Java

Supermedlem
 • Content count

  229
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by Java

 1. Pratetråden

  Møtte nettopp VenoM på Findings Festival i Oslo, var morro å se hvordan andre ser ut annet enn bak skjermen! Tviler på at han ser dette, men, takk for 2 dager med fest og morro! SATAN det var gøy! <3
 2. Hva hører du på nå?

  http://www.youtube.com/watch?v=y5-GZtF74XU
 3. Jeg har lyst på...

  Megan Fucks
 4. Arma 3 Server?

  Hoi! Er det noe interesse for en Arma 3 server, med en eller annen Mod? F.eks Altis Life? Nå kommer etterhvert Epoch til Arma 3, kanskje noe å prøve på? Epoch blir tilgjengelig rundt beta-tider. http://epochmod.com/
 5. World of WarCraft

  Outland queue times <3333
 6. Bryllup i Thailand

  Gratulerer!
 7. Internett

  Hei! Jeg har tenkt til å begynne å streame, og da trenger jeg definitivt bedre nett. Det eneste problemet er at jeg har 1.8mb/s ned, noe som vil si at jeg laster ned på 260kb/s. Grunnen til dette er at jeg bor i skogen, nuff said. Jeg har snakket med leverandøren vi har nå, de kunne ikke levere noe kraftigere en det vi har nå. Har jeg noe annet alternativ enn å droppe streaming, eller kan jeg på ett eller annet vis få bedre nett..?
 8. Hei! Jeg, Og sikkert mange andre, Kommer til og bruke denne tråden til forslag for #09 (Minigames). Hvis du har noen forslag, Kan være alt, f.eks: Maps, Plugins, Skins, Osv.. Alt du ønsker på servern kan du legge in her! Starter med mine forslag: (Custom Plugin/Mod) Custom Radio Commands: Istedenfor Affirmative/Negative/Go Go Go, osv.. Så står det Motatt/Nei/Gå! (Custom Plugin/Mod) Instant Spray: Spray så mye du vil uten og vente 20 sec for og spraye på nytt. (Plugin) !redie: - Vet ikke om det funker på MG også.. (Plugin): !resetscore: http://forums.allied...ad.php?p=862863 (Maps): mg_saw_rfix_64v & mg_bankrobbery Edit: (Noen Custom Plugins/Mods trenger en proff koder (du får ikke lasta ned dette)) -defaulT
 9. Takk for forslag, dette settes alltids pris på! Med in-game radio så mener jeg at vi trenger radiolisens for at dette skal fungere. Mange av kartene har også musikk som spilles i bakgrunnen, dvs. at en ingame radio vil være "i veien" for musikken som spilles fra mappet.
 10. Hva heter du på Battlelog?

  http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/Moosie420/stats/1012103767/pc/ Moosie420
 11. Plantronics RIG - Multifunksjonelt headset

  Takk Plantronics, jeg vil gjerne ha RIG
 12. Hei! Jeg har sett litt rundt på subwoofere, og jeg har kommet frem til denne pakka: http://www.billebro.se/myshop_start.php?PRID=9623 Er ganske "ny" på dette med høyttalere, og slik, så forklar enkelt om mulig. Jeg er veldig glad i store og tunge kasser, selvom dette kan være upraktisk, så er det det som er ønskelig, mest for synets skyld. 1. Er de subbene bra? Gir de så ekstremt mye bass som de sier? 2. Om jeg kjøper en pakke med subber som denne, hva trenger jeg da av ledninger, og forsterker(e)? 3. Jeg regner med at jeg trenger høyttalere (PA) i tillegg? 4. Hvordan er det med kobling av "vanlige" surround høyttalere på en PA forsterker?
 13. Subwoofer, PA-Utstyr, & Kobling.

  Skal nok brukes til større bruk ja! Tenkte å knuse noen ruter på en litt mer avansert måte! Akkuratt nå bruker jeg x2 Cerwin Vega E-715. (Hvis det var det du mente). -Fikk nettopp svar fra billebro support, vil denne forsterkeren dra alle 4 subbene: ( http://www.billebro.se/myshop_start.php?PRID=853 )? Vil jeg ikke trenge fler forsterkere med mer kraft?
 14. Trenger flere bilder her ja! Ikke spør hva som var oppi bøtta, smakte dritt.
 15. utorrent stopper alt

  Reported. Hva med BitTorrent?
 16. CS:S - Forslag og oppdateringsstråd

  en Jail server vil kreve et massivt antall admins som faktisk er aktive in-game. Selvsagt så kan jo mye styres av plugins, men det er igrunn ikke nok bare med plugins. Jeg snubla innom ideen rundt "Jail only admins". Eventuelt lage et forum (med litt hjelp av cri for og faktisk få folk til å søke), der folk kan søke admin på jail serveren. Kanskje med litt mindre "krav" i første omgang. Som Venom sier, så kommer Noblock til å kræsje med FF, det går jo ann å prøve tho.
 17. World Of Warcraft: Warlords Of Draenor Patch 6.0: -http://eu.battle.net/wow/en/warlords-of-draenor/ Q&A: -http://us.battle.net/wow/en/blog/11514711/World_of_Warcraft_Warlords_of_Draenor_BlizzCon_2013_FAQ-10_30_2013 Trailer: - New Content: -New character models -Instant level 90 boost -Level cap raised to 100 (up from 90) -Garrisons - build your own fortress -New dungeons/raids -And much more!
 18. ᴴᵉʸ. ᴵ'ᵐ ᴶᵃᵛᵃ, ʷʰᵒ ᵃʳᵉ ʸᵒᵘ?

 19. Rust

  Du kan nå kjøpe alpha key's.