Jump to content
Battlefield.no

g_maZta

Supermedlem
 • Content Count

  84
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

g_maZta last won the day on March 14 2013

g_maZta had the most liked content!

Community Reputation

19 Good

About g_maZta

 • Rank
  Menig
 • Birthday 05/18/1981

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oslo

Recent Profile Visitors

1,304 profile views
 1. Har fulgt litt med på dette. Ser vanvittig tøft ut!
 2. Lever jeg også. Så vidt. Spiller en del PUBG for tida, så om noen trenger en wingman der, er jeg med.
 3. Hei, Lenge siden sist jeg var her nå. Noen som spiller PUBG for tida eller? Selv har det blitt lite FPS'er etter at jeg ga meg med DayZ og BF4, men PUBG har virkelig rista litt liv i den gamle triggerfinger'n igjen. Hadde vært kult å teame opp til Duo eller Squad-matcher om noen er hypp, eller bare trenger en fjerdemann på bridgelaget. g_maZta
 4. Syns det er skjedd en hel del, men ikke på langt nær så mye som jeg hadde forventet. Fortsatt intenst og spennende, men det virker som om det er et godt stykke igjen å gå før det er ferdig. Spørs vel om de i det hele tatt blir ferdig med spillet før interessen er helt borte...
 5. Er DayZ SA lagt helt dødt for de fleste nå eller? Har battlefield.no en server, eller er det noen som vet om en ålreit SA server? Ikke spilt DayZ på langt tid, og tenkte det var på tide å sjekke hvordan ståa er.
 6. Herregud jeg gleder meg til dette er klart! Etter spillet er ute, finnes det en fare for at jeg aldri kommer til å se dagslys igjen.
 7. Aldri testet Namalsk. Ser jo ganske fett ut. Men for tida er det Arma 3 Epoch som gjelder.
 8. Jadda... Disse bsod'ene endte i at data'n daua. Denne tråden burde nå ligge i hardware. Har sjekket minnet. det virker ok. Kjører en memtest nå på hver av brikkene for seg. Les gjerne posten min på roms hardware: http://www.tomshardware.co.uk/answers/id-2199861/death-computer.html#13617169 Noen som har peil på hva problemet kan være? Kan f.eks en underdimensjonert psu ha gjort skade på hd'en? Jeg vet jeg trenger ny psu, men nå ser det ut til at jeg kan trenge en ny hd også.
 9. he-he. lovet sier du? " Let me begin with the information you most want to hear: we intend to launch Arena Commander in two weeks, on May 29th.The goal is that every backer will have access to the single player “Free Flight” and “Vanduul Swarm” games modes on this day, and the very first batch of multiplayer testers will get access to the game’s multiplayer game modes. We will scale up the multiplayer as quickly as possible starting on that date, increasing the number of players as it is stable and stopping to fix bugs where needed. This date is based on our best possible projections using the latest information put together by Star Citizen’s production team as of this afternoon. This is a big part of what the often-unseen production side of game development does: schedule out every task they believe is required for a game to ship. Sometimes (in fact, more often than not) things go wrong and these forecasts change: bugs we don’t foresee appear, features we didn’t realize we needed become necessary and so on. This is why we haven’t had a solid release date yet; it’s not to better schedule marketing or because we want to keep you out of the cockpit… it’s because game development is a complex beast, and there are few games more complex than Star Citizen! At this point, we’re close enough that we feel fairly confident in this date… but the next two weeks will be a march!" Høres mer ut som et håp enn et løfte spør du meg
