Jump to content
Battlefield.no

Borealis

Medlem
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Borealis

 • Rank
  Menig

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Flere oppdateringer med informasjon, concept art og video om Elite Dangerous. Video som demonstrer dog-fighting of noen aspekter ved multi-player. Vil også anbefale at dere tar en titt på FAQ nederst på Elite: Dangerous sin Kickstarter side. Den inneholder mye oppklarende informasjon.
 2. Også et godt spørsmål som vil kreve et langt og komplisert svar. Essensen er at rettighetene til den originale Elite er uavklart, så det kommer nok ikke en offisiell Elite på Appstore eller Google play. Dersom du leter så finnes det Elite kloner. I Appstore kan du prøve å søke på "Unknown" Det er en multi-player Elite klone. På Google play er det så vidt jeg vet ikke noe tilsvarende. Det var en Elite klone som het "3D Space Game", men den er borte så vidt jeg vet.
 3. Ja det kan du spørre om. Har rett og slett ikke tid. Dette er et spill jeg brenner for, så jeg kommer til å følge opp denne, men å gå derfra til redaksjon tror jeg blir litt mye.
 4. Det er lagt ut oppdateringer og mere informasjon på Kickstarter siden: Da er det lagt ut en oppdatering om hva som kommer i Elite: Dangerous. Det er også lagt ut en video om "procedural generation". Elite II Frontier hadde 100 000 000 solsystemer på en 3,5" diskette. Videon forklarer litt om hvordan det er mulig og hva mere denne metoden skal brukes til for å lage en stort og rikt univers som man kan fly rundt i. Det er også verdt å ta en titt på hvordan multi-player vil fungere. Dette er beskrevet i "FAQ" helt nederst på siden. Dette blir ikke en ny EVE eller MMO i vanlig forstand (heldigvis).
 5. Elite:Dangerous. Oppfølgeren til Elite, Frontier: Elite II og Frontier: First Encounters. Noen som husker "romspillet" Elite. Et av de første 3D spillene, om ikke det første, og uansett et helt unikt spill når det kom. I tillegg så var Elite det første spillet som var helt åpent, hvor du sto fritt til å velge din egen vei. Ingen tvungne plott, men kun en rød tråd som du kan følge hvis du vil. Romspillet Elite er en av de virkelig store dataspill klassikerene fra 80 tallet. Hvis ikke dere husker Elite, så husker dere kanskje en av oppfølgerene Frontier: Elite 2 og Frontier: First Encounters. Elite ble lansert på Acorn Electron og BBC datamaskinene i 1984, men er vel mest kjent på C64 or Sinclear Spectrum her til lands. Oppfølgeren "Frontier: Elite II" kom til PC, Amiga og Atari ST i 1993. Den siste i serien så langt, "Frontier First Encounters" kom i 1995 på PC. Nå har David Braben og Frontier Developments annonsert det 4. spillet serien, "Elite: Dangerous" bygger på de samme prinsippene og har "multi-player" nettverk i tillegg. De har startet en kickstarter kampanje for å delfinansiere spillet og for å undersøke om det er et marked for det. For å sitere David Braben: "Elite: Dangerous is the game I have wanted Frontier to make for a very long time. The next game in the Elite series - an amazing space epic with stunning visuals, incredible gameplay and breath-taking scope, but this time you can play with your friends too. I want a game that feels more like the original “Elite” to fly, and with more rapid travel (to allow for the multi-player nature of the game) – so you travel quickly using local ‘hyperspace’ travel rather than by fast-forwarding time – but with the rich galaxy of Frontier – and more, so much more." Tanken bak spillet er at det skal være helt åpent. Du velger selv hva du vil gjøre og hvor og hvordan det skal gjøres, og du har hundretusenvis av planeter og stjerner du kan gjøre det i. (Frontier spillene hadde en generert modell av hele galaksen, så det var nok av plass) "Take a ship and 100 credits to make money legally or illegally - trade, bounty-hunt, pirate, assassinate your way across the galaxy." Det er ditt valg. Frontier Developments har lagt ut noen bilder og litt informasjon om spillet, men det er heller sparsommelig med informasjon så langt. Det er dog lovnader om mere informasjon snarlig. Vel verdt en titt. Hjemmesiden til spillet: http://elite.frontier.co.uk/ Kickstartersiden hvor man kan bidra til finansiering av spillet finner dere her: http://www.kickstart...elite-dangerous Dagbladet skrev om saken på sine spill sider her: http://www.pressfire...ss-enn-en-epost While we are waiting: www.oolite.org
×
×
 • Create New...