Jump to content
Battlefield.no

Reinsdyret

Supermedlem
 • Content Count

  148
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Reinsdyret last won the day on January 5 2012

Reinsdyret had the most liked content!

Community Reputation

11 Good

About Reinsdyret

 • Rank
  Oompa-loompa of science

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Hah, den der hadde jeg også. Og et skip med franskmenn i samme serie.
 2. Dette spillet er utrolig artig, men jeg har et problem på den foretrukne serveren min: En av faksjonene dominerer totalt, sannsynligvis på grunn av en stor outfit (de har temmelig koordinerte fly/tank-strikes). Er det noen som vet om de har tenkt å gjøre noen grep for å balansere denslags? Evt. kunne de innført "resets" i en slags sesong-rullering. Nå har jo en faksjon på min server enorme inntekter og masse fordeler, mens de andre sitter og loker i warpgaten.
 3. +1. Jeg har begynt å få grått hår, men skjegget er i puberteten enda
 4. Teit forslag som han sikkert har tenkt på, men .. oppdater drivere + directx?
 5. Der jeg kommer fra (universitetet) heter alle "du" helt til de får mastergrad :-)
 6. Er det bare meg, eller er Steam Community nede? Går ikke å spille multiplayer BL akkurat nå.
 7. Oo, dette er en tråd. Fin Audi! Jeg skal komme tilbake og skryte av den flekkfrie 1992 MR2'en min så snart den er flekkfri og ute av garasjen
 8. Kjære vene ... Jeg har hengt på battlefield.no siden tidlige, tidlige tider (mistet kontoen min i hellfragger-mergen), og jeg henger her enda. Communityet er ikke dødt, og en ren troll-konto må selvfølgelig få en ban-advarsel, særlig hvis det er grunn til å tro at nicket tilhører et tidligere bannet medlem. Jeg noterer meg at du ikke er bannet, til tross for at det eneste nicket jondudd har bidratt med på battlefield.no, er rent og skjært fjaseri, oppgulp og tøys. Hvis noe skal ødelegge battlefield.no, så kommer det ikke til å være ban av rene trollkontoer.
 9. Det eneste jeg lurer litt på her, er hva denne "Gruppe 1" er. Det er jo ikke noe artig å komme inn som slaktedyr for en supreme master race bestående av folk med admin-rettigheter som har brukt /give til den store gullmedalje.
 10. Sennheiser HD518 har ypperlig lydkvalitet, og er behagelige. God lufting, bra vektfordeling. Gikk fra Koss SB40, som er altfor svette og tunge. Sennheiserne blør en del lyd, da, så hvis du ikke er alene i rommet blir det problematisk fort.
 11. Reinsdyret

  The Walking Dead

  er en grei oppsummering av forventningene mine etter 2. sesong av The Drama Farm. Men jeg håper det tar seg opp!
 12. Laget en ny.. Haha. Æren din er gjenopprettet.
 13. Forslag: Finn en grafisk designer som er under utdanning og betal ham 300 dollar for å lage en logo. For det du ber om her, er at en kvalifisert person går i gang med å gjøre en jobb som vedkommende bare kanskje får betalt for. En konkurranse kunne kanskje fungert hvis dette var et grafisk design-forum hvor det å lage logo ble en del av en konstruktiv kritikk-dynamikk.
×
×
 • Create New...