Ghad

Battlefield.no Veteran
 • Content count

  15,666
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by Ghad

 1. PUBG anyone?

  @photon Takk for sist. Bare legg meg til på steam om du har lyst å hooke opp en gang.
 2. PUBG anyone?

  Jeg spiller pubg! Blir gjerne med om noen ønsker å teame opp.
 3. Er det noe liv her?

  *vinke* Sitter og ser på broodware remake stream og tenkte at jammen begynner vi å bli gamle og runde i kantene alle sammen,
 4. Conan Exiles

  Ser på Lirik-streamen, morsomt: https://www.twitch.tv/lirik
 5. Dykking

  Er det noen her som driver med dykking, som kan fortelle hvordan man går frem for å begynne med denne sporten? Synes det virker utrolig fascinerende, men også komplisert... Er det dyrt å skaffe utstyret man trenger? Er det mange kurs man må tar? Bør man melde seg inn i klubber for slike greier?
 6. Bare å spa på med reviews folkens: http://techcrunch.com/2016/03/28/review-the-oculus-rift/ Noen her som har tenkt å kjøpe? For meg blir det aaaalt for dyrt akkurat nå.
 7. Vår hovedsponsor legger ned driften

  Synd å se, men det er vel den veien utviklingen går desverre. Håper hjemmesiden består, jeg chipper gladelig inn med noen slanter der.
 8. Snutes tråd

  Kikket faktisk såvidt innom den helgen helt tilfeldig, utrolig gøy.
 9. Det første jeg tenkte var at de gjorde en tilsvarende tabbe som apple gjorde med første macen, satte prisen alt for høyt. Men, når man ser på hvilke krav de stiller til pc for å drive dette, så blir det uansett alt for dyrt for de aller fleste, så da er det nok like greit å bare slenge på de $200 ekstra så de heller har noe å fire på prisen på versjon 2 om et år eller to.
 10. Det viktigste av alt er at forumet ikke slettes, vi kommer til å trenge det om 25 år når vi sitter på solkysten og har førtidspensjonert oss. Jeg hadde vel et frampeik til at vi kunne havne her for mange år siden: 13. Hvordan ser du for deg Battlefield.no om fem år? Jeg tror utviklingen kommer til å gå en av to veier: Enten kommer aktiviteten til å synke, og vi blir et nettsted for en liten krets av folk som ikke kommer seg videre, eller så kommer det til å ta av noe borti natta. Tenker da heltidsansatte folk, skyhøy aktivitet, og den samme kvaliteteten som nå. ++. Når så teknologien har utviklet seg slik at slike nettsteder kanskje ikke har så gode levekår lenger, så må en kanskje justere forventningene litt? Bare en tanke. En praktisk ting som kanskje kunne gjøres var å merge sammen en del forum for å gjøre ting litt mer ryddig på forumet.
 11. Hadde vært veldig gøy å ta en kamp etter gammalt.
 12. Battle.net: http://us.battle.net/sc2/en/legacy-of-the-void/ Wikipedia: http://en.wikipedia.org/wiki/StarCraft_II:_Legacy_of_the_Void Betaen startet 31. mars Selv fikk jeg med med det første året av SC2, men har vært fullstendig av pc-gaming på grunn av kids, nå ser det kanskje ut som om gamer-genet begynner å twitche litt igjen. Ser ut som om Blizzard nå prøver å tweake sc2 til å bli enda mer micro enn før, og de jobber også en del med eco management som kan bety en god del forskjell fra før, blant annet ved at man starter med flere harvestere enn før. Beta patch notes: http://eu.battle.net/sc2/en/blog/18483059/starcraft-ii-legacy-of-the-void-beta-patch-10-notes-31-03-2015
 13. SC2 - Legacy of the void

