Jump to content
Battlefield.no

Toad

Supermedlem
 • Content Count

  30
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Toad

 • Rank
  Chr1steR
 • Birthday 09/19/1990

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.aidscakes.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Ålesund
 1. Office, ca kl 00:25, Damage Taken from "High Valyrian qēlos" - 102 in 8 hits. Fikk ikke steamid siden han stakk med en gang etterpå. Han ble i går bannet for revengetk mot meg, og kom tilbake for mer i dag tydligvis. Joinet, prøvde og teamflashe meg, neste runde fulgte han etter meg til spawnprotection eller hvanåenn gikk ut og teamkillet meg igjen, for så å stikke.
 2. Han teamkillet meg med vilje, men var egentlig ikke tenkt å lage noe styr ut av det siden det er teit og det var bare en gang, men siden han er en douche så tenkte jeg det var greit. Jeg sto i lang eller whatnot, ved den lille "veggen" av kasser. Han sto i vinduet og noobet med autosniper som vanlig. Han skøyt meg et par ganger, vet ikke om det var uhell, vanskelig å se om det er ct eller t på den avstanden så jeg bare reagerte og skøyt noen skudd tilbake før jeg så han var på samme lag, fikk nakkeskudd i retur etterpå, etterfulgt av en kommentar jeg ikke husker, men var noe om at jeg var en idiot elns. Fant min kommentar, dette skjedde såklart litt før.
 3. Toad

  trådtittel

  Ene demoen viser veldig tydelig WH på "Россия218", da han står og skyter gjennom døren i gara.. Andre var vel mest at de (han og Newram218) sto og så på hverandre uten å gjøre noe, ghost/teamwork/whatever. FullretardGermans.rar
 4. Ble i dag, mellom 20.30 og 20.55 engang helt plutselig kicket av (det jeg iallefall antar var) GROO. Joinet igjen og fikk beskjeden av GROO: "tror du forstår hva jeg mener toad". Prøvde en stund og få svar ut fra han, men til ingen nytte da han tilsynelatende gikk afk, og totalt ignorerte meg etterpå når han var kommet tilbake. Håpløst lite oppegående adminoppførsel.
 5. Tråd suksessfullt ignorert, server tilbake til status spøkelsesby. GOOD JOB!
 6. Tenkte mer på abuse jeg da, null stress og komme seg over i ct spawn sånn som det er nå.
 7. Good: Spawnprotection og en god del høyere aktivitet av admins! Bad: Mapcycle, spawnprotection er for lang for Japan, maps, pyramidduel, maplist, osv.
 8. Server: #07 Tidpunkt: 30.08.12 ca 21:30 Brett: 1337 årsak: Spawnflash Forklaring: Gjentatt spawnflashing. Gikk også over flere runder enn hva som er med på demo. Buddha.rar
 9. Tja, nå er der jo for tiden iallefall Overgrowth som er helt hinsides alt håp vanskelig for 98% av spillerne der da. Kast ut rebels, pyra, xiv og overgrowth, så er saken mye bedre med en gang! Færre, bedre maps er meget foretrukket over en haug crap. (Overgrowth er ikke direkte crap, men tømmer servern på 2 min) Eneste nye mappet jeg kan tenke meg er greatriver, sikkert noen som har andre/bedre forslag.
 10. Fikk ikke med(les: glemte) steamid, men der var en god del admins tilstede som sikkert kan verifisere den (Richie, Reven, etc.). hax.rar
 11. Nyttig. Mapcycle trenger en KRAFTIG overhaling, antar at det er søppelmaps som er hovedgrunnen til hæren av noobs som spiller der for tiden.. Hadde det vert litt mer enn 2-3-4 maps der som ikke var totalt verdiløse, hadde det kanskje vert litt flere spillere som ikke instaleaver når det kommer noen som klarer å ta de. Er somregel direkte kjedelig å spille på servern uten at man har invitet med seg mesteparten. JEG tror det er pga maps og (mangel på?) admins som ikke går lengre enn å spamme om at spawnkill ikke er lov, uten å nødvendigvis gjøre noe med det.
 12. Server: Surf Tidspunkt: 16.30'ish Brett: 10x Årsak: MÅ vel vere at han ble mistet ned som barn det da Forklaring: https://rapidshare.c...261236/noob.dem I accidentaly the wrong forum.. men det fÅr gÅ sin gang
×
×
 • Create New...