 dokumenter og en alice pack i kassen. Kun loot fra ai's som var verdt noe. 10. Legge til bank hos tradere. Tungvinnt å måtte stikke til basen for å hente gull. Trenger ikke flere mill i maxlimit i banken.... nok med f.eks 500k (5 briefs). Dette gjør det også lettere for nye på servern å komme i gang og samle nok gull til å sette opp safe og base. 11. Gi oss muligheter til å deconstructe vegger vi selv har satt opp, så vi slipper å kaste bort tiden til admins på slikt. 12. Ordne så du kan beholde vehicles som du får nøkkel til på missions.....Om ingen har unlocka vehicle og satt seg i driverseat så despawner dem. 13. Bedre script for crafting av sykkel. Nå må du ofte lete etter sykkelen du har craftet..... Har sett script der sykkelen kommer opp med en gang og du kan velge hvor du vil sette den (akkurat som å bygge en vegg). 14. Litt for lenge natt syns jeg.... hadde holdt med natt fra f.eks midnatt til 06:00.....Eller kansje om det er mulig å lage til så dag og natt bytter litt på flere ganger gjennom døgnet. 15. Vehicle unlock script som sjekker databasen om nøkkel til kjøretøy finnes. Hvis ikke fjernes låsen umiddelbart så andre spillere kan dra nytte av dem. Blir fort mye låste mozzier rundtom.
 13. Såppass hårsår ja...... Han gjorde nå ikke annet enn å syte konstant i sidechat..... jeg ble drittlei å ba han google "How to stop whining" eller noe i den dur..... Om han ikke tåler det så er det ikke mye stritt.
 14. Blitt mindre her og nå.... kommet til Skelige også. Blir litt nå og da bare
×
×
 • Create New...