Jump to content
Battlefield.no

Daffman

Klanmedlem
 • Content Count

  1,989
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Daffman last won the day on July 23 2012

Daffman had the most liked content!

Community Reputation

5 Neutral

About Daffman

 • Rank
  Løytnant
 • Birthday 05/11/1989

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bodø
 1. Er jo bare å finne en noobtube og sprenge bilen hannes. Er jo en grunn til at vi lærte om vinkler og sånt på skolen en gang i tiden.
 2. Du er nokk for ung for min klan dessverre. Men lykke til videre.
 3. Nei men når folk har valget mellom å gjøre noe som gjør at de får leve videre eller det å starte å sippe pga at de er misunnelige på noen andre i gruppen så blir det for dumt. Jeg kan henvise til ca 30% av valgene folkene i game of thrones gjør. Det er en fantastisk serie men folkene er jo så dumme at det er skummelt til tider .. Siden noen klagde på at det ikke var nokk Hitler her.
 4. Hvis man bruker hodet litt mens man ser på tv programmer så er dette mye bedre for hodet og holdningene til en person en det de fleste andre serier med folk som oppfører seg som apekatter er. Nå skal det sies at jeg dør invendig ofte når jeg ser på ander tv serier fordi folk gjør dumme dumme ting.
 5. Er det noen flere som har fått med seg sesongfinalen? Jeg så den i går og må si at den rett og slett var fantastisk. Det at man faktisk får frem flere følelser på 40min med ponni en det man klarer på de fleste gode kinofilmer sir sitt. Hva synes folk her som har sett episoden om den? Nå er jo også sesong 2 over så hva synes de av dere som følger med om denne sesongen i helhet? Uansett en link til sesongfinalen. http://www.youtube.com/watch?v=OII5-Tv9Bbk&hd=1 Personlig så ser jeg frem til sesong 3 som kommer til høsten. Men frem til da så blir det vel en liten pause fra ponni relaterte ting. Med unntak av denne flotte tråden som jeg mest sannsynlig kommer til å poste masse masse masse i^^
 6. Hvorfor har gnompongen 2 lommelykter på våpenet sitt? Det er jo ikke særlig effektivt. Forøvrig det siste innlegget her var ganske bra og jeg sier meg til dels enig med det.
 7. Hahahahahaha aner ikke hva jeg så men det var ganske så underholdende^^. Equestria, fuck yeah!
 8. Det som er kult i fragmovier er variasjon. Gjør man masse forskjellige ting og viser at man behersker flere ting så blir jeg imponert. Hiv man i en film har litt av hvert så blir det bra, filmer med kun en ting suger lut. Etter tusenvis av år foran pc skjermen min så har jeg fått større krav til hva som må tils for å imponere meg.
 9. Det minner meg litt om det som har hent med meg en gang som jeg hadde prestert å fortrenge helt til jeg så det du skrev:p. Våkne på natta men av en eller annen grunn så sover begge armene og begge beina. Så man må prøve å rulle seg avgårde for å gjøre noe som helst. Gjorde jo ikke ondt da men var ekstremt ubehagelig. Alt startet å fungere etter 5min, noe som sikkert bare var 30sek siden jeg hadde maks fnatt.
 10. @Cri74. Det etter det store mellomrommet var til alle og enhver bare for å unngå misforståelser
 11. @cri74 Fillern, hadde et håp om at jeg kunne stjele litt forskning der og gått av med pensjon. Forøvrig så er Norge et fritt land og man får mene hva man vil. Jeg er imot abb og det han står for men jeg lar fremdeles andre beholde retten til å være enige men abb så fremst det ikke er snakk om bruk av vold og skading av andre mennesker. Vi skulle møte dette med mer åpenhet og Demokrati så jeg håper at det ikke bare var noen fine ord som ble brukt, men skal man lese på det folk sier i avisene og på nettforum så ser det ut til at det faktisk går motsatt vei.
 12. Kan du da forklare hvordan to personer som blir behandlet likt og får samme oppvekst blir forskjellige da?
 13. Folk er forskjellige men det er ikke bare oppveksten som har noe å si på det. Det kan være biologisk eller psykologisk, psykologi er et ungt yrke så man kan fremdeles lite om ting som dette, sammenlignet med anatomi som mennesker har drevet på med i tusener av år. Egypterne startet vel rundt 1600 før jesus, mens det første ordentlige og nedskrevne ble gjort av Hippocrates rundt 460-377 før jesus. Oppveksten har mye å si men fremdeles så er folk forskjellige og man kan få to helt forskjellige personer og utfall etter endt oppvekst selv om begge får det samme og blir behandlet på samme måte. Om det er biologisk kan jeg ikke svare på fordi det vet man rett og slett ikke. Personlig så tror jeg at dna og biologi også kan ha noe å si på hvordan en person sin personlighet blir.
 14. Nå må du også huske at alle mennesker har forskjellige mengder med ressurser og selv om to forskjellige mennesker får akkurat samme oppvekst så kan dette få forskjellige utfall siden folk er forskjellige. Det som kanskje ville plaget meg under min oppvekst trenger ikke å plage noen andre som har samme oppvekst og samme rammevilkår. Dette fordi folk generelt sett er forskjellige. Altså så kan det faktisk være oppveksten og omgivelsene som gjorde abb til det han er i dag.
×
×
 • Create New...