Jump to content
Battlefield.no

MW2 FTW

Supermedlem
 • Content Count

  73
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About MW2 FTW

 • Rank
  Menig
 • Birthday 02/06/1988

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Trondheim
 1. We could not verify your account blablabla. Ok, greit nok, kan godt skrive inn activation code. Den loader i en evighet og ender alltid med: We're sorry, an error has occured. We've noticed your computer is currently offline. To activate your game on this computier using your Origin Account, you'll need to connect to the internet. Kjørt install av de greiene fra battlelog osv osv, restartet Origin, restartet pcen - no go. Y U NO WOARK ORIGIN?!
 2. Fler som har fått beta-key til BF3? Bare å adde Tystern!
 3. Vet du, det har jeg ikke prøvd før. Takk for tipset!
 4. Hei alle grabbar och tjejer. Har flyttet hjem etter endte studier og sitter nå på en fantastisk internettlinje (les: IRO9), 400/200 elns. For å gjøre moroa bedre er det trådløst gjennom så mange vegger at tallet nærmer seg tresifret. Vel, til saken: jeg har etter en del tid fått nettet sånn noenlunde stabilt og opplever generelt helt ok ping. MEN - så skal jeg game og hva skjer? Før jeg kommer inn på server: Reply from 195.88.54.16: bytes=32 time=11ms TTL=248 Reply from 195.88.54.16: bytes=32 time=9ms TTL=248 Reply from 195.88.54.16: bytes=32 time=9ms TTL=248 Reply from 195.88.54.16: bytes=32 time=8ms TTL=248 Reply from 195.88.54.16: bytes=32 time=9ms TTL=248 Når jeg kommer inn på server: Request timed out. Request timed out. Request timed out. Request timed out. Request timed out. Request timed out. Request timed out. Request timed out. It's like; wtf?! Av og til fungerer det faktisk, men majoriteten av gangene jeg spiller så opplever jeg det som står beskrevet ovenfor, jeg pinger til @¤%!&$ ut... Noen ganger går det greit i 10 sek, også lagger jeg insane før det er tilbake i 10 sek osv... Jeg har i denne tiden prøvd det meste, med unntak av det innlysende å prøve kablet nett. Dette er ikke mulig per i dag, så er det noen andre forslag? Prøvd 3 ulike routere, Linksys WRT54GL, no Jensen-greier og en Netgear N600 som jeg kjøpte ens ærend for å sjekke om det var et router-problem. Restartet modem, router, pc, kjøleskap, oppvaskmaskin og sikringsskapet utallige ganger, men still NO GO! Kjenner skill'n synker og rage'n øker for hvert minutt som går så: HELP PLIX!
 5. Eneste måten dette kan være useful på er vel om du spiller HC SQDM med SVU / VVS eller no sånt. Og selv om det er useful så er det så CODig (les: råttent, skittent, noobish, noskill, boring, feigt) atte hjælp...
 6. Tank spot 2 Er enda en spot ved A flag på CQ, men orker ikke finne film av den også. Med fare for å gjenta meg selv, dette er useless.
 7. Funker ikke noe fortere med å sette opp sens på musa (har Logitech G9). Er vel gjort sånn for at man ikke får en tank på speed. Beste tipset er å snu tanken (A eller D eller hva den enkelte bruker) samtidig som man snur med musa. Dette er jo også bra om man blir angrepet bakfra, siden armor er dårligere bak og på siden.
 8. Man kjører opp på siden... Prettyuseless.com
 9. Ålreit å lage seg en profil for å klage over at det tar lang tid å update stats når du quitter en server.
 10. HAR DU BLITT UTSATT FOR ''TROLLING''? KONTAKT VGs JOURNALIST HER!
×
×
 • Create New...