Jump to content
Battlefield.no

Line

Supermedlem
 • Content Count

  129
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Line

 1. Line

  Tre paver, tre!?

  Godt beskyttet mot meldinger..

 2. (Meget sannsynlig fake, men ååh så gøy..)
 3. http://www.dagbladet.no/2013/10/28/nyheter/politi/husbrak/30028224/ Hihihi.
 4. Så kjapt ferdig sesong en når jeg fant showet! Enig i at det var litt treigt i starten, men jeg ble bra oppslukt etter en liten stund. Ganske irritert på flere av karakterene også, men vittig humor og en god klæsj drama. Gleder meg til sesong nummer to kommer! Chocolate and vanilla, swirl, swiiiirl.
 5. Line

  Glad tråden!

  Jeg er glad for at jeg fant Flåklypa-spillet, og sitter nå og koser meg med postsortering!
 6. Så ikke Dreamweaver, har noen noen idiotsikre nettsider som forklarer de ulike kodene man trenger og hva de gjør? Og kan man lage CSS i notisblokken?
 7. Vi vet ikke helt om den eksiterer, hadde problemer med å få forhåndsvist den. Men hun hadde fått noen "startkoder", de grunnleggende første man skriver. Så skal være tittel og overskrift, så strevde vi mest etter det med å få forhåndsvist den. Kan jo vise frem deler av oppgaveteksten hvis det hjelper Hun hadde jo også fått side opp og side ned med hva hun skulle gjøre, men det var rotete også. Og de hadde satt av 150 timer til den oppgaven her, på et deltidsstudie. Så håper da de skrev feil, hahaha!
 8. Ikke akkurat lyst til å lære tror jeg, men er nå studieoppgave. Skulle bruke XHTML og CSS, vi prøvde oss litt frem i notisblokk i går, men alt jeg noensinne kunne har jo forsvunnet. Hun fikk anbefalt Dreamweaver av noen på jobben sin, men som sagt kan begge to meget lite om det her. Alle svar er svar jeg vil ha! Hun kan altså ingenting om det her. Og det kan man vel egentlig si at jeg heller ikke kan!
 9. Søsteren min har i oppgave å lage en nettside bestående av tre sider linket sammen, har funnet ut at hun skal bruke Dreamweaver, men har ingen anelse om hvodan det fungerer. Har selv hatt det her såvidt på skolen og lurer på om noen kan ta et lynkurs med grunnleggende funksjoner i programmet. Gjerne lagt opp som om jeg er fem år gammel. Eventuelt bare sleng inn noen tips her!
 10. Har denne liggende fra en stund tilbake, men er ikke vektorgrafikk eller noe sånt da.
 11. Fikk jo egentlig lyst til å slette min egen facebook etter å lese her, men tror jeg sitter for fint i det til å klare det. Man merker at det tar tid, og man gjør jo egentlig ingenting der. Og kjenner til følelsen av at om jeg gjør noe "kult" noe, så vil jeg dele det. Og det reduserer hvor gøy det er i øyeblikket. Er også der jeg som oftest snakker med familie og venner, som jeg tror er hovedgrunnen til at jeg ikke sletter min egen facebook. Men mye teit og idiotisk, det er det jammen på facebook. Hadde nok blitt dratt inn igjen om jeg hadde prøvd å fjerne meg fra det.
 12. Det hadde jeg aldri tenkt på. Skal først sjekke om boksen finnes, kanskje med noe slags kvittering. Om ikke hadde det jo vært kjempefint om de kunne hjelpt meg Tusen takk!
 13. Nei, det hørtes ukjent ut. Ja, får vel det. Får spare på neste kvittering
 14. Shh, gullfisk. Fikk noen til å finne den billigst mulig, så var en litt ukjent side. Spørs om det bare er å forbrede seg på at det dør da, så blir det vel kjapt billigere å kjøpe nytt. Samboeren foreslo at det kanskje var noe løse ledninger, men aner da ikke hvordan man fikser sånne ting heller, hadde nok bare ødelagt mer.
 15. Njaae, er det da. Flink som jeg er har jeg slettet e-postet som bekreftet kjøpet, husker ikke nettsiden den kom fra, og lurer på om boksen ble kastet i flyttingen. Så skal den til reperasjon, må den nok til noen andre. Brent og lært til neste gang :/
