Jump to content
Battlefield.no

Shadow666

Supermedlem
 • Content Count

  43
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Shadow666 last won the day on December 21 2013

Shadow666 had the most liked content!

Community Reputation

30 Excellent

About Shadow666

 • Rank
  Menig
 1. Anyone that misses the ability to build and take apart your own mozzie? i really do. And yes, i know it was a bit bugged.... but so is changing clothing, and has been since vanilla dayz. (noone running around as survivor forever for that reason.) Suggestion from my part; enable that function again.
 2. Er ikke ordlyden i reglene (sto ingame, eller på login kanskje) at det ikke skal bygges innenfor 500 meter fra NOEN trader?
 3. Topp video! ..og veldig imponerende kostymer! (første gang jeg har sett en dansende sith btw)
 4. Shadow666

  FREDAGSPUB

  Hadde min første erfaring med Fredagspub just nu. Morro. ikke det at jeg treffer noenting, hadde ikke truffet en låve om jeg sto inni engang. Men folk er jo gale. Typ polstret rom. Følte meg hjemme jeg. Kommer definitivt flere ganger. Med øl.
 5. Har stått i kø i ETS 2 MP i kveld. En nabb greide å vrenge trekkvogna motsatt vei av lasten på en utfartsvei på motorveien. Han ble permbanna av admins til slutt. Bilde forover: http://cloud-3.steampowered.com/ugc/774930213135020780/CA107E12914AD846DAC7ABA5A39666D84A2B44BE/ Og et bakover: http://cloud-4.steampowered.com/ugc/774930213135034669/B9FAFD9CDF9121995D602515AF968D7D1E90D1EF/ FPS'en datt litt ned med den store køa å rendre kan man si...
 6. Flott! Jeg var kanskje litt sløv og brukte ikke søkefunksjonen før jeg laget ny tråd :-P
 7. Har dere prøvd multiplayer mod'en noe særlig da ? Jeg har kjørt en god del med den, og det er morro å treffe andre "truckers" langsmed veien. En friendly tut med hornet, blinking med varsel-lys, og så forsvinner de videre inn i natten igjen. Btw, såg det ang radiokanaler, har bare brukt spotify hittil jeg... må prøves!
 8. Half life spillene er ekstremt fengende, og vanskelige å legge fra seg når historien først har startet. Har ventet LENGE på HL3 !
 9. Hei! Tenkte jeg skulle starte en tråd om ETS 2. Tror det er flere som spiller dette, men har ikke sett noen forum-tråd om emnet ennå. Skriv inn her, så kanskje vi kan møtes på multiplayer mod'en !
 10. Gah... and this had to happen when my mainboard died and took the cpu and ram with it to the grave.. :-P
 11. Så de skjønner engelsk nok til å spille et spill, men driter i regler? Den er tynn imo.
 12. Shadow666

  Crash

  Det er bedre med 15 færre spillere og whitelist, enn å ha 15 flere cheaters inne til omtrent enhver tid uten whitelist. Nei, det er bedre uten whitelisted uansett. Jeg er listed da men jeg vet om så mange som bare "ork å registere og det der tull". Nå som 02 er non-whitelisted så kan jeg faktisk få mine venner på disse serverne. Er du enda casual så er registering enda mer "ork" trust me. i 2014 krever alt registering, så de fleste hater å registere seg overalt. Jeg skjønner ditt argument, men mener fortsatt at det burde vært en form for whitelist. Ser selfølgelig også at dagens system med whitelist er "tungrodd" for de med språkvansker, og casuals som bare slenger innom i ny og ne. Mulighetene for å forenkle det aner jeg dessverre ingenting om, men jeg ytrer min mening uansett. Det jeg er litt redd for er at når først idioter med "hax on" har kommet, så er det litt som "Sarepta's krukke" der det flommer over hele tia. Har først en idiot funnet snarveien, kommer flere til å benytte seg av den. Ble selv høvlet ned av en som var udødelig i helga, og mista alt jeg hadde av gear. (Sier ikke noe som helst på å dø, så lenge jeg møter folk på likt grunnlag) Min mening er at noe bør gjøres, men veien frem til en eller annen form for løsning skal jeg ikke krangle for mye på.
 13. Shadow666

  Crash

  Det er bedre med 15 færre spillere og whitelist, enn å ha 15 flere cheaters inne til omtrent enhver tid uten whitelist.
 14. Audible range er mot zombier btw. En m40a3 hører en spiller minst opp til 800 meter under gode forhold.. Kulen mister kraft fra det den kommer ut fra løpet til den treffer, så om du bruker 7.62 ammo på 600 meter +, er det ikke lengre 8k damage per treff tipper jeg. M40a3 / M24 går det an å treffe bodyshots med på 1050 meter om en gjør litt testing og tar notater. De våpnene er mer enn nok presis til det. Laphua treffer forøvrig bodyshots på 1800 meter med max zeroing +4 mildots. Finn etpar våpen som passer deg, og test litt mot en trestamme elns på kjent avstand. Det KAN lønne seg å vite hvor du må sikte for å treffe nøyaktig på avstand. Om du bommer på første skudd og motstanderen har gjort leksa si, kan en fight der du har overtaket fra start plutselig snu ganske fort....
 15. Venter bare på at de står og venter på meg når jeg logger inn jeg... De som har baser nær bebyggelse vil få morroa inn døra
×
×
 • Create New...