Jump to content
Battlefield.no

Dragongfx

Supermedlem
 • Content Count

  36
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Dragongfx

 • Rank
  Menig

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Norway
 1. Spiller selv bf4 på ps4 og har bare opplevd dette noen få ganger. Spiller mest conquest på china rising kartene. Og kjører wi fi på ps4.en
 2. Jeg ble totalt hekta. Så blir et kjøp ikke tvil på det
 3. Noen her som spiller dette ennå Jeg begynte sånn smått er i går. Har spilt litt vel mye planetside one før i tiden. Men synes det var litt morro og begynne med ps2.
 4. Dragongfx

  Servere

  Genialt takker så mye. Da kommer jeg susende utpå kveldninga
 5. Dragongfx

  Servere

  Har vært fraværende en stund. Fikk unge nr 300 og en sur kjærring. Spilte litt på trønderbataljonen sine servere før. Men dem ser ikke ut til og eksistere lenger. Har bf.no fått ut noen servere. Orker ikke joine disse mein furer serverne
 6. Har også lagt inn GUID på profilinstillingene. Men blir fortsatt kicka fra bf.no sin server GUID er 37c698fa3a903cfcc77388ff175ff2c8 Og ja ingame nick er Walkyrje :=)
 7. Alt er oppe og går. Men blir kicka ut av bf.no sin server. Ennå jeg har skrevet inn GUID.
 8. Kan vel ikke whiteliste meg før dayz er ferdig installert. Er vel egentlig like greit og laste ned steam versj av dayz blir vel oppdatert via steam da uansett. Om dere ikke bruker en haug med addons. Takker for info.
 9. Jeg faller nok også inn under kategorien "eldre" med mine snart 32 år. Se etter "Brune Hudberg" på battlefield.nos whitelist-server. Norway 01 eller hva den heter. Spiller der med jevne mellomrom. Prøver stort sett å holde meg unna trøbbel da kidsa er mye råere med skytevåpen, og lang mer triggerhappy enn meg selv. g. Skal se om jeg finner deg jeg. Driver og laster ned arma 2 comb fra steam igjen nå ettersom jeg hadde sletta det. Så blir det vel frem med play withsix igjen etterpå. Ja disse kidsa har nok betraktelig mye bedre responstid hen oss "eldre"
 10. Ja men da hører dem til dem eldre Er faktisk jævla gammal selv. hele litt over 40
 11. Tenkte og begynne og spille Dayz litt. Ettersom alle sier det er så bra. Men lurer på om det er litt eldre folk "merk meg selv" som spiller det. Har også lyst til og bli med i en gruppe. Blir vel bare og daue hele tiden om jeg surrer alene. Er det noen reale grupper med litt "eldre" som spiller på bf.no sin server.
 12. Dragongfx

  Hva er ArmA ?

  Totalboy. Spiller du online om så kan du anbefalle en bra server. ? Har alphaen via steam.
 13. Noen som spiller dette ennå. På serverne til bf.no ? Hadde tenkt og laste det ned fra steam igjen. Mvh Utrangert gamling.
 14. Jeg har dem begge. Vil jeg kose meg og spille squad og teamwork spiller jeg bf3. Er jeg sint på fruen og har en dårlig dag spiller jeg mw3 små kart rett frem og mos
 15. Har gjort det og er på samme viset ennå. tar en full reinstall har dvd versj så slipper og laste ned hele saken.
×
×
 • Create New...