Jump to content
Battlefield.no

Atomprompen

Supermedlem
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About Atomprompen

 • Rank
  Menig
 • Birthday 11/11/1991

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bak deg!
 1. Heisann! Så på dugnad-siden at dere trenger linjer? Har en 30/30 linje til tjeneste. Det er fiber til huset jeg bor i. Si ifra hvis dere trenger den til noe. Så ikke noe sted å henvende seg på den dugnad siden... Offtopic: Har dere en prate-server? TS/Vent/Mumble?
 2. NAVN: lollol HACK: AIMBOT TID: 02:00 20/05 SERVER: Battlefield.no #7 Videobevis: [KLIKK HER FOR STREAM] [KLIKK HER FOR RAR FIL]Se om linken funker. Har lagt filmen ut på servern min. Hvis filmen lagger, spill den av igjen. Den skal vise ganske bra hvordan aimen hopper rundt. Screenshot ligger vedlagt av scoren. Skorpio, BF admin, var på servern og, og var klar over hackern. BFBC2Game_2010_05_20_02_05_13_41.bmp
 3. Nå er kanskje jeg litt sær på det, men jeg har en liten tendens til å bli irritert på medspillere. Camping er jo et kjent fenomen, men når hele teamet fortsatt står i vårt spawn-område når vi har 30 respawn-tickets igjen... Og uansett hva man sier i chatten så reagerer ikke folk. Jeg pleier bare å unngå frontene med skyting, og løpe bak til dems MCOMs og ødelegger dem alene. Spilte noen runder på en av Rush-serverne til battlefield.no istad, og jeg tok på det beste 6 av 10 MCOMs ( Laguna )... Beklager språket, men er folk så drita i huet av de ikke klarer å forstå hvordan man spiller??? // Kan jeg og spørre om folk er keene på Carl Gustav regler på serverne? F eks at rocketlaunchers bare skal brukes mot kjøretøy. Blir kanskje vanskelig å følge opp regelbrudd?
 4. Det har funket for borimot alle på UK forumet og! Utrolig digg at faktiske spillerne fant en fix på det selv da. Dette er tråden på UK forumet, hvis noen skulle være intressert: http://forums.electronicarts.co.uk/battlef...ast-me-now.html
 5. Vil påstå jeg spiller godt over gjennomsnitt, og kunne trenge noen teammates som gjør at laget vinner! Og kicke litt ass i SDM!
 6. Er endel aktiv på UK forumet til BC. Det er antiviruset som er grunnen. En av DICE folka sa det sannsynligvis var grunnen. Hver gang du respawner sjekker spillet GameSettings.ini fila som ligger i BFBC2 mappa i "Mine Dokumenter", og antiviruset liker ikke helt dette, og skaper problemer for spillet. Add mappa ( eks: C:/Users/atomprompen/My Documents/BFBC2 ) til antivirus exeptions så blir respawn laggen borte! Ha en fin dag!
×
×
 • Create New...