Jump to content
Battlefield.no

Avean

Battlefield.no Veteran
 • Content Count

  15,197
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  24

Avean last won the day on December 21 2016

Avean had the most liked content!

Community Reputation

161 Excellent

About Avean

 • Rank
  Ninja
 • Birthday 06/21/1982

Contact Methods

 • Origin
  Avean
 • Uplay user
  Avean

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Trondheim

Recent Profile Visitors

7,516 profile views
 1. Og uten premium pass og behov for å betale for nye kart som splitter miljøet osv. Veldig bra! Ser lovende ut.
 2. Fikk teste ut det her nå i helgen. Teknisk alpha og det her levde opp til forventningene. Det er det mest morsomme gameplayet jeg har spilt siste 20årene tror jeg. Det er open world multiplayer i en utrolig detaljert verden. Du styrer skipet ditt alene eller med andre og alt kan styres fra å heise seil til å senke anker for å holde skipet på plass. Du har også skadesystem så du kan risikere å få hull i skipet som du må spikre igjen med tre, få vann utav skipet ditt og slukke eventuelle flammer fra kanoner. Du kan skyte med en rekke våpen og bruke melee våpen. Har kjørt til flere øyer helt random hvor det virkelig har vært detaljerte huler og grotter å explore. Følelsen av å styre ditt eget skip på et hav med vær i sanntid som endrer seg og bølger som virkelig påvirker skipet er veldig unikt. Du kan også dykke under havet og det er fiskeliv med blant annet haier og "monstre" tror jeg. Hørt mye som ligner på hvaler men aldri turt å dykke under Tror det kommer ut i Februar, det her kommer garantert til å bli det neste store innen spill tror jeg. Gameplayet er unikt og fabelaktig laget. Kommer på Windows 10 og Xbox med 4K og HDR støtte.
 3. Nye Blade Runner er vel blant det beste jeg kanskje noensinne har sett? En meget spesiell film som ikke kan sammenlignes med noe. Hadde 0 anelse om hvordan vi skulle rate filmen etter vi så den. Var en ufattelig opplevelse og alle sammen drømte seg vekk i 3 timer mens filmen holdt på. Jeg skal se den TVERT den kommer ut på Blu-ray igjen. Magisk film er alt jeg kan si.
 4. Vurdere sterkt å starte med Starcraft 2 igjen. Var Diamond league i toppen husker jeg men spillet er jo selvsagt 100x hardere å komme tilbake til nå sikkert. Ellers går det stort sett i Battlegrounds til meg og singleplayer spill. BF spill har jeg 100% gitt meg med og glad er jeg for det. BF1 fenget meg i starten men ble fort lei. Er en sjelden gang innom her og ser og savner miljøet rundt faste servere og de ville diskusjonene som jeg var en del av iblant
 5. Avean

  Exile Taunus

  Vi er flere som etterlyser norske Exile servere egentlig. Hvis BF.no hadde satt opp en, enten dette kartet, Tanoa eller noe annet så tror jeg fort det kunne blitt populært. Men da vært smarte med navnet. Norway 01 Exile (Hosted by bf.no) f.eks
 6. Jeg har hatt 1440P i mange år og GTX980 funka veldig bra men 1080 er anbefalt hvis man virkelig skal ha 100fps og rundt der. Har nå gått over til 34" UltraWide og da er ihvertfall GTX1080 ett krav. Men fy flate for en opplevelse. Man har ikke spilt på PC før det oppleves. Man blir helt immersed. Dyr affære men verdt det.
 7. Avean

  Battlefield 1

  Jeg har gått lei. Jeg likte det i starte men kjenner jeg savner Arma feelingen. Bruke 30 minutt på å infiltrere en flyplass og være livredd for å bli skutt for da mister man alt. Sikte seg inn på en fiende 800m unna og skjelve på hånden....... BF1 blir for enkelt. Enkel morro. Men savner fast innhold i Arma da, det er jo hele tiden en ny mod folk spiller. Savner når DayZ var størst.
 8. De klippene dem har vist sålangt viser noe helt annet enn trailerne først gjorde ihvertfall. Veldig laber grafikk og spillbarhet. SKEPTISK!
 9. Avean

  Ny mobil

  Hadde Lumia 950XL. Verste mobilen jeg har hatt. Det er nesten ingen apper utenom Microsoft sine apper. Og de appene utenom som faktisk er der som Spotify og Facebook er VERRE enn Android versjonene. F.eks Facebook er ikke realtime oppdatering på. Du må hele tiden drive å manuelt oppdatere for å se nyeste. Spotify støtter ikke scrolling skikkelig. Jeg hadde displaydocken og alt av tilbehør til Lumian. Jeg så jo for meg å kunne RDPe via Lumian til servere men RDP applikasjonene krever Windows, fungerer ikke via mobilen sin Windows haha. Heller ikke Direct Access støttes så du kan jobbe med mobilen med VPN. Støttes ikke og Microsoft gidder ikke å kommentere problemet engang. Dem har vel nå også gitt opp mobiler så all støtte er borte. Gikk over til S7 Edge som er beste mobilen jeg har hatt. OnePlus er også bra men ikke så bra som S7 Edge men desto dyrere Samsung sin da. Og Oneplus er alltid et helvete å få tak i.
 10. Avean

  Battlefield 1

  Det er utrolig merkelig hvordan vi i 2016 kan sitte her og ha mistet funksjoner som var standard for over 10år siden. Er tydelig at spillbransjen fokuserer på konsoll først og PC alltid forblir en ettertanke. Nesten bare Blizzard sine spill og Arma som står igjen som fullverdige pc spill.
 11. Lest samme anmeldelsene Jeg har aldri sett så mange rose en film så høyt før som denne så forventningene er skyhøye. Jeg elsker filmer som gamle Contact som får deg til å tenke og denne ser ut til å virkelig til å "Blow your mind" visstnok. Jeg må få sett Dr. Strange også men er nesten at jeg heller velger å se denne her først..... elsker slike filmer.
 12. Liker utviklerne og at de skipper season pass og alt det tullet der. Likte eneren veldig godt også men føler det drukner i så mange andre spill for tiden. Viktig at miljøet er stort men dem lanserte på verst mulig tidspunkt.
 13. Har møtt på 2 tror jeg og det er utrolig lite. Disse har vært helt åpenbar, type 62-1 stats og tikker inn kills hvert eneste sekund. Det er såpass lite at jeg ikke tenker over det engang, er mange andre spill som er ca 100x verre.
 14. Avean

  The Walking Dead

  Mest brutale jeg har sett både på TV og på film. Det var faktisk over grensen på hva jeg liker å se og jeg har sett mye sykt i filmer men det her tok kaken lett. Ufattelig at det her vises på TV ikveld. Mange kommer til å bli SJOKKKKERT
×
×
 • Create New...