• Announcements

  • Eragon

   A blast from the past.   02/21/2017

   Vi driver i disse dager og legge inn nyheter ifra vårt arkiv. Så dette er ikke nye nyheter som dukker opp.  * Forfatter vil bli endret ved ett senere tidspunkt.

Senator

Serveradmin
 • Content count

  1,319
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

461 Excellent

About Senator

 • Rank
  Grafiker og drapsmann

Contact Methods

 • Skype
  doffy91

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oslo
 • Interests
  Data, dykking, fisking og øl

Recent Profile Visitors

926 profile views
 1. Serveren er nå oppe igjen. Beklager nedetiden.
 2. Hei, Beklager nedetiden. Serveren er nå oppe igjen.
 3. Serveren er nå oppdatert, wipet. Basert på tilbakemeldingene jeg har fått har vi nå har gått over til Vanilla. Alle mods er tatt bort. Jeg har også økt map-størrelsen til 2500 fra 2000. Se ukens oppdatering her: http://playrust.com/devblog-148/ Jeg har ikke mulighet til å gå inn på serveren før jeg kommer hjem fra jobb senere i dag. Om det skulle være problemer med serveren så leser jeg forumet her regelmessig.
 4. Serveren er nå oppdatert. Vi kjører en helt ren versjon av Vanilla. Ingen mods.
 5. Veldig enig det du sier her Triident, selv om du ikke ikke helt svarer på trådens spørsmål. Ønsker å holde serverens fokus på PVP og ikke PVE. Rust er tilrettelagt for PVP og skikkelige PVE elementer er det enda manko på. Men for at vi skal lykkes i å holde en attraktiv server oppe er vi helt avhengig av flere spillere, og da spillere som klarer å etablere seg og som blir værende på serveren i lengre perioder. Jeg lurer på om det da kan være en løsning å gå over til Vanilla, det krever litt mer dedikasjon og folk må vie mer tid for å få ting på plass. Men kan også være en ulempe for helt nye spillere, da det kan være krevende og vanskelig for dem å få etablert en base. Har lagt inn en påminnelse in-game om at dette poll'en er opprettet. Håper vi kan få en bedre indikasjon på hva folk ønsker i de nærmeste dagene. For slik det står nå får jeg ingenting ut av denne tråden.
 6. Done
 7. Hei, Lurer på om vi må prøve noe annet. Ser at folk ofte spiller i 2-3 dager men så gir seg. Selv x2 har en tidens til å bli litt for enkelt. Skal vi prøve oss på Vanilla?
 8. Ey, endelig i gang igjen. Gleder meg til å se denne i kveld
 9. Ser fortsatt på The Walking Dead, syns også det er grei underholdning men ikke noe mer. Holder et jevnt tempo med overraskelser her og der, men ingenting å juble over. Har bare blitt en del av faste serier jeg liker å følge med på.
 10. Alt skal være i orden nå
 11. Finnes ingen slike våpen i loot-table for airdrop nå. Serveren er nå oppdatert til siste update: https://playrust.com/devblog-147/ Vending machines ser artig ut, kan åpne for mye morro. Sette opp en slik i et område hvor folk starter opp, tools mot sulfur?
 12. Har undersøkt problemet og ser at det er flere som sliter med det samme, men ingen konkret løsning som jeg kan finne. Har postet i plug-in'ens support tråd, håper på svar og løsning om ikke så lenge.
 13. Ble litt mye ja, har justert ned så det er ca. en 20% mer helse og angrep fra vanlig Vanilla nå.
 14. Changelog 07.02.2017 Justert heli angrep og helse litt ned igjen. Ble litt mye i sist oppdatering. Justert airdrop loot, "military grade" våpen finnes nå bare i heli-kasser.
 15. Takk for at tok tiden til å bruke formet Im a Nerd. Feilen skylles som du beskriver at serveren restartet akkurat du satt og lagde krutt. Dette er egentlig ikke noe serveren eller admins kan ta ansvar for da vi informerer om at serveren restarter 16:00 hver dag. Men siden dette er første tilfellet og du tar deg tiden til å lage en informativ post skal jeg gi deg resursene du har mistet tilbake. Jeg gir deg refund så raskt vi begge er in-game