Siemn

Supermedlem
 • Content count

  46
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Siemn

 1. Piratkopiering blir enklere å fange

  Vannscooterforbudet er idiotisk. Om man skal bruke støy-kortet, så er 10-fotere med 9,9-hester like ille. Og vet du hva som er enda værre. Motherfuckings måker! Var i Hardanger i sommer, og måkene var mye mer irriterende enn han som kjørte vannscooter rett utenfor...
 2. Russelåt

  Tja. Siden anlegget og bilen var russebil for 2. gang kjøpte vi den til sterkt nedsatt pris. Vi var 8 stykker på bilen, og alle la ut 12k. Da russetiden var over solgte vi den for mer enn vi ga for den, fordi vi hadde hevet standarden på bilen en del (nytt bord, ny kasse til anlegget, armlene med plass til ølbokser mm), så jeg "tjente" 2k på å eie russebilen i ett år. Chill i grunn. Men når det kommer til russebussene de har i Oslo og Bærum, så blir det en annen sak. Ingen av de bussene blir solgt med profit. Kan love deg at flere busser blir solgt med profitt. Man bruker dog uansett mye penger på andre ting på bussen, som fører til at det blir vanskelig for noen å gå i pluss etter russetiden.
 3. Russelåt

  Vanlig med et minimum på omtrent 10k for en låt. Fra de litt mer kjente russe-produsentene kan det fort bli rundt 15k for en dekknavnsang og minst 20k for en konseptsang. Mange busser har 2 dekknavnsanger, men andre går så langt at de har 5 stk @qed: Misunner deg med anlegg på taket!
 4. For alle høyttaler-geeks

  Til dere som har slike anlegg til 100k +, er det SPotify, 320 kbits, FLAC eller et eller annet format dere bruker til å høre på musikk med?
 5. TekkiTerra - Minecraft RP

  Ser svært spennende ut! Spax ligger allerede inne i Tekkit-launcheren, så man trenger i utgangspunktet ikke å laste den ned selv, om man ikke vil ha noe høyere/lavere enn 128x Edit: Nicket mitt er Siemn, sier ikke neitakk til whitelist.
 6. Hjelpetråden for ArmA

  Jeg er dum. Posten kan slettes.
 7. Lett delingsprogram

  Kanskje litt sent, men slik deler du med Jotta: 1. Logg inn på Jotta.no 2. Finn mappen, huk av én eller flere filer, og velg "deling" 3. Gi ut link vi epost eller kopier linken direkte.
 8. Donerings System

  Battlefield.no er jo en del av Multigamers community nanny-prosjekt, som innebærer at de får sponset serverkapasitet etc. tror derfor ikke at et donerings-system kommer til å komme/er aktuelt. Enkleste måten å "donere" på er nok ved å leie spill/mumble -servere, ettersom inntektene indirekte går til bf.no og de andre CN-communitiene, slik som minecraft.no og HaloNorge.org
 9. Lett delingsprogram

  Jotta er en fin tjeneste. Der kan man sende dele-link til mail eller gi direkte-link. Om du skal ha mer enn 5 gb plass, er det 49 kr for ubegrenset med plass.
 10. Patch for pc har en dato.

  Tuting er ypperlig til å trekke oppmerksomhet vekk fra objectives
 11. Er det interesse for BigWar?

  Har hørt om Bigwars før, men aldri deltatt derfor hadde vært fett å være med, er det noen planer for når? Liker B2K-mappene
 12. Bushflyging i Sørøst-Asia

  Lol, du er naboen til en venn av meg (kjente igjen det gule huset) Og det er trolig du som gjorde at jeg begynte med BF2, ved å introdusere min venn til det. Jeg takker deg for det!
 13. MineCraft

  Da var minecraft 1.2 lansert! for de som ikke følger med, så er makshøyden utvidet til 256! Info
 14. En veldig trist dag

  Trist, da TV2 ga meg mine beste BF2-opplevelser (karkand heaven og Dragon valley <3 ).
 15. SSX

  SSX Tricky var saker!
 16. MineCraft

  Villages etc vil kun komme i nygenererte biomer, så om du har et ganske stort map, må du enten slette noen chucks (deler av mappet) eller gå enda lengre, slik at det lages nye deler av mappet. Regner med at det finnes mods som kan "oppdatere" mappet ditt med villages og ting som er kommet etter at du startet på mappet ditt.
 17. Design din egen Battlefield 3-server

  Jeg prøver, men det er ikke alltid så enkelt da kniven ikke spiller helt på lag med meg til tider.
 18. Palmkvist

  Hei. Jeg stakk innom Battlefield.no Allmaps Rush isted og spilleren "Palmkvist" baserapet flyet på hangarskipet på Kharg Island. Han drepte meg to ganger mens jeg satt i flyet og ødela flyet før jeg fikk satt meg inni én gang. Jeg har kun bilde av at han drepte meg den ene gangen, men jeg reagerte første gangen han drepte meg før jeg hadde tatt av, og skrev den litt barnslige kommentaren "Palmkvist, baserape-tard". Bilde: http://localhostr.com/file/ZH8Qewi/bf3_120126_2227303.BMP Jeg så nå på battleraporten at ConeyNO var på serveren, og kanskje kunne gjort noe med det, om jeg hadde sagt litt tydeligere ifra (litt mer spesifikt enn "baserape-tard"). Jeg håper dere tar affære, og holder serverene fri for baserapere. Mvh Simen
 19. BF3 problemer

  Det virker som om det er et problem for mange atm, øverst på battlelog står det: "Game disconnected: you were kicked by Punkbuster errors are beeing looked into right now. ".
 20. MineCraft

  Blokkbeskyttelse kan funke på flere måter. Enten når du plasserer en blokk blir den din, og kun du kan ødelegge den igjen. Noen servere har dog gruppefunksjoner, hvor alle i gruppen kan ødelegge hverandres blokker. Noen andre servere har region-basert blokkbeskyttelse, hvor du får tildelt et område som du/din gruppe kun kan plassere/ødelegge blokker. Det finnes et utall med blokkbeskyttelse-plugins, og noen har "Public"-blokker eller blokkfjerningsfunksjoner. Men Nirex får utdype hvordan de har gjort det, jeg kan ikke snakke for andre servere enn Minecraft.no sine
 21. MineCraft

  Alt som er verdt å vite om minecraft finnes her: http://www.minecraftwiki.net/wiki/Minecraft_Wiki Nye, og ganske sentrale ting i Minecraft: Brewing: http://www.minecraftwiki.net/wiki/Brewing Enchanting: http://www.minecraftwiki.net/wiki/Enchanting Versjonshistorien er grei for å få seg en liten oppdatering: http://www.minecraftwiki.net/wiki/Version_history