  En uke igjen!
 14. Snutes tråd

  Husk alle gutter og jenter, bare dere er flinke og spiller riktig masse data, så kan kanskje der også en gang få oppleve slik glede:
 15. Ganske understated post fra din side, det er jo en kjempespennende nyhet. Tenker dette er starten på et drøyt markedsføringsløp fra deres side.
 16. Arduino

  Har lyst til å lære meg Arduino, spesielt mtp Smart home-saker. Er det mange her som driver med det? Har det noe for seg å bare kjøpe et sånt starter kit? http://www.digitalimpuls.no/PC-komponenter/Hovedkort/Arduino/Arduino/Maker-Studio-Deluxe-Kit-for-Arduino-UNO-Arduino-UNO-R3-Starter-Kit-130012-p0000089428.aspx
 17. Arduino

  Gleder meg til å komme i gang å teste, bestilte litt knask på postordre fra overseas. Har kun fått demonstrert arduino i en times tid av en kompis på jobb før, så jo utrolig gøy ut.
 18. Arduino

  Jepp, litt begrenset er det, men det er fremdeles mye som kan gjøres utenpå stikkontaktene. Her er utgangspunktet mitt forresten: http://www.instructa...n-w-Arduino-Pi/ Altså at ardunioene i stor grad vil være sensorer, mens det vil være openhab kjørende på raspberry pi som blir programvaren som manipulerer kompatible enheter.
 19. SC2 - Legacy of the void

  Haha, word! Jeg gleder meg til å teste archon mode av denne grunn. 1v1 men med to spillere på hvert lag. Kan enten bli helt kaos, eller utrolig tøft: http://us.battle.net/sc2/en/blog/16658015 http://www.teamliquid.net/forum/legacy-of-the-void/481796-archon-mode-may-very-well-be-the-magic-bullet
 20. Snutes tråd

  La akkurat merke til at betaen siste expansion er i gang, så har fulgt litt med på WCS i helga. Tøft å se at Snute er typ top 3 i europa, synd han gikk på en smell mot teammate Bunny i kvartfinalen i dag.
 21. Game of Thrones

  Går ut i fra at i denne tråden er det full fart frem for alle spoilers. Men altså for meg føles det egentlig som om TV-serien nå kommer til å løsrive seg bare mer og mer fra bøkene, fordi de har et begrenset antall med sesonger igjen de kan filme, mens det er helt i det blå når bøkene kommer til å være ferdig. Det kommer også bare til og bli mer og mer merkbart at de yngre skuespillerne er så mye eldre i virkeligheten nå enn hva de er i bøkene. Lady Stoneheart er noe av det jeg likte minst av alt i hele bøkene, så er helt happy om hun aldri viser seg. Men det skal de ha, Tyrion sin historie denne sesongen har vært noe av den beste filmatiseringen av bøker jeg har sett, goddamn. Perfekt skrevet, og perfekt spilt.
 22. 27-tommer skjerm

  Penger driver og hoper seg opp på kontoen fordi jeg rett og slett ikke har noen kjøpsimpuls for tiden, aner ikke hva som foregår. Så tenkte jeg måtte prøve å stimulere nerven litt med å se på 27-tommere, og merker det kribler litt. Skjermen er tenkt til mest arbeid og surfing, men bør også fungere til gaming. Ser at ms-tallet jamt over er en del høyere enn hva jeg er vant til å se på mindre skjermer, men har det noe og si? Og er det noen å trekke frem fra listen til komplett? http://www.komplett.no/search?bn=10392&category=10392_Skjermer&cnet=Standardoppl%C3%B8sning_A00149++%C2%A72560+x+1440&cnet-A00140-queryfacet=%5B27+TO+29.9%5D&q=*%3A*&sort=AverageRating_bf%3ADESCENDING
 23. Ny PC for yours truly!

  http://www.komplett.no/k/shoplist.aspx?mod...DE-E360C9A73944 Noen som gidder å myse over og se om ting passer sammen, og om jeg har valgt noen deler som gir dårlig med bang for bucks?