 10. Med litt flaks er Arena Commander/ Dogfight Module klar til uka. https://robertsspaceindustries.com/comm-link/transmission/13904-Arena-Commander-V8-Daily-Bug-Update-May-30-2014 Vi får vite mer i morgen (mandag ... sent på kveld/nattantar jeg) Kult å se det er noen Citizens her. Jeg og noen andre er allerede medlem av Imperium. Kunne vært kjekt å lage en liste på alle battlefield.no-folk som kjøper dette spillet. Tror dette er uovertruffent best når man spiller sammen folk man kjenner og stoler på. (Det eksluderer deg Wheelxflexlex6. Ser du umiddelbart hopper på "jeg-skal-plyndre-voldta-og-drepe" toget. ;p ) Neida, alle er velkomne, det hadde vært fett med en battlefield.no gjeng i det endelige spillet. For øvrig har jeg en Hornet Ghost, 325a og en Freelancer. Er litt sugen på en Connie, men ser bare ikke helt hva jeg skulle bruke den til. Det er forresten sagt at alle limited edition skip (m50, 350r, banu merchantman osv) blir tilgjengelig i en tidsbegrenset periode igjen en gang i fremtiden, så begynn å spare! det er iallefall flere skip jeg angrer på at jeg ikke kjøpte. Følg nøye med i morgen/natt til tirsdag. Da bestemmer de om de spiller Arena Commander nå, eller om den krever mer arbeid.
 11. Da har jeg kjørt memtest. Bare 1 pass, men den fant ingen feil. Jeg har jo også en sånn "mem Ok" funksjon på hovedkortet, som også sier at alt er ok. Jeg skal nå ta en titt på ram-brikkene og sjekke at frekvensen er riktig innstilt. Kan jo være den står på 1333 mens de nye har 1600 eller noe.. - - - Nope. Minne stod innstilt på 1600. DRam timing var også korrekt så vidt jeg kunne se. Det eneste jeg gjorde nå var å bytte ram-frekvens fra auto til 1600. sånn for sikkerhets skyld. Jeg får se om disse BSOD'ene fortsetter å dukke opp fremover. Det er litt synd jeg ikke klarer å gjenskape dem for jeg har ingen ide om hva som er feil. Det må være Power supply uniten. skal bestille meg en 1000 watt. en Coolermaster V1000 skal visstnok være da shit.
 12. Kjører memtest86 nå. Får se hva den sier. Men jeg ser at cpu-temp ligger på rundt 85 grader. Jeg har ikke peiling men jeg syns det hørtes fryktelig høyt ut? Kan det være at bsod skyldes at cpu'en blir for varm? Hva kan jeg gjøre med det i såfall? Rense støv? Kan det være at min underdimensjonerte power supply ikke klarer å kjøre vifta skikkelig? Hva med minne-frekvensen? Kan feil innstilling her føre til bsod? Ser at denne tråden kanskje hører hjemme i hardware-forumet...
 13. Ok, takk for tipset. Får lese meg litt opp på hvordan kjøre memtest. Kan dessverre ikke se noe mønster i når pc'en bsod'er. Det virker veldig random. Kan spille bf4 på ultra i timesvis, men noen ganger får jeg bsod etter ti min med et mye mindre krevende program.
 14. Hei, Jeg sliter litt med en BSOD i ny og ne. Får blåskjerm og minnedump. Er det noen her som har peiling på å bruke en debugger, eller hva man nå trenger, som kunne tenke seg å kikke på minnedump-filene? Problemene begynte etter at jeg smalt inn nytt minne og nytt skjermkort. Jeg har noen mistanker om hva som foråsaker dette. 1. For svak PSU. (mest sannsynlig er det dette. men skulle gjerne hatt noen til å se på det før jeg kjøper en ny og kraftigere) 2. Minne (enten feil installert eller gal frekvens kanskje..) 3. Noe galt med skjermkort-driverne (har avinstallert og reinstallert...) 4. Virus (ser på dette som minst sannsynlig) Hadde vært veldig takknemlig om noen kunne hjelpe meg med dette.
 15. Ja, og han trekker seg jo ikke helt ut. han gir seg bare som leder av prosjektet. Det kan jo hende vi blir positivt overrasket, og at utviklingen går raskere uten ham.
×
×
 • Create New...