Jump to content
Battlefield.no

Ghad

Battlefield.no Veteran
 • Content Count

  15,673
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by Ghad

 1. 20 år så begynner en god gjeng å sitte klar på gamlehjemmet og vente på resten
 2. Nesten helt utrolig hvor bra spillet holder seg. Den simple-serveren har også modifisert kartene litt med et tonn av flak rundt bases og mer hardware.
 3. #Denfølelsen når du treffer gamle klankamerater inne på en random BF1942 server :D

  1. Delgador

   Delgador

   en god følelse og et godt savn. Mange gode minner med BF!

 4. Helt sykt, var inne og spilte BF1942 og så var søren meg @Sue der, hadde nesten ikke turt å drømme om at noen fremdeles spilte en gang. Prøver å lokke med @target
 5. Noen som har prøvd denne? Ser ut som en moderne versjon av Red Orchestra
 6. Håper for guds skyld ikke forumet slettes ihvertfall hvor er det egentlig det hostes nå og av hvem?
 7. 2020 folkens, we made it to a new decade! Nå er det jo snart sånn at også vi som ikke var supertidlig ute med kids må til å oppdra de til sunne gamere som aldri vil cheate! Noen av dere følger jeg bare med på LinkedIn, noen ser jeg livstegn fra på Steam <3 @Rieger @Griff @target @Nixon @k-man @bjelle @Panic @Settepotet @DelCasa @ShitHead_No @GoosE @Cutuk @Bayer @Kybber
 8. @photon Takk for sist. Bare legg meg til på steam om du har lyst å hooke opp en gang.
 9. Jeg spiller pubg! Blir gjerne med om noen ønsker å teame opp.
 10. *vinke* Sitter og ser på broodware remake stream og tenkte at jammen begynner vi å bli gamle og runde i kantene alle sammen,
 11. Ghad

  Conan Exiles

  Ser på Lirik-streamen, morsomt: https://www.twitch.tv/lirik
 12. Bare å spa på med reviews folkens: http://techcrunch.com/2016/03/28/review-the-oculus-rift/ Noen her som har tenkt å kjøpe? For meg blir det aaaalt for dyrt akkurat nå.
 13. Synd å se, men det er vel den veien utviklingen går desverre. Håper hjemmesiden består, jeg chipper gladelig inn med noen slanter der.
 14. Ghad

  Snutes tråd

  Kikket faktisk såvidt innom den helgen helt tilfeldig, utrolig gøy.
 15. Det første jeg tenkte var at de gjorde en tilsvarende tabbe som apple gjorde med første macen, satte prisen alt for høyt. Men, når man ser på hvilke krav de stiller til pc for å drive dette, så blir det uansett alt for dyrt for de aller fleste, så da er det nok like greit å bare slenge på de $200 ekstra så de heller har noe å fire på prisen på versjon 2 om et år eller to.
 16. Det viktigste av alt er at forumet ikke slettes, vi kommer til å trenge det om 25 år når vi sitter på solkysten og har førtidspensjonert oss. Jeg hadde vel et frampeik til at vi kunne havne her for mange år siden: 13. Hvordan ser du for deg Battlefield.no om fem år? Jeg tror utviklingen kommer til å gå en av to veier: Enten kommer aktiviteten til å synke, og vi blir et nettsted for en liten krets av folk som ikke kommer seg videre, eller så kommer det til å ta av noe borti natta. Tenker da heltidsansatte folk, skyhøy aktivitet, og den samme kvaliteteten som nå. ++. Når så teknologien har utviklet seg slik at slike nettsteder kanskje ikke har så gode levekår lenger, så må en kanskje justere forventningene litt? Bare en tanke. En praktisk ting som kanskje kunne gjøres var å merge sammen en del forum for å gjøre ting litt mer ryddig på forumet.
 17. Hadde vært veldig gøy å ta en kamp etter gammalt.
 18. Ghad

  Snutes tråd

  Husk alle gutter og jenter, bare dere er flinke og spiller riktig masse data, så kan kanskje der også en gang få oppleve slik glede:
 19. Ganske understated post fra din side, det er jo en kjempespennende nyhet. Tenker dette er starten på et drøyt markedsføringsløp fra deres side.
 20. Gleder meg til å komme i gang å teste, bestilte litt knask på postordre fra overseas. Har kun fått demonstrert arduino i en times tid av en kompis på jobb før, så jo utrolig gøy ut.
 21. Jepp, litt begrenset er det, men det er fremdeles mye som kan gjøres utenpå stikkontaktene. Her er utgangspunktet mitt forresten: http://www.instructa...n-w-Arduino-Pi/ Altså at ardunioene i stor grad vil være sensorer, mens det vil være openhab kjørende på raspberry pi som blir programvaren som manipulerer kompatible enheter.
×
×
 • Create New...