Trogdor

Supermedlem
 • Content count

  3,264
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Trogdor

 • Rank
  Heli-psykopat
 • Birthday 08/21/1988

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Stavangårr
 1. 2K Games straffer lovlydige Bioshock-spillere

  Zzzz preordra spillet etter at jeg forstod hva kopibeskyttelsen bestod av, den er rett og slett genial. Om jeg ikke visste bedre ville jeg sagt at dette spillet vil være like vanskelig å cracke som si... Trackmania (2 og 3) og Flatout 2. Spilte 13 timer i strekk fra 18:00 Fredag, til langt utpå natta, og kan med hånden på hjerte si at det var verdt alle $59 jeg betalte på Steam, 2K Games fortjener alle spenna de tjener på dette spillet. Alle som sier "jeg skal IHVERTFALL ikke kjøpe dette nå!" er de som faktiskt hadde lastet det ned uansett, jeg håper for utviklernes skyld at spillet aldri blir cracket.
 2. ‪‫‬‭‮‪‫‬‭‮

  sykeste jeg har vært med på, wtf?
 3. Weapons of Mass Gay

  Haha, fett Det var altså ikke på 50tallet det ble foreslått, tror nok det har blitt gjort en del eksperimenter og forskning på dette, kunne det ha funket?
 4. Antichrist lol kan dette stemme ?

  Du er jo en større dust enn alle her . Som totalt utelater fakta . Da det kommer til Illuminati . illuminati er en organisasjon som FATISK eksisterer i dag . Hva faen bruker du som IQ ræva di ? Forde det som kommer ut av kjeften dinn minner mye om dritt . Videre så klarer du ikke å lese det jeg sier . Med andre orde så avslører det enda en hadikapp . Jeg hentet info fra Den siden ja . SO WHAT ? Jeg har ikke tatt på meg denne historien som min egen . Jeg sier bare at jeg fant det fasinerende . Noe du ditt møll ikke har klart å finne ut av , fiorde du har IQen din så lang opp i ravæ at det blir umulig for deg å fordøye . Snakk om skabb .
 5. Antichrist lol kan dette stemme ?

  Illuminati er noe pisspreik og du er en kødd, slutt å forsøple din skabb. http://www.escapeallthesethings.com/prince...-antichrist.htm (Dessuten har du bare kopiert det derfra, hva med å skrive noe nytt?)
 6. Halvbygd PC

  Bor du i stavanger kan jeg hjelpe deg for en slant.
 7. Virker Steam i Vista?

  Steam 1.6 funker jævla fint på Vista skal jeg si deg..
 8. Oppgradering til Quad core

  Ja Avean, fordi høyere hastighet = bedre. For å si det sånn.. Lysets hastighet / 3 ghz er 9.9cm, med lysets hastighet... det er noe komplisert mattepiss inni her men desto raskere prosessoren er desto mer vil den slite med å sende signalene rundt i prosessoren. Derfor er flerkjerner bedre enn dualcore/singlecore. Du vil tjene på det i lengden Spec-ops-i om du er en såkalt "power-user" som ikke bare bruker maskinen til spill.
 9. Hjelp til oppbygning av ny data?

  Vi gidder ikke overbevise deg, om du vil ha bedre PC kjøper du Intel, så enkelt er det.
 10. MAC til spilling?

  Du kan kjøre Windows i Bootcamp, men Bootcamp vil være et virtualisjonslag som vil synke ytelsen din på Windows. Jeg ser ikke hvorfor du vil kjøpe Mac fremfor laptop om du vil ha noe å spille på.. Men men, det er ikke derfor vi er her. Quake Wars er på vei til Mac: http://www.macworld.com/news/2007/05/21/etqw/index.php http://www.aspyr.com/product/info/78 Teamspeak har en versjon for Mac kalt Teamspeex: http://www.savvy.nl/blog/download Det er ingen planer for Battlefield 2 til Mac, og ettersom det er et par år siden BF2 ble sluppet til PC er det lite håp for at det noensinne kommer. Du kan dog kjøre Battlefield 2 igjennom Bootcamp (som nevnt tidligere) men da må du i tillegg kjøpe Windows lisens for å kunne kjøre det.
 11. MAC til spilling?

  Har du noen grunn for å kjøpe en Macbook, og ikke f. eks en Asus laptop? Windows kan kjøre alle programmene du ønsker, og du kutter ut middelmannen (Bootcamp).
 12. Bananer sprer Sars , Men jeg kan kurere Sars

  Dette er ikke engang morsomt lenger, du prøver for hardt..
 13. The Settlers Rise of an Empire

  Well, ikke akuratt døde, men Settlers V satte en ettersmak på hele serien jeg ikke likte, du STYRTE jo folka dine. :\ Jeg spilte Settlers II: 10th Anniversary til blods og trivdes 100% av tiden, når spillet ikke kræsja. Hvordan vil gameplayet i RoaE være, mer som Settlers II eller mer som de senere spilla? Edit: Å herregud å herregud å herregud! Det er jo veier igjen! Gud la det bli en etterfølger verdig Settlers II.
 14. The Settlers Rise of an Empire

  Serien døde etter Settlers 2.
 15. Windows firewall?

  netsh firewall set opmode disable