Jump to content
Battlefield.no

Flattop

Supermedlem
 • Content Count

  456
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Flattop

 • Rank
  Geriatrix
 • Birthday 03/14/1967

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Location
  Vegsund
 1. Kanskje jeg er sent ute (sant), kanskje jeg er elendig til å lete (ikke helt sant), men mest av alt er jeg LEI av å lete. Saken er at jeg vel 2 måneder etter å ha kjøpt Bf3 har rukket å kjøpe meg en ny Pc og har endelig installert Bf3 på den. Problemet er at jeg ikke klarer å starte Singleplayer på den uten at jeg er i kontakt med Web'en. JA jeg har til hensikt å prøve SP, og JA jeg befinner meg til tider på steder uten dekning for Data/Mobil. Har noen en løsning på problemet med at Bf3/Origin ikke oppfatter at jeg er uten datadekning og har til hensikt å fortsette med SP uten å logge meg på i hytt og vær?
 2. Last ned mediamonkey. Det er gratis og da kan du overføre musikk både til og FRA Ipoden din. Det er flere andre gode frogrammer som klarer det samme. Bare søk etter det så finner du det. Les denne artikkelen også. http://www.dinside.no/385205/fem-programme...rstatter-itunes Vil egentlig sterkest anbefale Sharepod. Enkelt og greit.
 3. HAN kjøpe det, nei det er vel gamlefar i huset som må blø. Takker for svaret folkens.
 4. Saken er den: Jeg kjøpte spillet og startet det/registrerte det på/via Steam. Og da selvfølgelig på min konto. Kan arvingen med sin konto på Steam kjøre dette spillet? Siden vi ikke spiller samtidig noen gang er det da ikke noen konflikt med: "CD key in use" som i gode gamle Bf1942. Tanken var at han med sin konto på Steam spiller og "utvikler" sin spiller og jeg min. På en måte at vi har to forskjellige Nick's på samme key. Er jeg bare dum her eller kan dette gjøres. (Må vel snart innrømme at jeg er for gammel for online gaming med de viderverdigheter som følger med. Knaskje Bridge er tingen? Bingo?)
 5. Så her kommer det igjen... Da har det seg slik at Arvingen har fått seg en softgun. Nærmere bestemt en Cybergun Famas. Den skyter 6mm kuler vha. ei springfjør, og er av den typen som trenger ladegrep for hvert enkelt skudd. Problemet er at vi ikke klarer å skyte med den. Vi lader, kulen forsvinner fra magasinet og lar seg ikke SKYTE ut, men den triller ut av løpet om du holder den nedover. Er det noen som vet om en klok løsning på dette? Eventuelt om hvor vi kan kanskje levere den inn for å få dette fikset?
 6. Noe ullen tittel men, her skal dere høre? Da jeg har en liten interesse for WWII generelt har jeg selvfølgelig kommet over at BBC og andre har en del godbiter på lager. Det kan du få se på Web-TV men haken er at jeg da ikke er i fra UK. Det som jeg antar men ikke har fått helt klarhet i er at man kan benytte seg av noe som heter proxy, slik at jeg kan 'utgi' meg for å være fra UK og derfor se på tilbudet som de har. Dette gjelder også når jeg og fruen sitter i utlandet og vil gjerne se på en Tippeligakamp gjennom VGLive, da blir vi nektet siden det bare er for 'norske' Ip-adresser. Er det noen kloke og snille som kan hjelpe en stakkar gjennom jungelen av ord og uttrykk slik at jeg kan klare å få sett det som jeg ønsker å få se, som jeg dog blir nektet siden jeg både tilsynelatende ER eventuelt blir oppfattet som en PC-utlending. Håper og tror... Flatty........
 7. Øh.... REEGAD, se datoen for forrige innlegg. Regner med at det er 'litt' for sent ...
 8. Vel saken er at min klan har en server, i Tyskland. Vi spilte COD 4 som vanlig på den om fredagkvelden, og så kom det en spiller inn. Han oppførte seg ufint og han ble til slutt sparket ut. Ikke noe galt i det, men så skjer det ting ser du. Plutselig kommer det opp at alle spillerene etter tur blir bannet fra serveren, både de med og de uten klan tag. Det er i og for seg greit, for vi klarer nok å heve bannen på oss alle. Men hvordan klarer han å hacke seg inn på vår egen server-administrasjon? Er dette et kjent hack, og i så fall, hvordan klarer vi å unngå dette i fremtiden? Håper på svar eller en pekepinn om hvordan jeg kanskje kan finne et svar..
 9. Nå var det slik at guttungen fikk seg en bærbar til bursdagen. Etter ønske fikk han en 10,2 miniPC og var såre fornøyd med det. Problemet dukker opp i ettertid når jeg etter litt intervju-virksomhet får vite at det kanskje, muligens, eventuelt hadde vært ønskelig å ha en Laptop som han kunne spille litt på. Han hadde sett seg blind på en lav pris og ikke klart å fortelle mora si hvilket bruksområde PC'en skulle ha hatt. Så da får vele en uvitende fader tre støttende til i denne saken. Spørsmålet er om hvilken laptop fra Elkjøp som er kapabel til å dra CS og Gary's Mod? (Kjøpt som en pakke på Steam) Det er ikke en Pc i den øverste pris og ytelsesklasse jeg er ute etter, men en som kan klare den oppgaven som skissert her. Og ja, Elkjøp, og laptop til spilling har jeg hørt alt om før. Men jeg må bare spille med de kortene som er blitt meg utdelt, og så får jeg bare med deres hjelp forsøke å dra i land et så godt resultat som mulig.
 10. Hei som tittelen sier, lurer jeg på om det går an å spille COD 4 Singleplayer UTEN å ha i plata. Jeg klarer nemlig å spille Online og da multiplayer uten å ha satt i plata. Men når jeg forsøker å starte opp singleplayer-modus må jeg sette inn plata. Det er egentlig ikke noe pes det men om det fantes en måte å unngå det trenger jeg hverken å sette inn plata eller lage meg en ISO til Daemon-tools. Og JA jeg har en legitim plate Key og alt det derre. Samme spørsmålet kan forresten gjelde COD 5 også.. Anyone Out There??
 11. Flattop

  Teamspeak 3

  TS2 har nesten ingen begrensing oppad om hvor mange som kan delta på en kanal.. Er der ikke noen begrensinger i TS3, eller tar jeg noe feil her?
 12. Tja spiller FH sånn stort sett hver dag ... Det er ikke mange FH servere i live for tiden, men Pixel-fighter har en som til tider er besatt med 64 spillere...
 13. Som vanlig er jeg 2 år etter med alt. Har akkurat skaffa meg COD 4, dog etter at jeg kjøpte meg COD 5. Noen som jeg spiller med som leier en server ønsker å spille Custom maps. Vil det å spille custom maps kunne endre på rank'en til spilleren, dvs jeg tror ikke at han vil stige i rank, men vil han miste ranken sin, eller vil den ikke bli berørt? Har forøkt å Google litt, men ble ikke spesielt klokere av det.
 14. Jeg ant ut (dumme meg) at jeg måtte klikke meg frem i 'Game Type' for å finne frem listen over lagrede favoriter. Takker for gode innspill.
 15. Du skulle vel ikke av alle ting ha installert 2 stk Bf2 på maskinen? Slik at når du patcher spillet patcher du det ene, og førsøker å spille det andre. Lite trolig, men det ER en mulighet
×
×
 • Create New...