Jump to content
Battlefield.no

Plutopilot

Supermedlem
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by Plutopilot

 1. 01 nede for øyeblikket?
 2. Credo til dere som laget kveldens event! Meget bra!!!! Variert, annerledes og gøy! moar pls..
 3. Gale greier Jeg loller meg i hjel http://epochmod.com/forum/index.php?/topic/12539-wip-nuke-a-random-town-from-laptop/
 4. Først av alt. Jeg har ingen løsninger eller forslag på utfordringene. Bare noen betraktninger. Etter å ha spilt på 01 et par måneder og lest igjennom tråden er det et par ting som slår meg. Her finnes ingen engler. Personlig tror at alle har sine svin på skogen, lik på loftet eller spissfindige fremstillinger av virkeligheten som gavner en selv best. Det er mange grupperinger og spillestiler her. Noen som er snille som lam på dagen og som fremstår som rasshøl og drittsekker på kvelden/natta. Noen som bare surrer med sitt eget. Noen bygger imens andre er ute med pvp-radar’n på. Noen er vennlige, noen ikke.. osv osv.. Adminstratorer er helt nødvendig. Det er nok alle enige om. Utfordringen og kimen til mye bråk og støy er at admins har tilgang til adminkart/admintools. Det vil derfor alltid kunne stilles spørsmål rundt vedkommende admins integritet, når denne spiller sammen med en gruppering. Dette er ikke til å komme utenom. Så er det kommunikasjon ingame og på mumble/ts. Jeg vet jo at folk er superengasjerte i et spill som er sykt vanedannende, krevende og der tapet kan bli stort osv. Jeg sitter likevel inne med en følelse av at nokså mange av dere faktisk er voksne mennesker… Fra tid til annen må det derfor kunne gå an å utrykke seg noe mer taktfullt og diplomatisk enn hva som ofte er tilfelle. Om ikke – ta en timeout. Det er sjelden lurt å skrive, rope eller gjøre noe som helst annet – i affekt. Viljen til endring? Tja kanskje det, men personlig tror at det starter med deg. Ingen nevnt – ingen glemt.
 5. Hei folkens. Som Sovd sier; episoden med Heli krasjet på taket kommer ikke til å knekke oss. No way! Men det var utrolig surt å miste grunnlaget som vi hadde jobbet så leeenge for å oppnå pga en tilsynelatende bug. Fikk også lyst til å takke for varm velkomst og bistand fra flere på Norway 01 serveren. Dere gjør et litt lettere for "noobs like us" til å komme oss inn i et spill der det er mye å sette seg inn i med en syk læringskurve De det gjelder vet hvem dem er.... See u out there... Pluto.
×
×
 • Create New...