humaN

Supermedlem
 • Content count

  3,372
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  78

humaN last won the day on June 26 2019

humaN had the most liked content!

Community Reputation

558 Excellent

About humaN

 • Rank
  Major
 • Birthday 08/30/1990

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Vikersund

Recent Profile Visitors

6,908 profile views
 1. ere no fres!?

 2. God Jul til alle sammen!

  bump! God jul!
 3. Exile Taunus

  Det ble forsøkt på Namalsk sist gang tror jeg, hvis det ikke var Chernarus. Husker ikke rekkefølgen BF.no satte dem opp. Kanon oppmøte med folk den første uka og litt etter men dabbet av ganske fort. Jeg personlig er også ute etter noe Arma 2/3 action for tiden. Savnet er stort etter timevis med kriging i mørket.
 4. En av de bedre jeg har hatt på lenge. ENJOY!
 5. Da det på'n igjen med mer Legion progress! Dinget 110 i første økta, den var totalt 36 timer lang, 15 timer på å bli max level. 24 timer til mon tro?

 6. Legion release om snaue 12 timer. RIP RL

 7. Humortråden

 8. Pratetråden

  Da er vel neste brannmaur.
 9. Pokèmon Go

  Rekt noob
 10. Pokèmon Go

  Noen som har et par tips og triks til en som har en Samsung S2? Ser Pokemon Go har kommet til Google play, men telefonen/enheten min er ikke kompitabel. Edit: Fant ut at jeg kan oppdatere til software til 4.4.2, som skal være kompitabel men herregud å innvikla. Kjøper heller en ny S7.
 11. Game of Thrones

  Endelig fått sett alle sesongene. Startet for snaue 2 uker siden. 4 sesonger på 5 dager, må ærlig si at dette er det beste jeg noen gang har sett. Lille Arya slutter aldri å overraske, og jeg må si at historien bak og den kommende om Jon Snow virkelig satte fyr, desidert min favoritt karakter.
 12. Fredagspub 01.07

  Hvis det blir god stemning, kan dere be Headspin eller Daniel plinge meg på steam? Får se om jeg får samla noen gutter så er vi med.
 13. Steam Sommersalg 2016

  Victor Vran så langt. ARPG
 14. Sci-fi filmer!

  Transformers 1-4 The Divergent Series (Divergent, Insurgent og Alliegent er ute) Signs(?) En kinda Sci-Fi Thriller. Godzilla Pacific Rim Marvel filmer -------------> +++++ 2012
 15. A3 Apex - Tanoa

  Vært innom MGT sin Exile server, og jeg må si meg imponert. Skyhøy FPS, pent kart og masse rare og skumle lyder i jungelen. Tror jeg har rundt 40 jumpscares pga. den lyden som høres ut som en liten T-rex som skal komme ut av buskene bak deg.