Ghad

Battlefield.no Veteran
 • Content count

  15,666
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Ghad last won the day on April 23 2012

Ghad had the most liked content!

Community Reputation

7 Neutral

About Ghad

 • Rank
  Sobbing wreck
 • Birthday 05/17/1978

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.pswin.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bergens vestre verstkant
 • Interests
  It is I, Deagleblues

Recent Profile Visitors

2,123 profile views
 1. PUBG anyone?

  @photon Takk for sist. Bare legg meg til på steam om du har lyst å hooke opp en gang.
 2. PUBG anyone?

  Jeg spiller pubg! Blir gjerne med om noen ønsker å teame opp.
 3. Er det noe liv her?

  *vinke* Sitter og ser på broodware remake stream og tenkte at jammen begynner vi å bli gamle og runde i kantene alle sammen,
 4. Conan Exiles

  Ser på Lirik-streamen, morsomt: https://www.twitch.tv/lirik
 5. Bare å spa på med reviews folkens: http://techcrunch.com/2016/03/28/review-the-oculus-rift/ Noen her som har tenkt å kjøpe? For meg blir det aaaalt for dyrt akkurat nå.
 6. Vår hovedsponsor legger ned driften

  Synd å se, men det er vel den veien utviklingen går desverre. Håper hjemmesiden består, jeg chipper gladelig inn med noen slanter der.
 7. Snutes tråd

  Kikket faktisk såvidt innom den helgen helt tilfeldig, utrolig gøy.
 8. Det første jeg tenkte var at de gjorde en tilsvarende tabbe som apple gjorde med første macen, satte prisen alt for høyt. Men, når man ser på hvilke krav de stiller til pc for å drive dette, så blir det uansett alt for dyrt for de aller fleste, så da er det nok like greit å bare slenge på de $200 ekstra så de heller har noe å fire på prisen på versjon 2 om et år eller to.
 9. Det viktigste av alt er at forumet ikke slettes, vi kommer til å trenge det om 25 år når vi sitter på solkysten og har førtidspensjonert oss. Jeg hadde vel et frampeik til at vi kunne havne her for mange år siden: 13. Hvordan ser du for deg Battlefield.no om fem år? Jeg tror utviklingen kommer til å gå en av to veier: Enten kommer aktiviteten til å synke, og vi blir et nettsted for en liten krets av folk som ikke kommer seg videre, eller så kommer det til å ta av noe borti natta. Tenker da heltidsansatte folk, skyhøy aktivitet, og den samme kvaliteteten som nå. ++. Når så teknologien har utviklet seg slik at slike nettsteder kanskje ikke har så gode levekår lenger, så må en kanskje justere forventningene litt? Bare en tanke. En praktisk ting som kanskje kunne gjøres var å merge sammen en del forum for å gjøre ting litt mer ryddig på forumet.
 10. Hadde vært veldig gøy å ta en kamp etter gammalt.
 11. SC2 - Legacy of the void

  En uke igjen!
 12. Snutes tråd

  Husk alle gutter og jenter, bare dere er flinke og spiller riktig masse data, så kan kanskje der også en gang få oppleve slik glede:
 13. Ganske understated post fra din side, det er jo en kjempespennende nyhet. Tenker dette er starten på et drøyt markedsføringsløp fra deres side.