Jump to content
Battlefield.no

Norskepølse

Supermedlem
 • Content Count

  66
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Norskepølse

 • Rank
  Engi

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Kommer nok ikke til å kjøpe det, men det sa jeg om BF4 også. Jaja.
 2. Hva mener du? Punishment?.. Er det noen som skjer med engang eller må det være admin til stedet?.. Litt kjipt å få ett nakkeskudd mens du trader noe hundre gull på natterstid og må vente til en admin eller noe komme for å fikse opp. Så synes at no shoot eller godmode innenfor trading området vil fungere bedre. F.eks sette opp godmode på de nøytrale trading som Bash , sobor , klen og NEAF. Og ikke ha noe i hero eller banditt tradingen siden du får kjøpe milltært kjøretøy med våpen. Kan ikke føle seg for safe når man skal ha en MK19 eller venom.. Tenkte heller noe ricochet damage eller noe sånt. Er redd folk skal løpe misbruke godmode rundt disse områdene. Vet ikke hva ricochet er eller hvordan det funker , men hvordan skal de misbruke godmoden? Det jeg kan se er at dem sitter å venter på deg idet du skal inn på trading området eller dem stjeler gull eller selger bil for deg hvis man ikke er obs. Får se hvordan ting vil fungere , er jo ikke verre å ta det bort hvis det blir misbrukt eller introdusere annen funksjon. Og en ting til , så har vi jo forumet hvis noen ikke klarer å oppføre seg da. Ricochet, i spill, er som vanlig å få like mye skade selv (eller mer) som du gjør mot motstanderen, vanligvis brukt til å hindre teamkills osv.
 3. Hva mener du? Punishment?.. Er det noen som skjer med engang eller må det være admin til stedet?.. Litt kjipt å få ett nakkeskudd mens du trader noe hundre gull på natterstid og må vente til en admin eller noe komme for å fikse opp. Så synes at no shoot eller godmode innenfor trading området vil fungere bedre. F.eks sette opp godmode på de nøytrale trading som Bash , sobor , klen og NEAF. Og ikke ha noe i hero eller banditt tradingen siden du får kjøpe milltært kjøretøy med våpen. Kan ikke føle seg for safe når man skal ha en MK19 eller venom.. Tenkte heller noe ricochet damage eller noe sånt. Er redd folk skal løpe misbruke godmode rundt disse områdene.
 4. Synes punishment for mord i safezone er bedre enn godmode.
 5. Har spillt litt nå, dont get your hopes up folks.
 6. GGWP til deg Erna, selv om jeg innerst inne hadde foretrukket en nazi-okkupasjon.
 7. Den asus'en ser utrolig kraftig ut, selv imot en stasjonær gaming pc. (selv om det er win 8 på den) Har hatt en del opp igjennom årene og må si at jeg respekterer asus. Løp og kjøp, tror du kommer til å slite med å finne noe som kjører dårlig på den. (bortsett fra metro da)
 8. Linux versjonen er ute av beta, ikke selve spillet. Et steg nærmere å hoppe over på Linux
 9. Kan ikke huske å ha måttet putte småmynter på datamaskinen min på noen av de 7 lan'sa jeg har vært med på.
 10. Suez canal og Camp gibraltar hadde vært fint.
 11. Fordi det var jo veldig mange gode kart i bf3...
 12. Click and play på Steam, like lett som å starte CSS.
×
×
 • Create New...