Jump to content
Battlefield.no

Tigris

Medlem
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Tigris

 • Rank
  Menig
 1. 1. Lesbian Border (HE HE): Fordi dette er slik Battlefield skal være. 2. Seine Crossing: Her kan jeg trene på sniping i høy hastighet.
 2. The Axemen. [AXE]-tagg i BF3. 1. 1999 2. Casual, men superseriøst når vi først vinner! 3. 20+ 4. Vi har ikke hatt noen logo, men det jobbes med fortsatt. 5. Startet back in the days som Quake-klan, hvor vi var svært aktive. Dere vet, Quake - glansperioden i FPS-spill. Spiller stort sett det meste, men det største fokuset var på WoW da det slapp i 2004. Er mer som et community, og vi har vel spillere i de fleste spill. I dag er det store BF3. 6. www.axemen.org (og .no) som bare inneholder tidvis oppdatering av WoW, et par ganger i året (dette skal endres når noen av oss orker). Vi bruker utelukket vårt eget forum. Vi kan kontaktes på [email protected] eller www.axemen.org/forum. Vi er alltid klare for matcher, så ikke være beskjedne! PS: Vi har egen server.
 3. Vi løser alt slikt ved å avtale hva som skal være med eller ikke, og det har ikke vært noe problem enda med våre kamper - så lenge alle er klar over hvilke egendefinerte regler som er satt før start.
 4. Jeg er fargeblind og i et spill som BF3, så sliter jeg mer enn normalt med å få orden på alle farger og alt som skjer. IR gjør dagen min enklere siden den fjerner forstyrrelser. Jeg ser fortsatt ikke folk like godt som de med normalt fargesyn, men jeg føler at jeg kan være med litt mer i reaksjonen på det som skjer. Generelt foretrekker jeg rødpunkt eller HOLO, men enkelte maps med mye action, så er det ok med IR. IR er jo med i arsenalet, alle kan bruke det, så det er et eget valg. BF3 er moderne krig, og som vi sier i Axemen: "War is hell".
 5. Spiller ingen rolle nå, siden det er beta uansett. Men om dette vedvarer ved release, så tar jeg kontakt med EA.
 6. Jeg får unlocks og alt det der in-game, men på Battlelog skjer det kun ting om jeg spiller på andre servere.
 7. Jeg har spilt et par dager på bf.no sine servere (bra ping!), men jeg ser på profilen min at stats osv. ikke blir oppdatert. Jeg er som nevnt i en annen tråd ganske så fersk i BF og mulig jeg ikke har forstått noe, men det virker som at denne modulen er aktivert på serveren?
 8. Tigris

  nick

  Samme skjedde her, etter en uke med fram og tilbake: Hello, I have reviewed your account information and your EA ID does not meet the requirements necessary to perform the change. To be eligible, your current EA ID should reflect the following. Bla bla bla osv. Da gidder jeg ikke mer.
 9. Jeg har også funnet ut at jeg trenger en bedre maskin til de kommende spill. Mitt oppsett er basert på Komplett Mini Gamer (http://www.komplett.no/k/config.aspx?ConfigSystemId=10498). Jeg er opptatt av å ha god plass, da mitt spillerom egentlig er en liten vinterhage med fransk balkong i leiligheten. Dette gjør pulten ikke kan være spesielt bred, og med denne boksen kan jeg ha den opp eller under og fortsatt få normal benplass. - ZOTAC H67ITX WiFi, Socket-1155 mini-ITX, H67, DDR3, 1xPCIe-x16, eSATA, SATA 6Gb/s, DVI, HDMI, DP, USB 3.0, WiFi - Intel® Core™ i7-2600 Processor Socket-LGA1155, Quad Core, 3.4Ghz, 8MB, 95W, Boxed w/fan - Corsair Vengeance™ DDR3 1600MHz 8GB CL9 Kit w/2x 4GB XMS3 modules, CL9-9-9-24, 1.5V, Vengeance Heatspreader, 240 pin - EVGA GeForce GTX 570 HD 1280MB PhysX PCI-Express 2.0, GDDR5, 2xDVI, native-HDMI, DisplayPort, HDCP, CUDA - Corsair SSD Force Series™ 3, 120GB SATA 6 Gb/s (SATA3.0), 550MB/510MB/s read/write, SandForce® SF-2281 - Western Digital Caviar® Blue 1TB SATA 6Gb/s (SATA 3.0), 32MB, 7200RPM Skjermer og andre perifierier har jeg nok av Prisen på dette blir rett under 11.000,- Det jeg leser i denne tråden, er i-5 vs. i-7 når det kommer til gaming. Er det slik at jeg kan klare meg superfint med en "Intel® Core™ i5-2500K Processor Socket-LGA1155, Quad Core, 3.3Ghz, 6MB, 95W, Boxed w/fan" uten å miste noen ytelse i spill? Jeg vil selvsagt ha det billigst mulig, men best mulig. Jeg ønsker å spille BF3, D3, Rage, Skyrim og den slags i bra grafikk uten å sitte og småirritere meg over litt hakking og drop i FPS. Vil denne fungere i et par år framover?
 10. Tigris

  Recon Ninja

  Jeg ønsker å oppgradere min gamle desktop. Jeg klarer jo meg selvsagt med den bærbare jeg har, men far trenger sin dose med ny elektronikk
 11. Tigris

  Recon Ninja

  Sukk, nå må jeg kjøpe meg bedre maskin. Har en ASUS G73JH (bærbar) siden jeg er ofte på farten. Den er jo ganske bra til å være bærbar og klarer fint de fleste spill på maks. Men jeg merker at de nyere generasjon med spill krever sitt. I BF3 har jeg på full oppløsning, men alt annet er satt til "low". Selv om det er spillbart, så blir det litt for mye napping som gjør at spesielt aim blir svært lotto. PS: Kul film og du er flink!
 12. Bestilt fra Game.no. Jeg liker spillet svært godt og trenger noe datafordriv fram til D3 uansett.
 13. Tigris

  Bytte nick

  Hei, Jeg har også vært i kontakt med EA sin chat angående å bytte kontonavn. Jeg har vel aldri vært registrert i EA før, så vidt jeg vet, så jeg opprettet Origin-kontoen da jeg lastet ned BF3 Open Beta. Lite visste jeg at kontonavnet faktisk skulle være display-navnet også. Jeg snakket med en person ved navn "Kate" og forklarte situasjonen. Hun refererte øyeblikkelig til den saken med at de kun bytter dersom kontonavnet inneholder kritisk informasjon (dette var en rask generert beskjed) og jeg satt meg da på bakbeina. Gikk ut med at jeg har vært en trofast spiller av EA-spill siden NHLPA Hockey '93 og at jeg - som mange andre - trodde ikke at kontonavnet skulle være display-navn og at informasjonen rundt dette var lite eller ingenting. Etter mye om og men (jeg var formell og høflig hele veien), så ba hun meg om 3 ønskede navn (dersom førstevalget skulle være opptatt) og sendte det videre til riktig avdeling. Behandlingstiden ville ta 5-7 arbeidsdager (lol). Jeg fikk uansett bekreftelse på e-post at saken var til behandling, så jeg får håpe på det beste. Hvis det ikke går, så kan jeg vel alltids registrere en ny konto når jeg får spillet i posten - jeg har ingen historikk, annet enn betaen, så det spiller liten trille for meg om dette blir slettet eller inaktivt.
×
×
 • Create New...