Jump to content
Battlefield.no

Numenor

Medlem
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Numenor

 • Rank
  Menig
 1. Prøvd å skru av UPnP i routeren hvis du har det? Mange som som sliter med å bli Disconnecta når dette står på.
 2. Var en tur innpå igjen nå, det gjelder flere(i allefall de jeg fikk svar av 5-6stk) at det lagger etc etc. Gikk inn på server 12# kl.20:01 - 20:06 (runden var over). Spillet gikk fint noen sekunder så "hoppet" folk rundt et par sekunder, så var det fint igjen osv. sånn gikk det de minuttene jeg var innpå. Spilte tidligere idag uten at jeg merka noe som helst, heller ikke andre som klagde av det jeg så.
 3. Var en kjapp tur inne på 12# nå, kl.19.02. Voldsomt til rubberbanding. Funka fint for et par timer siden. Merka også når jeg fyrte av en RPG. Så at den traff, men tok 1-2 sekunder før det smalt. Merka det også med at man kunne høre artilleri lande, men tok 1-2 sek før smellet kom.
 4. Du er ikke alene:) Vært bedre idag enn i går kveld, men fortsatt rimelig plagsomt.
 5. heisann:) Er det flere enn meg som sliter med lag/hakking? Spilte tidligere idag og da var alt som det skulle, men nå er det helt for jævlig å spille. Var sånn før i uka også, er spesielt battlefield.no serverne dette skjer. Merker ikke no spesielt på feks TV2 serverne, noe høyere ping, men ikke no lag/hakking der.
×
×
 • Create New...