Jump to content
Battlefield.no

eLvitra

Supermedlem
 • Content Count

  59
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

About eLvitra

 • Rank
  Lacrimosa dies illa
 • Birthday 03/07/1988

Contact Methods

 • Skype
  eLvitra00

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Om det er flere som vil joine private serveren og ha det moro? Hjelp oss å få den litt aktiv.. Det blir tatt backup av hele databasen hver dag, så skulle det skje noe så mister du ikke noe. Søk etter Norway 00 med passord 00123 (server restart hver dag og når det trengs) Vi ses =)
 2. Det var nå det jeg tenkte meg ja, kjipt men d er jo ALPHA xD viste jo egentlig hva jeg gjorde når serveren ble kjøpt.. Takker for svar folkens =)
 3. Til dere som også har en server fra multigamer.no Hvordan er deres erfaringer med disse serverene? Vi ordnet nylig en server fra dem men INGENTING fungerer som det skal. Biler saver bare der du først saver dem og vis du flytter dem så spawner de tilbake der du først savet etter restart. Telt er likedan, bare at alt du putter i teltet første gang og saver kommer tilbake etter en restart. Hjelper IKKE å legge nytt eller ta ut noe gear.. (Har lest om noen som klaget på dette på DayZmod.com forum men siden få klager på dette gjelder jo ikke dette alle servere. Siden alle whitelisted servere er koblet opp mot en HIVE så må dette være server feil?) Vi hadde en server hostet av Vilayer og eneste problemet vi hadde der var få telt som dupet. Men vi kunne fortsatt legge og ta ut ting uten at ting forsvant osv.. Så hvordan er det med de andre multigamer serverene? er det slik der også? Mulig dette har noe med HIVE og gjøre, eller kanskje en liten feil i Multigamer sin Database (save of spawn) Beklager rotete post, bare blir litt småirritert når ting ikke fungerer og jeg betaler penger for dette. Takker for svar folkens =)
 4. eLvitra

  Events?!?

  Stiller med server, må jo prøve å finne på noe da =)
 5. HAHAHAHA Legacy skrev på Dayz forumet.. Hadde vært morsomt om dette stemte Sorry for alle de postene, burde vel egentlig sove...
 6. Det var meg ja Ikke meg som kjørte da, det var DvstR. Fant noen telt nordpå hvor jeg fikk masse superbra gear, og senere fant vi lastebil og jakta på heli og greier! Ville vesten, med andre ord Jeg har jo aldri sittet på i bil før en gang, så snilt av deg å bomme å ha shootout med et heli var rimelig skummelt og moro på en gang. Damn u :D:D Gambler som vanlig, satt jo i tlf når dere kom traskende.... Så svarte han faen aldri heller!!! Hørtes ut som en DMR og en m4a3 cco dere kom med? Og skal man gjøre ordentlig skade på biler/heli så må du ha en M107 med nato mags. Hjelper mer om du vet hvor du skal treffe også. Skulle vel ikke sakt det, men vil bare hjelpe =)
 7. Fjern 2 av deres 3 dayz servere og ha en låst server med local hive. Skulle ikke være noe problem med å holde den aktiv nok med tanke på at det tydeligvis er endel aktive dayzere her sammen med bf.no sin hjemmeside og forum. Om det er teknisk mulig og få til en server med lokal hive igjennom multigamer får dere sjekke ut da jeg ikke kjenner til de spesifikke kravene for slikt. Det jeg vet er at det finnes låste servere med lokal hive som hverken har hjemmeside eller forum, men fortsatt brukbar aktivitet og mye høyere spillglede enn en som forholder seg til en treg sentralisert hive finansiert av en modmaker. Dayz etter min mening vil aldri fungere brukbart så lenge servere må forholde seg til en sentralisert hive med dårlig ytelse. Fult mulig å gjøre dette, har selv en egen server som kjører på "server" pc.. Egen HIVE auto oppdatering av BE så slipper tenke på server bytting og alt+f4.. Har full kontroll over hva som skjer .. Så battlefield.no klarer også fint dette om de bare har en server og båndbredde å slenge dette på. *Skriveleif
 8. Noe godsaker vi har samlet i V3s'n. Vi har 1 camp til som er godt gjemt hvor vi har ghillie's og nvg's og diverse andre våpen. Skal få opp bilde når vi er i nærheten. Vi ble dog tvunget til å flytte stasj i går =( Vi drev å flyttet på V3s og en atv da vi får øye på 2 dudes som springer mot et par telt vi hadde satt opp. Vi fant dem aldri igjen (mistenker de hørte bilene) så de disconnectet. Par dager før ble også våres 5 satchel charge lootet og div godsaker =(
 9. AS50 har en ekstra zoom i likhet med M107.. Bare at du må trykke på + og - istedenfor høyreklikk.. Det går sikkert ann å mekke noen keybinds på disse =)
 10. Prøve å dra frem gamle ferdigheter igjen jeg da. Vil være med på dette =)
 11. Du må nok patche, jeg måtte gjøre det for å kunne spille igjen vistnok. Du burde glede deg Nitrius ses blant zeds..
 12. Kom over en dude som hadde mekket seg et heli i går, flydde litt rundt nede ved kysten og nordover igjen.. byen var vel elektro =) trodde ikke jeg skulle møte på en med heli så fort.. snakker vi get to tha choppa!!
 13. Så ikke det du hadde skrevet RokZor, men er med å game litt mer i morra. Fristelsen ble for stor når endelig flere "supression" haters ville spille bf3.
 14. haha cri74 hadde nettop en slik hendelse. Skrek nok sikkert mye lenger enn deg, fant stigen til slutt og det viste seg at jævlene kan klatre i de stigene oO, brukte noen skudd og dermed var jeg tom. Hva skjedde så da? joda en kom opp foran meg og bak, uten skudd og i ren panikk så hoppet jeg bare ned. Auda, lett mat for de sultne der ja..
 15. Noen som spiller nå eller? booring alene =(
×
×
 • Create New...