Jump to content
Battlefield.no

Sjovan

Supermedlem
 • Content Count

  1,367
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Sjovan

 • Rank
  Løytnant
 • Birthday 11/18/1985

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Stavanger, rett under brua
 • Interests
  Kuk i kano
 1. De hadde Diablo II og LoD for 169 kr i butikken for noen dager siden, så jeg er i gang igjen Hvis noen andre har lyst å hive seg med er det bare å sende meg en mld her eller ingame /msg *sjovan
 2. Den blue screen er var fake sist jeg støtet borti problemet. Man kan trykke på esc eller alt+F4. Dåg, er alt for lenge siden, så jeg kan ikke hjelpe mer.
 3. I dag satt man seg ned med litt elektroakustikk og regnet om V RMS til dBu osv uten kalkis og formler. Det gikk greit nok, men når jeg skulle regne fra f.eks V RMS til dBu gikk det i stå. Jeg prøvde å skrive noe ned for å visualisere det og så glemte jeg helt av boka og studiene mine. Huskereglene Ganger man amplituden med 10 øker/reduserer man med 20 dB Dobbler/halverer man amplituden går man 6 dB opp/ned. Øker/minsker man amplituden med en faktor på 1,5 (50%) øker/reduserer man ca. med 3,5 dB. Øker/minsker man amplituden med en faktor på 1,1 (10%) øker/reduserer man ca. med 1 dB. dBu har f.eks en faktor på 0,775 V RMS Måten jeg tenker på Jeg arbeider meg nedover dB verden så: x >= 1 1. Blir faktor*10^x <= U --> så har man 20dB*x 2. Blir svar fra 1 or faktor*2^x <=U --> så har man 6db*x + svar fra eventuelt 1 (fra nå korter jeg litt ned i forklaringen, men et regneeks. kommer til slutt). 3. Blir ... or faktor*1,5^2 <=U --> 3,5 dB*x 4. Blir ... or faktor*1,1^2 <=U --> 1 dB*x Regneoppgave La oss si man har en U=300 V RMS og man ønsker å finne dBu verdien. 0,775*10^2=77,5 --> 40 dBu 77,5*2=155 --> 46 dBu 155*1,5=232,5 --> 49,5 dBu 232,5x1,1^2= 281 --> ca. 51,5 dBu blir det totalt. Riktig svar er 51,76....... dBu Notis: Det her er bare tøvverider for å illustrere hvor nøyaktig metoden er, og med normale verdier tar man det lett i hode. Get to the fucking point NB! Jeg har ikke noe erfaring med avansert matte eller (noe) programering, så gudene må vite hvordan jeg kom fram til det dere snart skal få se. Ja her er da min kvasi (hva betyr egentlig det?) påstand/formel/Program(?) om å gjøre om U til dB: dBtot>=20dB*x if(x>=1 and faktor*10^x <=U) Jaha? Siden vi har en fin formel for 1. punkt i måten jeg tenker på så føler jeg at vi kan starte med å fokusere litt på den. Kom med endringer, forslag til ny 1.linje, lover og regler i virkligheten og sist med ikke minst; hvordan blir formelen min hvis vi skal gjøre den om til en påstand/formel/Program om regning fra dB til U? Håper på en lærerik og artig tråd. Lykke til
 4. Det tror jeg man må ha på alle xbox spill. Eller tar jeg feil?
 5. Sidne jeg ikke har spillt FPS siden Battlefield 1942 og strategi siden StarCraft, så må jeg si at jeg trives godt med konsollen. Det er alt for mye HW mas med en pc, og på toppen av alt foretrekker jeg linux (wine er stress). +2-3 flere bra tittler. M.a.o. langt i fra episk.
 6. Jeg kan ikke huske sist jeg ble like hektet på et spill. Det her er det beste som har blitt utgitt på flere år (min mening). Det er demo tilgjengelig, der du til og med kan spille en runde online med. M.a.o. ingen grunn til å glipp av morroa De eneste minusene jeg kan komme på er at det er alt for få maps, spillet kunne godt ha flere game modes og muligheten til å sette opp custom games hadde vært nice, men man skal ikke klage når det ikke koster mere ca. enn 100 kr. Håper det kommer noe DC i framtiden. Er det noen flere her som spiller det? Håper virkelig på å få sammlet en gjeng, for det er ganske håpløst når man ender på lag med 3 assasins f.eks... Jau, hvis det viser seg at det er flere som spiller det her spillet så kan vi jo ta å diskutere litt builds og sånt Oh, ja... 3 persons shooter med base defense og skills som man må/bør oppgradere. Litt som team fortress 2, men fetere.
 7. Why? For at man skal få dårligere aim...
 8. Her er noe i samme sjanger: dumb blonde: are you smarter than a fifth grader Det beste jeg har sett på lenge.
 9. Faen, så episk! Han gjor en veldig god jobb med wet
 10. Ohohoh! Den her filmen husker jeg. Er ganske sikker på at en venn av meg kan hjelpe oss. En edit kommer nok "snart". EDIT: Mean Guns (1997) er nok filmen vi leiter etter. http://www.imdb.com/title/tt0119642/ 100 Assassins. 1,000 Weapons. 10,000,000 Dollars. Only One Can Survive. Bygningen er ett splitternytt fengsel. Det vennen min beskrev stemmer med det jeg husker. I tillegg til kofferten var det ei lita jenta som trasket avgårde med vinneren. Vi husker ikke hva ho hadde med storryen å gjøre.
 11. Oppdatering! Melodien er April Stevens - Teach Me Tiger, ingen som vet? Det er Ulver og Trond Nedberg som har mekket filmmusikken til Svidd Neger. Jeg har hørt igjennom alle sangene som Ulver mekket, og ingen av de har en melodi som går som April Stevens - Teach Me Tiger. Jeg finner ingen ting med Trond Nedberg. Tror nesten noen må se på rulleteksten.
 12. GT: Sjovan Spill: Gears of war 2 Marvel vs Capcom 2 Splosion Man CIV: Revolution Worms 2: Armageddon NBA Street Homecourt Borderlands Deadliest Warrior Crackdown PacMan C.E. PerfektDark Monday Night Combat
 13. Har endelig fått installert spillet selv. Jeg er med og hvis jeg ikke tar helt feil får jeg med noen venner nå framover også.
 14. Jeg liker tolkningen til Simba. Skulle ønske noe tester den loven her i norge. F.eks laste ned en episode av en serie som er vist på norsk tv, ta med laptoppen til politiet og anmelde seg selv. Det hadde vært jævlig kult. For dere PR-kåte her på BF er det her til og anbefale
×
×
 • Create New...