Jump to content
Battlefield.no

eivi

Supermedlem
 • Content Count

  270
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About eivi

 • Rank
  Korporal
 • Birthday 01/07/1990

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.kolbotnbrigaden.tk

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Kolbotn
 • Interests
  Fotball, Bf mm.
 1. eivi

  Luft-trening

  Kom alle sammen bli med! Til operation firestorm for å se, på noobs og osv osv osv. Jeg går inn nå i alle fall
 2. eivi

  WCG Finals!

  Må si meg enig, HEEEEEEERregud som WCG skuffer! Jeg lette sikkert 3 timer etter noen form for informasjon om når snute skulle spille i går, og om det var mulig å få sett det over stream til ingen nytte.. Man må virkelig kjempe for å følge med på hva som skjer der borte.. Og ikke nok med det, men så er jo sia dems satt opp med en host som kjører ISDN. Hva mer kan jeg trekke frem? å jo, stream-kvalitet! say no more.. :
 3. Da lever jeg det gode liv Kanskje jeg uttrykker meg litt subjektivt her nå, men slik får det nå være. Måtte få ut frustrasjonen litt. Noe annet jeg gjerne skulle sett var maps som hadde basene litt mer spredt slik at ikke hele mapet er en eneste stor "killzone". Tenk på Gazala eller El-Alamein hvor man faktisk kunne raide en base eller to og så trekke seg tilbake med helikopteret, fly litt rundt fjellene og stunte litt under broene før det var tilbake til action. Det er kanskje det jeg savner mer enn noe annet; fred å få! Ikke å ta av fra helipaden i en verden hvor alle har lyst til å drepe deg fra første sekund.
 4. Helt enig! Personlig synes jeg det er vanskelig å få gjort noe som helst i helikopteret dersom det er mer enn 32 spillere på et kart slik det er nå. Flyr du litt inn på mapet så hører du to sekunder senere: BRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRAP(jet) og BIPBIP BIPBIP BIPBIP BIPBIP BIPBIP, og vips så var helikopteret ditt på 10% hp og noen har lyst til å drepe deg med stinger. Har nesten sluttet å kjøre helikopter public fordi man rett og slett dør for raskt. Eneste unntak er selfølgelig om man har f.eks Phantom på sitt eget lag slik at han kan rydde unna alle enemy jets, men ellers er helikopteret nesten ubrukelig. Edit: Med andre ord blir helikopteret først brukbart med luftherredømme, dvs en godt posisjonert AA på bakken samt 2 jets som faktisk gjør jobben sin. Og jeg snakker av erfaring om noen skulle lure. 10+ timer i heli og alle unlocks.
 5. Jeg får vel melde meg på Bronze hwaiting! Rase: Terran http://eu.battle.net/sc2/en/profile/337031/1/eivi/ eivi.960
 6. Du tok ordene ut av munnen min. Synes jagerfly er noe piss Spilte nesten kun som pilot i 1942, men har aldri vært fan av jets, verken i BF2 eller 3. Jeg spilte også mye Desert Combat i gamledager og da gjerne i helikopter. Synes utviklingen har gått feil vei. Ble aldri noen stor fan av heli i BF2, da jeg følte jeg ikke hadde like stor kontroll på hvor mye gass jeg ville gi(helikopter "hovrer" når du slipper gassen). I BF3 synes jeg kontrollen er bedre, men som mange har nevnt over meg så tåler de ALT for lite. Er det en Jeep på bakken på f.eks Damavand peak så er du ofte ferdig, iom at det tar 2 fulle bursts fra 2 miniguns for å ta den ut.. I tillegg er det 15(slik det føles ut) stingers som prøver å locke deg. Savner maps type Gazala, El Alamein og Wake Island hvor man faktisk hadde litt avstand mellom hverandre, eller i hvertfall litt luftrom å fly rundt i. Nå høres jeg kanskje i overkant negativ og nostalgisk ut og det er ikke meningen. Alt i alt synes jeg BF3 har gitt meg mye av Battlefield-følelsen tilbake og jeg digger det. Mine vel 20 timer spilt allerede tilsier at dette er et spill jeg liker veldig godt. Håper bare Dice velger å patche dette spillet innen rimelig tid og setter seg ned og faktisk ser på feedback de får.
 7. Har spilt på serverene deres siden de kom opp og det har ikke vært ett eneste problem Supre servere med som regel norske hyggelige mennesker
 8. Helt enig med deg Arctic. Folk må ta det litt med ro, og som du sier så vil jeg påstå at det å ha flashlight midt på lyse dagen kun er negativt! Dødslett og spotte og plukke folk som bruker det. Innendørs så er det bare point`n`shoot i midten av flashen så dreper du dem. Har ikke blitt plaget stort av bugs i spillet, bortsett fra den åpenbare "dette under bakken og skyte alle". Ang battlelog så synes jeg det kan være veldig problematisk å joine servere med et party på 2-3 stk. Fungerer kanskje 1 av 20 ganger..
 9. Jeg synes at man tåler akkurat passe. I BC2 så tålte man jo AAALT for mye.. Spilte nesten kun hardcore på grunn av dette.
 10. Personlig kan jeg ikke skjønne hvorfor de valgte å gi ut betaen med Operation Metro som eneste kart. Jeg føler at det gir et feil bilde av hvordan Battlefield er som spill. Nå var jeg riktignok så heldig at jeg fikk spilt 15 minutter på en server som kjørte Caspian Border i går, og det føltes riktig! Her har du et stort åpent kart med jets, tanks and all the good stuff. Håper de adder det i løpet av beta-perioden Legger ved linker til litt film av Caspian Border:
 11. Rulla tilbake til 280, men da viste det seg at jeg ikke fikk spilt BF3.. Så det var kjipt. Velger å spille bf3 nå de første dagene iallefall
 12. Etter at jeg installerte beta-driveren til Nvidia så har youtube-filmer begynt å lagge når jeg kjører fullscreen (HD). Noen som har en mulig løsning på dette, eller blir jeg nødt til å reinstallere stable-version?
 13. Her er litt footage fra tidligere i dag. Første gangen jeg spiller mapet så jeg er ikke helt orientert for å si det sånn http://youtu.be/-_Jacd9TQSE
 14. Standard-kartet i betaen er Operation Metro i rush-mode. Serverene med dette kartet har ikke passord og er åpne for alle med early-access. Det finnes noen servere med passord på som kjører Caspian border i conquest mode. Vi har altså vært så heldige å få vite passordet for å spille på disse serverene. Det er det som skjer Edit: Frapset litt når jeg spilte i stad(spiller horribelt ), så skal se om jeg får lastet det opp på youtube Fikk ikke testet jets eller heli riktignok.
×
×
 • Create New...