Pr0stex

Medlem
 • Content count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Pr0stex

 • Rank
  Menig
 1. Her er GTA V kartet

  Hmm, burde man kjøpe dette her og PS3 eller burde man vente til det kommer ut på PC eller PS4?
 2. Bruken av Aimbots og Wallhacks

  Om du skal hindre Cheater's må du lære deg og bruke juks, foreksempel på CS:S, BF3 er et spill der noen kommer med Usas 12 og sprayer ned folk får og få kills, men du kan også se en som kommer med M16 og dreper dobbelt så mye, man trenger ikke å bruke juks for det, men som sakt, du må lære deg og jukse for og finne ut hvem som cheater's mindre han har 150-1. Skal godt si jeg har siklet over Cheat på Battlefield Heroes, men aldri om jeg har brukt det fordi "man blir sett ned på", har heller ikke brukt cheat på FPS, utenom "Runescape Bot." Om du er ute etter god K/D for og få Credz, så bruk et våpen du kan godt på en Team Deathmatch?
 3. Søker BF3 CLAN "litt erfaring"

  VIL ha noe ukjent, noen med noen jeg ikke kjenner eventuelt noen som kan utfordre meg til og spille hardt, så jeg lærer, og kjenner forandring
 4. Søker BF3 CLAN "litt erfaring"

  SØKER FORTSATT CLAAAN!
 5. Søker BF3 CLAN "litt erfaring"

  Pr0stex er fortsatt ledig..
 6. Søker BF3 CLAN "litt erfaring"

  Tusen Takk! :-)
 7. Søker BF3 CLAN! Nick: Pr0stex Name: Kristoffer Engum Age: 14 "02.09.1997" Location: Kvam E-mail: [email protected] Msn: [email protected] Xfire: Pr0stex Erfaring: Vært i [iC] ironcross, over et halvt år, og vært med på mange clan kamper Interesser: Gaming, Musikk, BF3, Clan miljø Spiller for det meste Medic. Det jeg trenger en hyggelig gjeng som har alt for mye tid inne på pc'en som også spiller masse clan kamper! http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/Pr0stex/stats/242003313/ Summary: Aktiv gutt! er på over 3 timer kvar dag.
 8. 5.1 headset og lydkort evt USB headset?

  http://www.digitalimpuls.no/Avdelinger/Diverse/H%C3%B8yttalere/Headset/Sennheiser/CORSAIR-Gaming-Audio-Series-HS1-USB-USB-Gaming-Headset-114029.aspx Helt klaart!
 9. Pr0stex's søker clan!

  Nick: Pr0stex Navn: Kristoffer Engum Fødselsdato: 02.09.1997 # 14år. Erfaring: Jeg har lang erfaring fra Bad Company 2 som jeg spillte fra det ble lansert og frem til det begynte å dabbe av og vart kjedelig, venta derfor på bf3 som er nå kommet. I BC2 var jeg nokså aktiv og var på den øverste listen "1-3plass" på Toppscore nesten heletiden Jeg har også lagt en hel del timer bak både CS:S og Arma 2 ikke minst! Hva jeg leter etter: Jeg leter etter en klan som er aktiv og som er fra forskjellige alder grupper. Favorittrolle: Assault, Engineer " http://bf3stats.com/stats_pc/Pr0stex " EDIT: Har clan nåå ^^
 10. Lyst å spille BF3 i klan?

  Aldersgrense ?
 11. Lyst å spille BF3 i klan?

  Og hva er aldersgrensen ? Er ikke kjente på bf.no men battle.no ^^ Psst, kan og spille ;-)