Jump to content
Battlefield.no

Line

Supermedlem
 • Content Count

  129
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 Neutral

1 Follower

About Line

 • Rank
  Korporal
 • Birthday 03/16/1994

Contact Methods

 • Skype
  line-toftemo

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

2,571 profile views
 1. Line

  Tre paver, tre!?

  Godt beskyttet mot meldinger..

 2. (Meget sannsynlig fake, men ååh så gøy..)
 3. http://www.dagbladet.no/2013/10/28/nyheter/politi/husbrak/30028224/ Hihihi.
 4. Så kjapt ferdig sesong en når jeg fant showet! Enig i at det var litt treigt i starten, men jeg ble bra oppslukt etter en liten stund. Ganske irritert på flere av karakterene også, men vittig humor og en god klæsj drama. Gleder meg til sesong nummer to kommer! Chocolate and vanilla, swirl, swiiiirl.
 5. Line

  Glad tråden!

  Jeg er glad for at jeg fant Flåklypa-spillet, og sitter nå og koser meg med postsortering!
 6. Så ikke Dreamweaver, har noen noen idiotsikre nettsider som forklarer de ulike kodene man trenger og hva de gjør? Og kan man lage CSS i notisblokken?
 7. Vi vet ikke helt om den eksiterer, hadde problemer med å få forhåndsvist den. Men hun hadde fått noen "startkoder", de grunnleggende første man skriver. Så skal være tittel og overskrift, så strevde vi mest etter det med å få forhåndsvist den. Kan jo vise frem deler av oppgaveteksten hvis det hjelper Hun hadde jo også fått side opp og side ned med hva hun skulle gjøre, men det var rotete også. Og de hadde satt av 150 timer til den oppgaven her, på et deltidsstudie. Så håper da de skrev feil, hahaha!
 8. Ikke akkurat lyst til å lære tror jeg, men er nå studieoppgave. Skulle bruke XHTML og CSS, vi prøvde oss litt frem i notisblokk i går, men alt jeg noensinne kunne har jo forsvunnet. Hun fikk anbefalt Dreamweaver av noen på jobben sin, men som sagt kan begge to meget lite om det her. Alle svar er svar jeg vil ha! Hun kan altså ingenting om det her. Og det kan man vel egentlig si at jeg heller ikke kan!
 9. Søsteren min har i oppgave å lage en nettside bestående av tre sider linket sammen, har funnet ut at hun skal bruke Dreamweaver, men har ingen anelse om hvodan det fungerer. Har selv hatt det her såvidt på skolen og lurer på om noen kan ta et lynkurs med grunnleggende funksjoner i programmet. Gjerne lagt opp som om jeg er fem år gammel. Eventuelt bare sleng inn noen tips her!
 10. Har denne liggende fra en stund tilbake, men er ikke vektorgrafikk eller noe sånt da.
 11. Fikk jo egentlig lyst til å slette min egen facebook etter å lese her, men tror jeg sitter for fint i det til å klare det. Man merker at det tar tid, og man gjør jo egentlig ingenting der. Og kjenner til følelsen av at om jeg gjør noe "kult" noe, så vil jeg dele det. Og det reduserer hvor gøy det er i øyeblikket. Er også der jeg som oftest snakker med familie og venner, som jeg tror er hovedgrunnen til at jeg ikke sletter min egen facebook. Men mye teit og idiotisk, det er det jammen på facebook. Hadde nok blitt dratt inn igjen om jeg hadde prøvd å fjerne meg fra det.
 12. Det hadde jeg aldri tenkt på. Skal først sjekke om boksen finnes, kanskje med noe slags kvittering. Om ikke hadde det jo vært kjempefint om de kunne hjelpt meg Tusen takk!
 13. Nei, det hørtes ukjent ut. Ja, får vel det. Får spare på neste kvittering
 14. Shh, gullfisk. Fikk noen til å finne den billigst mulig, så var en litt ukjent side. Spørs om det bare er å forbrede seg på at det dør da, så blir det vel kjapt billigere å kjøpe nytt. Samboeren foreslo at det kanskje var noe løse ledninger, men aner da ikke hvordan man fikser sånne ting heller, hadde nok bare ødelagt mer.
×
×
 • Create New...