Jump to content
Battlefield.no

Java

Supermedlem
 • Content Count

  229
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Java last won the day on January 26 2021

Java had the most liked content!

Community Reputation

25 Excellent

About Java

 • Rank
  max tøs eloel
 • Birthday 05/15/1995

Recent Profile Visitors

2,376 profile views
 1. Møtte nettopp VenoM på Findings Festival i Oslo, var morro å se hvordan andre ser ut annet enn bak skjermen! Tviler på at han ser dette, men, takk for 2 dager med fest og morro! SATAN det var gøy! <3
 2. http://www.youtube.com/watch?v=y5-GZtF74XU
 3. Java

  Arma 3 Server?

  Hoi! Er det noe interesse for en Arma 3 server, med en eller annen Mod? F.eks Altis Life? Nå kommer etterhvert Epoch til Arma 3, kanskje noe å prøve på? Epoch blir tilgjengelig rundt beta-tider. http://epochmod.com/
 4. Java

  Internett

  Hei! Jeg har tenkt til å begynne å streame, og da trenger jeg definitivt bedre nett. Det eneste problemet er at jeg har 1.8mb/s ned, noe som vil si at jeg laster ned på 260kb/s. Grunnen til dette er at jeg bor i skogen, nuff said. Jeg har snakket med leverandøren vi har nå, de kunne ikke levere noe kraftigere en det vi har nå. Har jeg noe annet alternativ enn å droppe streaming, eller kan jeg på ett eller annet vis få bedre nett..?
 5. Takk for forslag, dette settes alltids pris på! Med in-game radio så mener jeg at vi trenger radiolisens for at dette skal fungere. Mange av kartene har også musikk som spilles i bakgrunnen, dvs. at en ingame radio vil være "i veien" for musikken som spilles fra mappet.
 6. http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/Moosie420/stats/1012103767/pc/ Moosie420
 7. Takk Plantronics, jeg vil gjerne ha RIG
 8. Skal nok brukes til større bruk ja! Tenkte å knuse noen ruter på en litt mer avansert måte! Akkuratt nå bruker jeg x2 Cerwin Vega E-715. (Hvis det var det du mente). -Fikk nettopp svar fra billebro support, vil denne forsterkeren dra alle 4 subbene: ( http://www.billebro.se/myshop_start.php?PRID=853 )? Vil jeg ikke trenge fler forsterkere med mer kraft?
 9. Hei! Jeg har sett litt rundt på subwoofere, og jeg har kommet frem til denne pakka: http://www.billebro.se/myshop_start.php?PRID=9623 Er ganske "ny" på dette med høyttalere, og slik, så forklar enkelt om mulig. Jeg er veldig glad i store og tunge kasser, selvom dette kan være upraktisk, så er det det som er ønskelig, mest for synets skyld. 1. Er de subbene bra? Gir de så ekstremt mye bass som de sier? 2. Om jeg kjøper en pakke med subber som denne, hva trenger jeg da av ledninger, og forsterker(e)? 3. Jeg regner med at jeg trenger høyttalere (PA) i tillegg? 4. Hvordan er det med kobling av "vanlige" surround høyttalere på en PA forsterker?
×
×
 • Create New...