Siemn

Supermedlem
 • Content count

  46
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Siemn

 • Rank
  Menig
 1. Piratkopiering blir enklere å fange

  Vannscooterforbudet er idiotisk. Om man skal bruke støy-kortet, så er 10-fotere med 9,9-hester like ille. Og vet du hva som er enda værre. Motherfuckings måker! Var i Hardanger i sommer, og måkene var mye mer irriterende enn han som kjørte vannscooter rett utenfor...
 2. Russelåt

  Tja. Siden anlegget og bilen var russebil for 2. gang kjøpte vi den til sterkt nedsatt pris. Vi var 8 stykker på bilen, og alle la ut 12k. Da russetiden var over solgte vi den for mer enn vi ga for den, fordi vi hadde hevet standarden på bilen en del (nytt bord, ny kasse til anlegget, armlene med plass til ølbokser mm), så jeg "tjente" 2k på å eie russebilen i ett år. Chill i grunn. Men når det kommer til russebussene de har i Oslo og Bærum, så blir det en annen sak. Ingen av de bussene blir solgt med profit. Kan love deg at flere busser blir solgt med profitt. Man bruker dog uansett mye penger på andre ting på bussen, som fører til at det blir vanskelig for noen å gå i pluss etter russetiden.
 3. Russelåt

  Vanlig med et minimum på omtrent 10k for en låt. Fra de litt mer kjente russe-produsentene kan det fort bli rundt 15k for en dekknavnsang og minst 20k for en konseptsang. Mange busser har 2 dekknavnsanger, men andre går så langt at de har 5 stk @qed: Misunner deg med anlegg på taket!
 4. For alle høyttaler-geeks

  Til dere som har slike anlegg til 100k +, er det SPotify, 320 kbits, FLAC eller et eller annet format dere bruker til å høre på musikk med?
 5. TekkiTerra - Minecraft RP

  Ser svært spennende ut! Spax ligger allerede inne i Tekkit-launcheren, så man trenger i utgangspunktet ikke å laste den ned selv, om man ikke vil ha noe høyere/lavere enn 128x Edit: Nicket mitt er Siemn, sier ikke neitakk til whitelist.
 6. Hjelpetråden for ArmA

  Jeg er dum. Posten kan slettes.
 7. Lett delingsprogram

  Kanskje litt sent, men slik deler du med Jotta: 1. Logg inn på Jotta.no 2. Finn mappen, huk av én eller flere filer, og velg "deling" 3. Gi ut link vi epost eller kopier linken direkte.
 8. Donerings System

  Battlefield.no er jo en del av Multigamers community nanny-prosjekt, som innebærer at de får sponset serverkapasitet etc. tror derfor ikke at et donerings-system kommer til å komme/er aktuelt. Enkleste måten å "donere" på er nok ved å leie spill/mumble -servere, ettersom inntektene indirekte går til bf.no og de andre CN-communitiene, slik som minecraft.no og HaloNorge.org
 9. Lett delingsprogram

  Jotta er en fin tjeneste. Der kan man sende dele-link til mail eller gi direkte-link. Om du skal ha mer enn 5 gb plass, er det 49 kr for ubegrenset med plass.
 10. Patch for pc har en dato.

  Tuting er ypperlig til å trekke oppmerksomhet vekk fra objectives
 11. Er det interesse for BigWar?

  Har hørt om Bigwars før, men aldri deltatt derfor hadde vært fett å være med, er det noen planer for når? Liker B2K-mappene
 12. Bushflyging i Sørøst-Asia

  Lol, du er naboen til en venn av meg (kjente igjen det gule huset) Og det er trolig du som gjorde at jeg begynte med BF2, ved å introdusere min venn til det. Jeg takker deg for det!
 13. MineCraft

  Da var minecraft 1.2 lansert! for de som ikke følger med, så er makshøyden utvidet til 256! Info