Jump to content
Battlefield.no

Roaa

Battlefield.no Veteran
 • Content Count

  224
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Roaa

 • Rank
  Korporal
 • Birthday 05/21/1990

Contact Methods

 • Website URL
  http://woho.no

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Stavanger
 1. De fikk ikke til server-side med andre ord, så da bruker man et flott ord som "hybrid" fordi det funket for Toyota hahaahha!
 2. Hender av å til, men svært sjeldent. Hender kun på utenlandske servere, aldri opplevd dette på TV2/BF.no sine servere i hvert fall.
 3. Er dette seriøst? og hva menes med Norske? syntes dette var veldig drøyt. Hvordan skal man kunne forholde seg til dette? eller er det slik at alle må være bosatt i Norge?
 4. Done and Done, gleder meg til både SP og COOP og er spent på resten av kartene til BF3, for å ikke snakke om å kunne spille gamle kjente som Wake, Gulf osv.
 5. Vel, å lagre passord uten salting er uansett helt idiotisk (tenker da i forhold til slike biblioteker som md5check.com) gjør alt mye lettere for de som virkelig vil, men blir uansett veldig off-topic å diskutere dette når vi ikke engang vet om ting er lagret i klartekst eller ei, noe det nok ikke er. Det blir forsatt "gjetting" og ja det vil ta tid, men vi har sett utrolig mange eksempler på at folk knekker vanlige sha1/md5 hasher hele tiden, lulzsec gjorde en kjempe jobb da de holdt på som verst. http://www.addedbytes.com/blog/why-you-sho...lt-your-hashes/ kan jo også nevne hvor effektivt det hadde vært med Rainbow Tables dersom man skulle gått så langt. Der ser i hvert fall ut som disse serverne forsvinner litt etter litt, fant kun en server på morgenkvisten i dag.
 6. Trenger ikke lagre i klartekst for å faktisk finne passordet, er mange dyktige folk der ute som vet hvordan man skal knekke slike systemer. SHA1/MD5 er jo en enkel sak å bruteforce (selv om jeg ikke skal skape noen debatt om hvordan det gjøres og hvor lett det er/ikke er). Men det sies vel av sikkerhetsmesige årsaker.
 7. http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum...64925948154637/ http://twitter.com/#!/zh1nt0/status/120182322803900416 Folk har allerede fått minus XP på brukeren sin etter å ha hatt det gøy på "hacked servers" så bare en liten hands up! Er også lurt å bytte passord dersom du har spilt på disse.
 8. Roaa

  Caspian Border

  10v10 på 64players map? kan funke om alle vil ha kjøretøy, dette er jo ikke inf map (med mindre du spiller på mindre versjon)
 9. Aner ikke om dette er posta før,
 10. Er det bare meg som syntes fly går vanvittig tregt og føles rart?
×
×
 • Create New...