Jump to content
Battlefield.no

XellioX

Supermedlem
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About XellioX

 • Rank
  Kan være litt bad boy i blant
 • Birthday 08/27/1991

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.virtual-gaming.org

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. XellioX

  FREDAGSPUB

  Må begynne å legge fredagspub til litt seinere en 7! Hvis ikke får jeg aldri vært med...
 2. Har maaange gode minner fra Battlefield 2, godt å se det framdeles blir mulig å ta en runde eller to om man vill det, selv om gamespy legger ned!
 3. XellioX

  Norway 02

  Var usikker på hvor jeg skulle legge dette, men vi kommer oss ikke inn på Dayz Epoch serveren Norway 02, den ble manuelt restarta litt før kl 2100 tirsdag kveld og nå får vi bare "waiting for host" når vi prøver å komme oss inn på den.
 4. Så det du sier at at man skal drite i å prøve å oppnå noe selv og heller bli med resten av strømmen å la ting gå sin gang? Hva er så galt med å la folk prøve? Grunnen til at dette ble postet her var ikke for å snylte på BF.no eller noe lignende, det var for å opplyse om at var "født" et nytt community for litt mer "seriøse" folk, ingen grunn til å gå helt av hengslene av den grunn : )
 5. Battlefield er så stort og skummelt vetdu ; ) Men bare så det er klart, verken han som postet dette eller jeg har noe med e-sport.no å gjøre, vi er bare bare medlemmer promoterer litt
 6. e-sports.no ble opprettet som et bedre og friere alternativ til battle.no og er ikke ute etter noe pris eller noe lignende. Folk ble rett og slett lei av at absolutt alle diskusjoner som ble litt for seriøse ble stengt med en gang på battle.no, fordi de tydeligvis mente at egne meninger og ytringsfrihet var noe folk absolutt ikke hadde godt av. Og der hvor battle.no bare var for "casual gamers" og folk som var glade i makt, der skal e-sports.no fokusere mer på klan spillere og klan miljøet. Det at det ble postet en slags "reklamasjon" for e-sports.no betyr ikke at vi er ute etter å stjele medlemmer eller noe lignende, det som er ment med denne topicen er å informere andre spillere om at det er blitt laget et nytt "community". Og hvis jeg ikke tar helt feilt så var ikke Battlefield.no så mye større i starten det heller : )
 7. Then i would give u a Hi5 : )
 8. Ville satsa på sist nevnte tbh
 9. Ikke ødelegg topicen nå N!GH7Y........
 10. Det bilde i topicen er resultatet av trusselen om annmeldelse : )
×
×
 • Create New...