Jump to content
Battlefield.no

Daffman

Klanmedlem
 • Content Count

  1,989
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by Daffman

 1. Er jo bare å finne en noobtube og sprenge bilen hannes. Er jo en grunn til at vi lærte om vinkler og sånt på skolen en gang i tiden.
 2. Du er nokk for ung for min klan dessverre. Men lykke til videre.
 3. Nei men når folk har valget mellom å gjøre noe som gjør at de får leve videre eller det å starte å sippe pga at de er misunnelige på noen andre i gruppen så blir det for dumt. Jeg kan henvise til ca 30% av valgene folkene i game of thrones gjør. Det er en fantastisk serie men folkene er jo så dumme at det er skummelt til tider .. Siden noen klagde på at det ikke var nokk Hitler her.
 4. Hvis man bruker hodet litt mens man ser på tv programmer så er dette mye bedre for hodet og holdningene til en person en det de fleste andre serier med folk som oppfører seg som apekatter er. Nå skal det sies at jeg dør invendig ofte når jeg ser på ander tv serier fordi folk gjør dumme dumme ting.
 5. Er det noen flere som har fått med seg sesongfinalen? Jeg så den i går og må si at den rett og slett var fantastisk. Det at man faktisk får frem flere følelser på 40min med ponni en det man klarer på de fleste gode kinofilmer sir sitt. Hva synes folk her som har sett episoden om den? Nå er jo også sesong 2 over så hva synes de av dere som følger med om denne sesongen i helhet? Uansett en link til sesongfinalen. http://www.youtube.com/watch?v=OII5-Tv9Bbk&hd=1 Personlig så ser jeg frem til sesong 3 som kommer til høsten. Men frem til da så blir det vel en liten pause fra ponni relaterte ting. Med unntak av denne flotte tråden som jeg mest sannsynlig kommer til å poste masse masse masse i^^
 6. Hvorfor har gnompongen 2 lommelykter på våpenet sitt? Det er jo ikke særlig effektivt. Forøvrig det siste innlegget her var ganske bra og jeg sier meg til dels enig med det.
 7. Hahahahahaha aner ikke hva jeg så men det var ganske så underholdende^^. Equestria, fuck yeah!
 8. Det som er kult i fragmovier er variasjon. Gjør man masse forskjellige ting og viser at man behersker flere ting så blir jeg imponert. Hiv man i en film har litt av hvert så blir det bra, filmer med kun en ting suger lut. Etter tusenvis av år foran pc skjermen min så har jeg fått større krav til hva som må tils for å imponere meg.
 9. Det minner meg litt om det som har hent med meg en gang som jeg hadde prestert å fortrenge helt til jeg så det du skrev:p. Våkne på natta men av en eller annen grunn så sover begge armene og begge beina. Så man må prøve å rulle seg avgårde for å gjøre noe som helst. Gjorde jo ikke ondt da men var ekstremt ubehagelig. Alt startet å fungere etter 5min, noe som sikkert bare var 30sek siden jeg hadde maks fnatt.
 10. @Cri74. Det etter det store mellomrommet var til alle og enhver bare for å unngå misforståelser
 11. @cri74 Fillern, hadde et håp om at jeg kunne stjele litt forskning der og gått av med pensjon. Forøvrig så er Norge et fritt land og man får mene hva man vil. Jeg er imot abb og det han står for men jeg lar fremdeles andre beholde retten til å være enige men abb så fremst det ikke er snakk om bruk av vold og skading av andre mennesker. Vi skulle møte dette med mer åpenhet og Demokrati så jeg håper at det ikke bare var noen fine ord som ble brukt, men skal man lese på det folk sier i avisene og på nettforum så ser det ut til at det faktisk går motsatt vei.
 12. Kan du da forklare hvordan to personer som blir behandlet likt og får samme oppvekst blir forskjellige da?
 13. Folk er forskjellige men det er ikke bare oppveksten som har noe å si på det. Det kan være biologisk eller psykologisk, psykologi er et ungt yrke så man kan fremdeles lite om ting som dette, sammenlignet med anatomi som mennesker har drevet på med i tusener av år. Egypterne startet vel rundt 1600 før jesus, mens det første ordentlige og nedskrevne ble gjort av Hippocrates rundt 460-377 før jesus. Oppveksten har mye å si men fremdeles så er folk forskjellige og man kan få to helt forskjellige personer og utfall etter endt oppvekst selv om begge får det samme og blir behandlet på samme måte. Om det er biologisk kan jeg ikke svare på fordi det vet man rett og slett ikke. Personlig så tror jeg at dna og biologi også kan ha noe å si på hvordan en person sin personlighet blir.
 14. Nå må du også huske at alle mennesker har forskjellige mengder med ressurser og selv om to forskjellige mennesker får akkurat samme oppvekst så kan dette få forskjellige utfall siden folk er forskjellige. Det som kanskje ville plaget meg under min oppvekst trenger ikke å plage noen andre som har samme oppvekst og samme rammevilkår. Dette fordi folk generelt sett er forskjellige. Altså så kan det faktisk være oppveksten og omgivelsene som gjorde abb til det han er i dag.
 15. Fuck deg ikke rakk ned på Bjarne Betjent, O'Tidemann og Max Mekker!!!!!! Helt enig man tuller ikke med Max Mekker. Han er liksom sjefen. Men uansett. Commando Nord forumet har 66 poster i ponni tråden. Så sånt sett så henger folk litt etter her^^. Forøvrig så er det siden November uten at det har noe med saken å gjøre da . Uansett det denne tråden trenger er mer ponni og mer ponni skal den få.
