Jump to content
Battlefield.no

KeijGutt

Supermedlem
 • Content Count

  134
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

KeijGutt last won the day on April 24 2020

KeijGutt had the most liked content!

Community Reputation

20 Excellent

About KeijGutt

 • Rank
  Korporal
 • Birthday 07/01/1995

Contact Methods

 • Origin
  KingLS
 • Uplay user
  Kingls

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

1,673 profile views
 1. Heyhey godtfolk, Er det flere som føler savnet på gode gamle dayz days? Med litt NWAF action å base raiding av MG gutta, hehehe Nylig akkurat testa litt av Standalone noen dager ( Ja boheima suger å klarer ikke fullføre ting) men nå har de endelig gjort det mulig å hoste server selv med noen gode mods, blant annet heli og biler til tradere, farming, base bygging ( autosnapping ) etc. Jeg opplever mindre bugs nå en gamle dayz vanilla der man daua av døra, så utifra de dagene jeg har spilt nå har jeg stor trua på en god server igjen Hva tenker dere om at Battlefield hadde kjørt igang en 01 server igjen, ville dere spilt eller prøvd dayz? Vi er selv 5 stk som er forbanna keene på litt Norsk action å leke med Mumblegutta
 2. KeijGutt

  Servern?

  Hadde vært veldig morro og prøvd ut dette selv, men fant desverre ikke serveren nu... Men hvordan er antallet på online spillere pr.dags. Noen som vet? ThomasJr.
 3. Nå mista dere akkurat meg som spiller. Bygd basen ferdig 3 ganger nå, ink mista 8 briefs, maaws, m107, lapuna, dmr ++++ Nekter og bygge alt det der igjen. Over og ut! Nr1. Biffen
 4. Tydeligvis veeeldig lenge siden du har vært på 01. Har dere skilt lag?
 5. Kanskje jeg og gutta krutt tar turen inn! Lenge siden jeg har smakt blodet til "mg/mumblegutta" ' Adoptiv_gutt
 6. Fint tiltak, nå har jeg selv trukket meg som Admin grunnet lite dayz spilling og flytting. Men det jeg vet før var at grunne til dritt slengingen gikk rundt og spillere forlot, var pga MG dominerte med penger og bare gjorde faenskap og campa tradere (vet fortsatt at human og brødrene hans liker dette) Noe som er ganske dårlig ettersom han skal fremstå som ett forbilde. Men stå på, må dere ha lykken med dere! Mvh. Thomas Jr.
 7. I love you pungspark! Let the war begin!
 8. Hi pungspark. 2 question; Do you play Dayz from steam? Or just dayz-commander? Can you play on 01(chernarus) without the game crash? Since i have the same problem with all my steam games. And i iknow more people have it. When i play counters trike: global offensive and Dayz from steam i need to lower my grapich options to make it work. Or you can try to download razer gamebooster, and play dayz commander/dayz from there. You can download gamebooster here; https://www.razerzone.com/gamebooster Keijgutt // Adoptiv_gutt!
 9. Haha fett! Synd jeg ikke kunne delta..
 10. Skal kun gå an og plassere slike "light machine guns" der man har plot, vis ikke så hadde det blitt ett stort problem ja :-) hehe.
 11. Isteden for og redusere disse chopperne, så stemmer jeg for at vi kan få kjøpt light machine gun på stativ som vi kan plassere i basen som bruker PKM, 240 mag osv. Da kan man beskytte litt bedre mot kommende heli's i basen:-) -Adoptiv_gutt!
 12. Nr.1 merka ikke det lille raidet deres
 13. God kveld. Unnskyld for at det skulle gå så hardt utover dere, men jeg kan ikke styre "squaden" min hele tiden. Men dette hadde aldri skjedd hadde ikke dere skyti opp basen våres i tulga. . Når du først tar og skader noe annet må du forvente og få tilbake slik er dayz pr.dags dato. Jeg tilbydde meg og gi tilbake masse plywood pga jeg drepte (skyhawk) og klarte og ødelegge en "ural" under skuddvekslingen. Men dere valgte heller og avfyre skudd på låsen våres og stjelte flere hundre telt. Men når vi idag fløy over med venom begynnte dere og avfyre mk48-mod og DMR skudd, og da besluttet vi og avfyre litt nato mags mot basen deres, og slapp av noen snipere. Dette medførte til at "Taiger" døde og vi lot siste personen være igjen (skyhawk) pga vi følte vi var for mange mot dere. Selvom jeg er admin kan jeg spille med min "squad" og følge disse på rutiner. Det håper jeg du/dere forstår. :-) Jeg og min squad vil holde oss unna dere fremover da vi føler dere har fått nok juling. MvH. Adoptiv_gutt! & Nr.1 Vi har kun vært der 2 ganger med 2-3 dagers mellomrom. Første gangen var når jeg løp tilfeldig forbi og skvatt når jeg så (skyhawk) og drepte han og da sprengte en ural i basen også. 2 gang var idag rundt 00:00, vis du har hatt besøk mer en det er det ikke fra Nr.1.
 14. Haha, beste jeg noen gang har sett Lundern! :lol:
 15. In-game name; Adoptiv_Gutt

×
×
 • Create New...