Jump to content
Battlefield.no

ItsMontageTime

Supermedlem
 • Content Count

  103
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About ItsMontageTime

 • Rank
  Korporal

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Som tittelen sier så er jeg ute etter _GODE_ folk jeg kan spille public med. Har sett meg litt lei av å løpe rundt alene og støtt og stadig være på et lag eller i squad med folk som har ferdigheter på linje med en fyllik Søker da folk som fokuserer på objectives, teamwork og så klart kommunikasjon via Mumble, Skype, Ventrilo, Teamspeak. Spiller egentlig ingen rolle hva vi bruker da jeg har alle. Min profil lyder i skrivende stund som følgende: Rank 100 Colonel 591 timer spilletid 868 score per min 5,34 K/D 17,2 % Acc Alle våpen og alle kjøretøy med unlocks er låst opp utenom Jets. Kan spille som hvilken som helst class og har god erfaring med alle sammen.
 2. Har kommet over høyoppløste bilder fra traileren. Anbefaler alle å ta en titt! http://www.pressfire.no/image//screenshots...02/1498/ss1.jpg http://www.pressfire.no/image//screenshots...02/1498/ss2.jpg http://www.pressfire.no/image//screenshots...02/1498/ss3.jpg http://www.pressfire.no/image//screenshots...02/1498/ss4.jpg http://www.pressfire.no/image//screenshots...02/1498/ss5.jpg Og et bilde som jeg mener jeg ikke så i "traileren" http://www.pressfire.no/image//screenshots...02/1498/ss0.jpg Det her blir rett og slett helt rått! PC kommer til å gruse konsollene så hardt, siden Frostbite 2.0 skalerer etter hvor bra hardware du har. Endelig vil vi få se skikkelig grafikk på PC og ikke all den konsoll-port-dritten.
 3. Mulig jeg tar veldig feil her nå, men tror det nesten er bare PC-spillere på dette forumet. Har du sjekka ut om det er noen egne norske forum som er for kun PS3 spillere? Kanskje litt lettere å finne noen å spille med da. Har sett et par stk som har søkt etter venner/squadbuddies å spille BC2 på konsoll med her, men thats it. http://www.battlefield.no/forum/index.php?showtopic=107465 Ta deg en titt innom den tråden. Skriv noe der, kanskje fler folk slenger seg på og blir med på å samle seg.
 4. Jeg har gått inn der veldig ofte nå i det siste, men er alltid alene. Er innom der i flere timer mens jeg spiller for å sjekke om noen kommer inn, men er alltid helt dødt
 5. Har du sjekket at det ikke er unranked servers du spiller på? For det skjer det samme med meg hvis jeg joiner noen sånne.
 6. Kunne ikke sagt det bedre selv. Men spør du meg så vil vi neppe se noe mer til spill som er laget optimert for alle plattformer skikkelig. Vi på PC blir mer og mer satt til side. Glad jeg var med i de god gamle dager da utviklerne brydde seg om PC. De var etter ca 2003 at det hele begynte å gå nedover...
 7. Om du slutter med den chattinga, så blir det årningz! ;p Frekkas Tviler ikke, merker at fpsen dropper ned til 60-70 når det er action på sitt meste, enda jeg kjører på low. Er nok skjermkortet mitt også som holder meg igjen.
 8. Moro å se at dere setter opp 32 spillere Rush servere! Kan garantere at dem vil fylle seg opp!
 9. Fytti rakkern for et kaos det er ingame, haha Ble litt fortvila i starten da jeg ikke kunne mapsa eller at folk ikke sammarbeida, men når det først blir sammarbeid...da er det utrolig fett
 10. Hvis du går inn på steam store og søker opp BC2 Vietnam så står det akkurat hvor lenge det er igjen til spillet åpnes opp. Jeg forhåndsbestilte nå nettopp, og da så jeg det sto "This game will unlock in approximately 1 day and 3 hours" Så tipper rundt 7-8 tiden en gang på lørdagskvelden
 11. Har ingen problemer med å treffe med noen av Engineer-våpna egentlig. Den soleklare favoritten er PP2000, som har 40 skudd og en helt sykt skuddtakt. Eneste grunnen til at jeg ikke bruker den mer er fordi jeg har Platinum på den, så samler Platinum på de jeg mangler det på i stedet. UMP45 og UZI som mangler, så er alle Engineer-våpna Platinum. Da kan jeg endelig begynne å bruke PP2000 igjen, wohoo!
 12. Har aldri testa Mumble, men hva er adressen til den servern du prater på? Kan gi det en sjanse
 13. Det jeg stussa over også. 90% av den lista er helt lik forrige update.
×
×
 • Create New...