 16. Noen som har peiling på nettbrett? Har et Asus EEE Tranformer Pad av et slag. Ca ett år gammel. På/Av-knappen har gått amok, og bare jeg rører den ene siden slår enten skjermen eller hele tingen seg av. I sted ville den ikke slå seg på igjen, men etter noen desperate forsøk nå så slo den seg på. Men lurer på om det er noe jeg kan gjøre for å forhindre at det dør helt? Eller om jeg burde sende det til reperasjon? Og eventuelt hvor man reparerer sånne ting?
 17. Krympet for første gang en genser på 40 grader i går, men det var min feil for å ikke lese lappen. Ellers tror jeg det skal mye til før man krymper alle klærne sine i 40 grader, så du skal nok ganske trygt kunne kjøpe en hvilkensomhelst maskin i butikken uten at den krymper klærne dine. Funker ikke det må du vurdere å kjøpe klær som tåler maskinvask.
 18. Personlig favoritt; "Way to let feminism down, Kate!" Noen ting blir for dumt.
 19. Prøvde CS:S #07 surf nå nettopp, og du blir sendt spectate etter 15 sekunder afk. 30/45 sek om du er død. Og klart du er afk når du er død, så alle blir jo bare kasta til spectate og må velge lag igjen på neste runde. Så.. Er dette noe dere har bestemt, eller har det skjedd en feil? Liker forsåvidt at du blir sendt bort for å være afk, men 15 sekunder er jo minimalt. Og er du død så er du afk, pretty much.
 20. Usikker på om jeg skal linke til youtube eller spotify så du får begge deler. Brandon Flowers - Only the Young, spotify Pluss at musikkvideoen er min yndlingsmusikkvideo.
 21. Definitivt ha den lyseste og mest irriternde pipestemmen noensinne. Har av og til en liten frykt for "tenk hvis noen faktisk kan se hva jeg tenker", og det er like skummelt hver gang, haha. Av de to; ingen som møter i bryllupet ditt, eller ingen som møter i begravelsen din?
 22. Amy's Baking Company Bakery Boutique & Bistro Helt utrolig kundeservice. Bakgrunnen er en av de nyeste episodene av Kitchen Nightmares, som kom 6. mai tror jeg. Også den første restauranten Gordon Ramsey ga opp på. Dette har nå resultert i et major facebook meltdown på siden deres, hvor de kjefter og smeller på alt som blir sagt, både negativt og positivt. Episoden er også ganske verdt å se på; http://www.youtube.com/watch?v=G6LY7TJ16pg Syns litt synd på dem, men det er mange som prøver å gi dem konstruktiv kritikk der, og de smeller like mye tilbake på dem som den negative kritikken. Spoiler, problemene/episoden; Problemene er at kokken/eier nekter å innse at maten ikke er god, og takler ikke kritikk i det hele tatt. Hun og mannen kjefter på kunder som klager og kaster dem igrunnen rett ut. Maten er frossen, og kakene blir kjøpt et sted og solgt som om de lagde dem selv. Maten skal dessuten ikke være noe god. Gordon skal ta en bit av burgeren deres og det renner en foss av olje og fett av den, det var heselig å se på. De har ansatt og sparket rundt 50-150 i løpet av et og et halvt år, var to forskjellige kilder i episoda. Men er uansett mange. I episoda blir også den ene servitøren sparket for å spørre "Er du sikker?", når hun lurer på hvilken bord maten skal til. Og de tar tipset til servitørene selv.
 23. Nå kan Starbound forhåndsbestilles! http://playstarbound.com/ Er forsåvidt ingen nøyaktig utgivelses-dato, som er litt skummelt, men jeg bestilte det likevel. Er vel igrunnen akkurat som Terraria, bare med litt rom-reising, enklere multiplayer (tror jeg) og mye mer å gjøre. Så for meg som elsket Terraria tror jeg dette blir mektig bra. Også sett at du får en NPC døpt etter deg om du brukte $ 45 eller mer på spillet, og over 700 har gjort akkurat det, så må jo det bare bety at det kommer til å kry av NPC-er og ting og gjøre!
×
×
 • Create New...