Jump to content
Battlefield.no

Umlaut

Supermedlem
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Umlaut

 • Rank
  Menig
 1. Det så helt villt ut, hvertfall statsmessig. Skal definitivt prøve det.
 2. Har også spilt med Ace-våpnene, men der er nerfa nå...
 3. Etter den siste oppdateringen ser jeg at de fleste våpnene jeg brukte har blitt nerfet, og uten å ha spilt noe etter oppdateringen så lurer jeg på hva slags våpen dere foretrekker?
 4. Prøver den, cri74. Ellers lar du bare de andre innstillingene stå? Testet FPSen med dine innstilliger, og lå på 100-140, så skal gå bra.
 5. Hvordan optimaliserer dere deres grafikkinnstillinger på Ultra for å få best mulig spillopplevelse? Jeg fulgte en guide jeg fant hvor man i grunnen satte alt på low og fjerna alt av effekter for å enklest mulig kunne eliminere motstandere, men fant ut at jeg vil utnytte mitt relativt gode skjermkort og heller spille på Ultra. Ulempen da var at skjermen "skurret" når jeg ble skutt etter, en uønsket effekt blant annet. Så hvordan optimaliserer dere innstillingene? PC-specs hvis det er relevant: http://i.gyazo.com/8ac932be78a1b884de34b04b27dd56ef.png
 6. Umlaut

  WHITELIST INFO

  Har faktisk ikke peiling på om jeg kjører Epoch eller Commander. Kjøpte spillet på steam her om dagen, og klarer fortsatt ikke å finne serveren deres.
 7. Umlaut

  WHITELIST INFO

  Hvordan finner jeg serveren da? Finner ikke noe når jeg søker på "Norway 01", "Battlefield.no", "BF.no" osv.
 8. Noen andre som opplever problemer med lyden? Som regel går det helt fint, ingen problemer, men innimellom får jeg et voldsomt skurr i 2-5 sekunder. Skurret er mye høyere enn in-game-lyden. Det er så ille at man hopper i stolen, og man hører ingen andre lyder(spillet/mumble) mens det holder på. Har Logitech G35-headsett, og oppdaterte driverne uten at det hjalp på. Oppdaterte grafikkortet og Battlefield 4-updaten - uten hell. Her kan vi snakke om å få spillopplevelsen ødelagt til de grader.
 9. Umlaut

  GTA 5

  Noen som vet når man kan kjøpe spillet via marketplacen til Xbox 360?
 10. Umlaut

  Endre minimap

  N it is! Takk skal du ha. Blir godt å kunne bruke det forbanne minimapet til noe igjen.
 11. http://vvcap.net/db/tlTl0odwHD0Ti2u2dEiS.png Hvilke innstillinger skal endres for at minimapet ikke skal være så latterlig lite? Har prøvd å endre på litt av hvert, men det funker ikke. Mildt sagt umulig å bruke det til noe slik som det er nå...
 12. Blir off-topic dette, men hvordan får du det "skinnet" der? Squaden din står i gul og klarer skrift, kartet er annerledes osv.
 13. Hø? Grafikken er vel den samme som på BF3+B2K?
 14. Hvorfor er det verdt det? Nye våpen bryr jeg meg ikke om. Har mine våpen, og jeg driver ikke å bytter hele tiden. Nullstilling av stat, favoritter osv driter jeg i. Det er spillopplevelsen som teller.
×
×
 • Create New...