 16. Det går ant å gjør imponerende ting med angrepsrifler i bf3. Har klart det selv men det skjer ikke slik at man får masse til en eventuel film hver runde man spiller. Hvis man trenger et våpen som dreper på 1 skudd så er man ikke god. Sniperen i bf3 er ikke noe man blir en god spiller med. Man kan eie og drepe mye men man blir aldri god. Det er ikke noe problem å skyte en persjon i hodet med ei angrepsrifle på singleshot og drepe han. Klanmessig så er og blir sniper den mest ubrukelig klassen som finnes.
 17. Hvis vi hadde brukt brøkdelen av energien vi gir brevik i hat på å hjelpe folk andre steder i verden så kunne vi gjort mye bra.
 18. Hmm siste der er imponerende, siden man aldrig fikk oneshot med sniper i bf2 med mindre det var hodet faktisk.
 19. Hva er greia med at alle som skal lage fragmovie for tiden spiller sniper? Er det så vanskelig å bli god med vanlig angrepsrifle? Folk klarte det jo i gammeldager...
 20. Høres bra ut dette, ønsker dere alt vell og håper dere får de medlemmene dere ønsker^^. Forøvrig kan du definere det du mener med Norges beste FPS klan? Fordi hvis det er tafs og kos som ligger i den definisjonen så er CN mye bedre <3. Forøvrig så ble jeg imponert over aktiviteten på framsiden deres^^
 21. Nei godt spørsmål, vet ikke hvordan jeg ente opp med å se en hel episode selv. For et år siden så ville jeg nokk ha kjeppjagd de jeg kjenner hvis de bare hadde foreslått å se på noe om ponnier^^. Må være det at jeg ble student igjen i høst, studenter trenger ikke gjøre så mye med omgivelsene og sånt.
 22. Takker og bukker. Neida går egentlig bra med meg med unntak av ordet faktisk . Jobber jo deltid i forsvaret som sanitet uten at det plager meg noe med blod og sånt der. Meningen med livet trenger man ikke tenke på fordi alt livet handler om er å være et så godt menneske som mulig og prøve å få andre til å gjøre det samme. Vennskap og sånt. Forøvrig så kan man da diskutere hva som er det å være snill noe som igjen lager nye definisjoner og forskjellige synsvinkler og volla vi har menneskehetern^^ Men la oss heller diskutere ponnier og slike ting for å få opp stemningen litt^^. Battlefield 3 er jo noe som alle liker. Så hvorfor ikke få en oppsummering fra ponniene om hva som fungere på multiplayer om man vil vinne?
 23. Ser den. Forøvrig grunnen til at jeg reagerer på retard og blandet inn vennen min er det at det var ei bilulykke med en utrolig god venn av meg som var ekstremt aktiv og trivelig som alle likte. Jeg var første mann som kom til ulykka men det var mest en tilfeldighet (random joggetur). Var mest noe veldig uventet som man egentlig ikke kan forberede seg på. vennen min overlevde men er det som man i dag kan kalle for (beklager språket) grønnsak. En annen venn av meg sa at "Dette er ikke lengre navn, dette er bare en retard", en eksremt ond ting å si spør du meg og også grunnen til at jeg hater ordet og klikker vinkel når det blir brukt unødvendig. Er forøvrig ofte å hjelper til fordi jeg tror og håper at han en dag skal bli bra. Samme grunn til at jeg valgte å studere for å bli sykepleier. Grunnen til at jeg reagerte er egentlig ikke noe god grunn men kan ikke noe for det, jeg takler bare ikke ordet retard pga det over men oftest kan jeg ikke gjøre noe med det (slik som randomspilling på nett) men på profilerte forum er det faktisk mulighet for å kanskje få bort eller redusert bruken av det. Forventer ikke at folk skal kunne noe om meg så burde vel egentlig forklart bedre hvorfor jeg skulle ønsket at du brukte et annet ord. Jeg ser at du ikke mente det som personangrep men etter oppsummeringa mi i forje post så håper jeg du kan forstå hvorfor jeg reagerte. Måten jeg oppsummerte på er også den flotte måten man oppsummerer alt skolearbeid og teorier når man jobber på universitet. Sånn nå vet du hvorfor jeg ble "fornemmet" av bruken av ordet retard. Første gang denne historien kommer på nett faktisk. Uansett konklusjon det du ville si var at programmet suger lut og det er noe jeg kan leve med^^. Of Topic: Når det gjelder hva man har utrettet så gjør man ikke mer en man selv ønsker å gjøre, så å si ingen gjør noe spesielt før man er hvertfall 25. Men uansett igjen. La oss alle heller være venner osv osv^^ Durrrr
 24. Vel når du skriver at folk som ser på noe er retard og jeg tidligere i tråden har sagt at jeg ser på det så er det faktisk det samme som å si at jeg er retard. Jeg jobber med folk som har mentale problemer og har nære venner som har blitt skadet for livet og er nå mentalt skadet så derfor føler jeg at dette ikke er passende. Det går faktisk ant å formulere seg på en ordentlig måte selv om man er på et nettforum. Hva du mener om serien er ikke nøye for min del. Det jeg reagerte på er måten du brukte ordet retard og det som jeg ser på som et personangrep. Det du skrev var at jeg og andre er retard, siden du skriver dette så er dette noe du må mene. Hvis du ønsker så kan du sikkert komme oppover å hilse på vennen min, han var faktisk en ganske aktiv person før og hadde et fint liv, jeg savner faktisk tiden jeg hadde med han og ville lett kuttet av begge armer og ben for å få det tilbake, men slik er dessverre ikke mulig.
×
×
 • Create New...