Jump to content
Battlefield.no

Senator

Serveradmin
 • Content Count

  1,345
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  61

Senator last won the day on July 25 2017

Senator had the most liked content!

Community Reputation

466 Excellent

About Senator

 • Rank
  Grafiker og drapsmann

Contact Methods

 • Skype
  doffy91

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oslo
 • Interests
  Data, dykking, fisking og øl

Recent Profile Visitors

4,991 profile views
 1. Senator

  Chernarus Redux

  Ser lovende ut, har ikke fått testet enda. Ser ut som at jeg må få børstet støvet av A3 igjen Men hørte noe om at kartet bare er ca. 30 % ferdig og at det stort sett bare er kysten som har blitt jobbet med.
 2. Kjøper nok spillet etterhvert. Men har en følelse på at jeg må oppgradere maskinen før den tid
 3. Artikkelen og reddit-tråden viser til flere likheter ved WWO og tidligere WarZ. Holder meg lagt unna før det motsatte er bevist gjennom gameplay og reviews. Kan for all del bli et godt spill, men har min tvil med hva som vises her.
 4. Før noen bestemmer seg for å hype opp dette spillet anbefaler jeg dere å ta titt på videoen under og ta med spekulasjonene som legges frem der i deres vurdering. Om dette stemmer skal jeg holde lommeboka langt unna. WarZ utvikleren er en skam for bransjen og alle burde unngå å gi dem mer penger.
 5. Kortfilm som burde sjekkes ut, fra skaperen av District 9, Neill Blomkamp. Kul setting og helt drøye effekter.
 6. Plager meg ikke at det bare kommer på konsoll. Perfekt spill å kose seg med i sofaen og på god TV'en. Synd det blir utsatt, men kjenner jeg Rockstar blir det nok verdt ventinga.
 7. Rust serveren ble tatt ned nå før helga grunnet lavt spillerantall og laber interesse fra staben her i Battlefield.no Om noen ønsker å drifte denne videre er det bare å ta kontakt.
 8. Serveren er nå oppdatert til siste versjon, les mer om ukens oppdatering her: http://playrust.com/devblog-154/ Next server wipe will be 06.04.2017, from this day we will wipe the server every two week, depending on the server population.
 9. På tide å få denne tråden i gang igjen! Sliter med å sitte stille til denne
 10. Serveren er nå oppdatert til siste versjon, les mer om ukens oppdatering her: http://playrust.com/devblog-153/#more-9726
 11. Da er serveren oppdatert til siste versjon, les mer om updaten her: http://playrust.com/devblog-152/ For dere som ikke gidder å lese, her er en kort gjennomgang av ukas oppdatering:
 12. Serveren er nå oppe igjen. Server leverandøren (Fragnet) hadde problemer med noden som serveren kjører på. Feilen er nå rettet. Beklager Nedetiden.
 13. Serveren er fortsatt nede. Jeg har enda ikke fått svar fra server leverandøren, håper dette løser seg snart.
×
×
 • Create New...