Jump to content
Battlefield.no

Blindfolded

Supermedlem
 • Content Count

  187
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Blindfolded

 • Rank
  Korporal
 • Birthday 05/04/1985

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  bak deg og klar med kniven.
 1. Blindfolded

  Bytt passord!

  Ble e-post til brukernavnet også komprimert? Hvis folk bruker samme passord på bf.no som på andre tjenester så kan det være et problem.
 2. Jeg vil bare si at kvaliteten på serverne har sunket betraktelig enn hva jeg var vant til med før. Dette er etter min mening konstruktiv kritikk, men det er sjelden eller aldri balanserte lag de gangene jeg har vært inne på 64 CQ serverne. Jeg var innom og spilte på Kharg/Firestorm serveren og en admin var innom. Det var 700-300 tickets og det ledende laget hadde 4/5 baser. Jævlig moro. Svaret fra admin var at "vi hadde vunnet flere kamper før og jeg anser at 700-300 i tickets ikke er overkjøring". Det er jo et definisjonsspørsmål om det er overkjøring, men det er definitivt ikke balanserte lag. Tar kun admins ansvar hvis det er massevoldekt 900-0 i tickets? Hilsen en som lurer.
 3. Håper det, atm er det nesten umulig å spille på bf.no uten å møte en cheater med disse nye passive cheatsene. Det blir ikke bedre av at det nesten aldri er admins på noen server. Det nytter ikke bare å dra i gang servere, dere må også passe på serverne som er oppe. G18 hs når du sitter i tank er konge! Jeg håper dere gir admins lov til å perm banne on sight når folk dreper med f.eks spawn beacon eller skyter folk inne i tanks med pistoler. Dersom selv dette skal kreve bevis gir jeg meg over. Må la være å se ut av løpet i tanksen da.
 4. Faen. Hvis IRNV blir nerfa så blir fitterecons som gjemmer seg i busker irritasjonsmoment #1.
 5. Er det e-penis lengden vi diskuterer her? Hilsen en som lurer.
 6. Jeg kaller meg Porphyrogenitus i BF3.
 7. Herlig at han presterer å lire fra seg følgende setning etter at han har skrytt av grafikken spillet har på PS3: "The PC version looks pretty good also" ...ok... Idiot. HAHAHAHHAHHAHAHAHA! Om han kommenterer imens han spiller i realtime eller er det bare slik folk spiller på konsoll?!
 8. Kan ikke skjønne hva som er gøy med å få 140db rett i ørene hver gang du løsner skudd? Hadde de hatt realistiske lyder så hadde det hørt ut som fyrverkeri.
 9. Har du prøvd å skru dataen av og på? Med vennlig hilsen en som lurer.
 10. Finn støvsugeren og gå på hybelkaninjakt i kabinettet.
 11. Ja, fuglene vet du har råd til den i hvertfall Du må passe på at du ikke timer ut da! /trololol
 12. Skipet har seilt, gutta. Klanscenen er ikke lenger prioritet. De andre millioner spillerne som spiller puplic er det.
 13. Jeg har kun spilt BC2 og fikk nøkkel.
 14. Jeg har også fått invitasjon uten å helt vite hvorfor.
 15. Jeg har fått invite til closed alpha. Noen andre? edit: jeg laster ned closed alpha bf3 via beta origin nu
×
×
 • Create New...