Jump to content
Battlefield.no

Guldbico

Rekrutt
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Guldbico

 • Rank
  Menig
 1. Hvis du mener å gå inn i settings å sette DxVersion=9 så har jeg prøvd det ja. Jeg har også prøvd å reinnstalere 2 ganger vell uten hell. Funderer jo litt på hvorfor singleplayer virker hvis jeg ikke logger inn, og tenker det ikke har alt for mye med skjermkortet å gjøre. Noen dyktige diagnostikere der ute som har lyst på en utfordring ?
 2. Jeg har XP 32 bit, ATI Radeon HD 4800 og bruker Catalyst 10.2 men har forsøkt 9.7 og 9.12 i tilegg. Jeg får ikke noe feilmelding jeg bare detter rett ut i skrivebordet.
 3. Jeg har nå hatt spillet siden onsdag og har med glede spillt det på pcen hos fattern. Når jeg kom hjem til min kjære mor derimot, ville ikke spillet virke. PCen hos muttern er relativt mye vassere enn den hos far, men som topic sier får jeg BARE CTDs. Jeg har lest MYE på nettet og BC2 sine forumer og prøvd diverse løsninger som er foreslått på de diverse sidene. Desverre har ingen av dem fungert og jeg får ennå CTDs. Problemet er altså hver gang jeg kobler til en server og begynner å spille får jeg CTD. Det skjer enten med en gang jeg kommer inn på serveren eller omtrent 2-3 minutter ut i spillingen. Jeg har prøvd med litt forskjellige drivere osv. men så lenge jeg ikke logger meg inn når jeg kommer inn på spillet klarer jeg å spille singleplayeren. Så da lurer jeg på om noen har noen forslag eller sliter med noe lignende? På forhånd takk for alle innspill
×
×
 • Create New...